g
Aglamamk icin zor tutuyorum kendimi cok iyisiniz iyiki tanimisim sizleri biliyormusun esim sizinle konu:smama bile sorun yaratiyor bn eminim arkadasim guldugum gunlerde cok olucak sizleri cook seviyorum. Kizlar size birsey sorucam bende bir haftadir ayiptir solemesi gaz var gegirti tutuyor ve karnimd gaz oluyor bidd sizler tuvalete nekadar surede cikiyorsunuz merak ettim ben daha once idrara gunde 3 4 kez cikardim bir kac gundur saat basi vaya 2 saate bir cikiyorum normalmi sivi tuketmiyorum cok fazla
canım dukkana bakmak mecburıyetınde degılsıın ki bu onun işi yetemedigini yoruldugunu düşünüyorsa birini alsın yanına yardımcı bence esinin biraz anlayıslı olmaya ıhtıyacı varr sen yinede üzme canını erkekler bazen böle odunluklar yapıyor :))
bende kabardı üstüde beyaz beyaz köpük oldu sonra kesik süt gibi oldu yanii bu olay gercekmi bilemedim bence herkesinki kabarır gibi geldi kafam karıştı
Insallah hamissindir cnm tek.duam bu allahim isteyen herkese vrsin insallah kucagina aldigin gunler cabuk.gelir guzelim
canlarım 2 gün kaldı regliye,adet olacakmışım gibi 10 gündür süren sancılarım hala devam ediyor, sık sıkda idrara çıkıyorum ve sağ kasığıma doğru ara ara olan batmalarda devam ediyor,
kan tahlili için daha erken dimi((
canlarım 2 gün kaldı regliye,adet olacakmışım gibi 10 gündür süren sancılarım hala devam ediyor, sık sıkda idrara çıkıyorum ve sağ kasığıma doğru ara ara olan batmalarda devam ediyor,
g
Aglamamk icin zor tutuyorum kendimi cok iyisiniz iyiki tanimisim sizleri biliyormusun esim sizinle konu:smama bile sorun yaratiyor bn eminim arkadasim guldugum gunlerde cok olucak sizleri cook seviyorum. Kizlar size birsey sorucam bende bir haftadir ayiptir solemesi gaz var gegirti tutuyor ve karnimd gaz oluyor bidd sizler tuvalete nekadar surede cikiyorsunuz merak ettim ben daha once idrara gunde 3 4 kez cikardim bir kac gundur saat basi vaya 2 saate bir cikiyorum normalmi sivi tuketmiyorum cok fazla
tatlım cok haklısın bunu yapmak zorunda deıl ama evlı olunca malesef istemedıgın bazı seylerıde yapmak mecburıyetınde oluyosun huzursuzluk cıkmasın dıye..sanırım realbaby de boyle yapıyo...esının anlayıslı olması gerekıyo..
çok erken bence,günün geçsin sonra yap bence
sonra üzülmemek için
ben yaşadım
warse ne güzel dualar yazıyorsun yaaa hiçbirşey araştırmasam sadece bu duaları okusam benim için daha hayırlı olacak
---Yedikolik korkmaaa inşallah ağrısızz sancısız olurr yaa,dua edeceğim inş..
---unlugul nerelerdesin yaaa
karbonatçı RealBaby:) canımsın kıyamam,bakkalınız mı var? esnaflık kadar zoru da yok bilirim
Rabbim ferahlık versin..eşine merhamet sana da sabır versin
sinirlenme eşin de napsın bi sen varsınn senden destek alıyor demek adamcağız
--Ziyam adına çok mutluyum ,herşey güzel olacak inşallahh
batları yaklaşan yarışmacı arkadaşlara başarılarŞaşa şaka Rabbim yar ve yardımcınız olsun,hayırlısıyla hayırlı ,sağlıklı,salih, evlatlar nasip etsin Rabbim,inşallah müjdeli haberler alırsınız
Allah ahkkınızda hayırlısını nasip etsin. kan tahlili adet dönemine bir hafta kala yapılabiliyor.
evet canım şimdi gitsem yaparlar ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum açıkçası,zaten bu ay tutmazsa gelecek ay hiçbirşey yapmıcam adetim gecikene kadar, ama bu ay her testi yaptım, karbonatta yaptım ne kabardı ne şişti ,dibe çöktü :)
Ben ce o karbonat kafasına göre taktırıyor
evet canım şimdi gitsem yaparlar ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum açıkçası,zaten bu ay tutmazsa gelecek ay hiçbirşey yapmıcam adetim gecikene kadar, ama bu ay her testi yaptım, karbonatta yaptım ne kabardı ne şişti ,dibe çöktü :)
aynen öle canım yapmadıgım zamanda surat yapıyor ıste ozaman bende eve bakmayayım neden bakıyorum ki diyi verıyor :)
al bendende o kadar
bende sigara içiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?