kızlar gebelik testini illa sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? gün içinde sonradan yapsak yine sonuç doğru çıkar mı? bir tane test var onu yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum :26: hamile değilimdir heralde.sivilce çıktı bi tane,sivilce çıkınca oluyorum çünkü
kızlar bunu beklemek heyecanını duymak bile çok güzel .. Rabbim hayırlısını nasip etsin hapimize..
yaptim bebeğim gülcüm bende negatif cıktıadete 4 gun kaldı sunun surasında cıkmadı bıde benım yumurtlama gunum gec olmustu yanı 8 gun oldu daha gecen hafta carsam veya persembe gunuydu acaba erkenmı henuz bılemedım adetlerım cok duzenlı benım ama görucez beklemekten baska carem kalmadı
doktora gittim kızlar 3 haftalıkmış, ultrasonla baktı şuan bişey göremeyiz ama dedi e göremedide, 5 haftalık olana kadar görünmezmiş, bu dış gebelikte olabilir, vucüt bunu atabilirde dedi, değerlerin düşük ama değerlerine göre gebesin dedi, korktum ya bişey olursaaa
herkese merhaba kızlar
bizde 3 aydır korunmuyoruz doktora gitmiştim progestan verdi birde folbiol progestan hem adetini düzenli yapar hem düşük tehlikesini önler hemde vücudu gebeliğe hazırlar dedi geçen ay hastalandım ne yazık ki sat 27 şubat bu ay daha sağlam çalıştıkçok istiyorum bebeğim olmasını inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir
ben akşam idrarı ile yapmıştım silik 2. çizgi çıkmıştı,adet gününü geçtiysen yap bence
merhaba arkadaşlar.. ben eskiden istemezdim çocuk fikri bana o kadar uzaktı ki sanki bu his içime hiç doğmayacak sanardım.. ama iki aydır gerçekten istiyorum.4,5 yıllık evliyim.6 aydır korunmuyoruz..burada yorumlarınızı okudum ve yazmak istedim bana iyi geleceğini düşündüğüm için..hiç hap kullanmadım..ocak ayında dra gittim yumurtalıklara baktı dr bi sorun yok deneyin üç ay snra gelin dedi..normalde reglim çoğunlukla gününü geçer..dört beş gün falan bazan gününde olurum..dra gittikten sonraki ilk adetim 16 gün gecikti test yapmştım negatifti zaten 16.gün oldum.hiç bu kadar gecikmezdi.geçen ay 14 ünde oldum..bu ay henüz olmadım.zaten genelde bi kaç gün gecikir..ilaçta kullanıyorum şuan antibiyotik falan hastayım.. hiç umudum yok pzt test yaptım meraktan negatifti..... kısaca yazayım dedim durumumu... hamile olan arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş benim gibi isteyenlerede Rabbim hayırlısıyla nasip etsn inş.. içimi döktüm sanki rahatladım kızlar.. aranıza kabul edin benide
yok canım geçmedi yani geçen ay 14 ünde oldum.. zaten benim günüm geçer çoğunlukla üç dört gün falan.. pzt yapmıştım negatifti de bitane daha test var meraktan onuda yapsam mı diye düşündüm..hamile değilimdir diye düşünüyorum :26:
kabul etmek ne demek hoşgeldin,sefalar getirdin:) hepimiz birbirimizden destek alıyoruz burda
amin cümlemize inş...
canım hem korunmuyorsun hem antibiyotik mi içiyorsun:S
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.
Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.
Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.
Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)
canim benim tebrik ederim yuce rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin.stres yapma sadece dua et.iyi olur insallah hepimiz icin.zaten ben gitdiyimdede 5 haftalikti ve doktor ultrason icin cok erken git 7ci haftanda gel dedi.bu doktorlar bazen sinirlerimi bozuyorlar
aynen bendede oluyor öyle şeyler....warse canim benim aynen adet olucakmi$sin gibi agrilar ve beyaz yumurta aki misali vajinal akinti oluyor.yani kasiklar hamileyken bile agriyor
Slm canım bende senin gibiyim
Bizde yeni düşünmeye başladık bebek yapmayı. Bende şubat 18 de regl oldum. Çalışmalara başladık bu tarihten sonra bakalım martın 18 den sonra belli olur. Hepimiz için hayırlısı
Benim yaşım 26 boy;167 kg:57 İstanbul
Kızlar ben geldim.. Dün rahim filmi çektirdiğim için öğleden sonra giremedim..
Böyle bir ağrı ömrümde yaşamadım ben ..
Okadar zorlandım ki sonrasında ölecem zannettim acayip ağrım oldu bide rahim ağzım darmış aleti sokarken ve ilacı verdiğinde nasıl canım yandı anlatamam..
Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Ağladım bağırdım zor kalktım o masadan..Üstümü eşim giydirdi sonrasında kalkınca acayip midem bulandı kustum.
Doktor verdikleri ilaçtan olur dedi.
Dün akşam sabaha kadar acayip ağrım oldu .Şuan hala ağrılarım devam ediyor.Ağrı kesicilerle biraz daha hafif tabi ama yinede öldüm öldüm kızlar..
Allahtan sonuçlarım temiz çıktı tüplerim açıkmış ona sevindim çok şükür..
Topidik canım bende sonradan öğrendim film çektirmeden önce ağrı kesici alırsan daha az ağrın oluyormuş. Ben içmediğim için çok ağrı çektim.. Allah yardımcın olsun canm bol bol dua et..Ben film çekilirken sürekli Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla! diye dua ettim. sende et olurmu.. inan daha kolay oluyo. Tüm dualarım seninle korkma sakın olur mu..
Bu arada iki tane hamile haberi var kızlar inanın sizin adınıza çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş,, İkinizide tebrik ediyorum. Darısı bizlere inş
doktora gittim kızlar 3 haftalıkmış, ultrasonla baktı şuan bişey göremeyiz ama dedi e göremedide, 5 haftalık olana kadar görünmezmiş, bu dış gebelikte olabilir, vucüt bunu atabilirde dedi, değerlerin düşük ama değerlerine göre gebesin dedi, korktum ya bişey olursaaa
Canım seninle regl günümüz aynı bende 15 şubatta oldum 16 mart regl günüm. Şimdi nasıl 3 haftalık oluyo anlamadım kendimede yormaya çalışıorumda. Yumurtlaman ne zamandı benim ayın 28 indeydi. Bebek yumurtlamadan sonraki günler sayılaramı hesaplanıyor yoksa ilişkiden sonrasımı sayılıyor. Benimde bi testte silik çizgi çıktı 2 gün sonra başka markada yaptım hiç çıkmadı
canım doktor kan tahlilindeki değerlere göre konuştu, ama normal hesaplama yaparsak eğer 17 şubat-14 mart 3 hafta 4 günlük hamileyim, zaten daha çok yeni kesesini bile göremedi
merhaba kızlar bende yeni ewli sayılırım henüz 9 ay oldu ama hayırlısıyla bende bu ay bende umutluyumOooo sen daha yolun başındasın o kadar acele etmene gerek yok yahu :) Yine de allah gönlüne göre versin. Bu arada ben de Ankara'dayım, gittiğin ya da gitmeyi düşündüğün bir doktor varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?