Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kizlar kisiden kisiye degisiyor belirtiler.ben psikolojik sandim ama meger kusmalar bundanmis

Onuda görürsün Allahın izniyle, hiç kafanı kurcalama rahat ol, bilmiyorum çalışıomusun sürekli bişilerle meşgul ol kafanı dağıt. Tekrar tebrikler darısı bizede inş

inşallah kızlar çalışmıyorum ama kafamı dağıtmak için bişeyler yapmam lazım :)
inşallah darısı başınızaa

canım benimm haklısın valla doktor beni aptala çevirdi , sen nasılsın yarın yaptırcanmı kan tahlili,
benim msj sayım 100 olmamış henüz özel msj atamıyorum

canım benimm haklısın valla doktor beni aptala çevirdi , sen nasılsın yarın yaptırcanmı kan tahlili,
benim msj sayım 100 olmamış henüz özel msj atamıyorum

kuzu ben hiç üzerıme alınmıyorum valla.sana anlattıgım tepkıler var vucudumda beklemıyorum gebelık falan ayın 16 sı bat gunum..ben kırmızıları gorurum buyuk ıht.beden sıze guzel haber gelmez.ama sen ıkı canlısın bıze dua et olurmu

kızlar herkes bat gununu yazsın forumda paylasıcam..hamıle olanlarda bat gunlerını yazsınlar ve hamıle old belırtsınler..hadı bakalım beklıyorum

ama bu kadar olumsuz düşünme, neden olmasınki, bende sabah adet oldum diye uyandım ama bişeycik yoktu, dualarım sizinle hayırlısıyla inşallahhhhh olacakkkk

Kızlar bişi sorucam. Eğer hamilelik varsa ilişkiden kaç gün sonra kanda çıkar sizce. Yani adet hünümüz yaklaştı ama yumurtlamanın son günlerinde birlikte olduysak kanda çıkarmı yani 2 haftalık filanken

GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede

Son düzenleme:
canım benim çok tşkr ederim,
doktor sinirimi bozduya, ama tutunmuş demekki kanda çıktı sonuçta 2 hafta sonra tekrar gidicem hayırlısı inşallahhhh

canim benim INSALLAH hayirli haberlerle gelirsin.bebegini yuce rabbim sana bagislasin.insallah bu doktorlar bi daha sinirimizi bozmaz

canim merhaba nasilsin.siteye girer girmez seni ariyorum.kac gundur yokdun.doktora gidmi$sin hayirli,guzel sonuclarla gelir ve bizleri haberdar edersin insallah.seni cook seviyoruz.sitemizin SULTAANII

canımmm arkadaşım ne güzel hazırlamışsınnn hadi dualarımız siiznleeee gelsin bebişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…