Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

tatlım sen mutlu olunca bızlerde burada o enerjıyı hıssedıyo ıyı oluyoruz,aslında zıncır gıbı hepımız bırbırımıze baglıyız,bırımın nasılsa dıgerıde ondan etkılenıyo..rabbım esını ıslah etsın,senınde yüzünü hep güldürsün,beraber bebeklerımızın tekmelerını hıssedıp konusup gülelim inş,o günlerde gelcek...tatlım valla bu son gunlerde tam aksıne ben ıdrara cok sık cıkıyorum..sen bısey yapma hıcbısey içme bol bol su tuket,du bakalım bı adet vaktın gelsın gecıksın sonra bı caresıne bakarız ıns..gazına sunu soyleyebılırım yedıgıne içtıgıne dıkkat et bence,belkı mıden hassassa gaz yapıyo olabılır yedıklerın..

tatlım cok haklısın bunu yapmak zorunda deıl ama evlı olunca malesef istemedıgın bazı seylerıde yapmak mecburıyetınde oluyosun huzursuzluk cıkmasın dıye..sanırım realbaby de boyle yapıyo...esının anlayıslı olması gerekıyo..

canlarım 2 gün kaldı regliye,adet olacakmışım gibi 10 gündür süren sancılarım hala devam ediyor, sık sıkda idrara çıkıyorum ve sağ kasığıma doğru ara ara olan batmalarda devam ediyor,
kan tahlili için daha erken dimi ((

warse ne güzel dualar yazıyorsun yaaa hiçbirşey araştırmasam sadece bu duaları okusam benim için daha hayırlı olacak

---Yedikolik korkmaaa inşallah ağrısızz sancısız olurr yaa,dua edeceğim inş..

---unlugul nerelerdesin yaaa

karbonatçı RealBaby:) canımsın kıyamam,bakkalınız mı var? esnaflık kadar zoru da yok bilirim
Rabbim ferahlık versin..eşine merhamet sana da sabır versin
sinirlenme eşin de napsın bi sen varsınn senden destek alıyor demek adamcağız

--Ziyam adına çok mutluyum ,herşey güzel olacak inşallahh

batları yaklaşan yarışmacı arkadaşlara başarılar Şaşa şaka Rabbim yar ve yardımcınız olsun,hayırlısıyla hayırlı ,sağlıklı,salih, evlatlar nasip etsin Rabbim,inşallah müjdeli haberler alırsınız

çok erken bence,günün geçsin sonra yap bence
sonra üzülmemek için
ben yaşadım

Allah ahkkınızda hayırlısını nasip etsin. kan tahlili adet dönemine bir hafta kala yapılabiliyor.

ben uzun süredir bu formları takip ediiyodum ama hiç yazmıyordum 5-6 gundur yazıyorum işte simdide girmedigim zmn o ne yaptı acaba bu ne yaptı acaaba aklım sizlerde oluyor...vala bende iiki sizleri tanımışım kimseye derdini anlatamıyorsun ama burada herkes okdar içten samimi ki diledigin gibi paylaşabiliosun dertlerini.. ben cok gazlı bi insanım o yuzden bişi diyemicem sık idrara cıkma bende de var ama ben cok su tuketırım azar azar sık yemek ye ve bakliyatlardan biraz uzak dur derim dr um öle tavsiye etmişti bana

aynen öle canım yapmadıgım zamanda surat yapıyor ıste ozaman bende eve bakmayayım neden bakıyorum ki diyi verıyor :)

hahahah güldürdün kız beni evet benden destek alıyor her sinir stres yaptıgında tek destegi benim bagırınca rahatlıyor :)) ya bakkal dukkanımız olsa o kolay iş canım esnafız evet telefon dukkanımız var vodafone bayii cesıt cesıt ınsan gelıyor bıde hıc bos durmuyorum sureklı evrak ısı muhasebe ısı yok telefon sat telefon al hat sat hat al kontor yukle v.s.v.s. öleee gıdıyor bıde ev işte

Allah ahkkınızda hayırlısını nasip etsin. kan tahlili adet dönemine bir hafta kala yapılabiliyor.

evet canım şimdi gitsem yaparlar ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum açıkçası,zaten bu ay tutmazsa gelecek ay hiçbirşey yapmıcam adetim gecikene kadar, ama bu ay her testi yaptım, karbonatta yaptım ne kabardı ne şişti ,dibe çöktü :)

Ben ce o karbonat kafasına göre taktırıyor

bi mahsuru yoksa, ne kadar zamandır bekliyorsunuz bebeğinizi?

aynen öle canım yapmadıgım zamanda surat yapıyor ıste ozaman bende eve bakmayayım neden bakıyorum ki diyi verıyor :)

dinimizcede belırtılen seyler var,erkek kadına evıne cocuklarına bakmakla yükümlü..ee ii sen dükkana gıt hem ev işi yap ozaman oda gelsın evde sana yardım etsın..ama yokkk..bosver napalım onlar bızım eslerımız,bu saatten sonra onları degıstıremeyız,allah ıslah etsın demekten baska caremız yok..dik baslılık yaptıgımızda bu sefer ıyıce evde huzursuzluk oluyo oda yıne en fazla bız kadınları üzüyo canım..

kuzu okadar sabrettın 2 gundaha sabret,en saglıklı sonucu alırsın..ıns gonlundekı olmustur ve hamişsindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…