mrb hoş geldin aramıza seninle beraber bat 18 olan 4 arkdas olduk umarım bu ay hepimiz bebişlerinizz canımmm
doktorlar hele bazıları çok mal,afedersinn
inşallah sımsıkı tutunur bebeğin sana:))
kenetlensin 9 ay bırakmasın senii
kan değeri kaç canım bu arada?
canım değerim 97,11 çokmu düşükk
canım bence degerın güzel gıbı..hakkında hayırlısı olsun ıns.aklına kötü bişey getirme bi silkelen yaa,hamilesın tatlım günlerdir bu haberın hayalını kuruyoduk tadını cıkar annelıgın:)
Onuda görürsün Allahın izniyle, hiç kafanı kurcalama rahat ol, bilmiyorum çalışıomusun sürekli bişilerle meşgul ol kafanı dağıt. Tekrar tebrikler darısı bizede inş
canım bence degerın güzel gıbı..hakkında hayırlısı olsun ıns.aklına kötü bişey getirme bi silkelen yaa,hamilesın tatlım günlerdir bu haberın hayalını kuruyoduk tadını cıkar annelıgın:)
bizde cıkaralım artık su annelıgın tadını ::)
canım benimm haklısın valla doktor beni aptala çevirdi , sen nasılsın yarın yaptırcanmı kan tahlili,
benim msj sayım 100 olmamış henüz özel msj atamıyorum
kuzu ben hiç üzerıme alınmıyorum valla.sana anlattıgım tepkıler var vucudumda beklemıyorum gebelık falan ayın 16 sı bat gunum..ben kırmızıları gorurum buyuk ıht.beden sıze guzel haber gelmez.ama sen ıkı canlısın bıze dua et olurmu
canım benim çok tşkr ederim,
doktor sinirimi bozduya, ama tutunmuş demekki kanda çıktı sonuçta 2 hafta sonra tekrar gidicem hayırlısı inşallahhhh
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
Kızlar bişi sorucam. Eğer hamilelik varsa ilişkiden kaç gün sonra kanda çıkar sizce. Yani adet hünümüz yaklaştı ama yumurtlamanın son günlerinde birlikte olduysak kanda çıkarmı yani 2 haftalık filanken
sadece gülüyorum ....sinirlerim boşaldı gercekten öle[
napayım bebısım,bugün güzel habrelerını aldıgımız arkadaslar için gercekten canı gönulden sevındık ama kendımız içinde üzülüyoruz bızı ne bekledıgını bılmıyoruz..e ıyısımı bıraz gülelim dedım,kötümü yapmısımsacını basını yolarım bak
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
canımmm arkadaşım ne güzel hazırlamışsınnn hadi dualarımız siiznleeee gelsin bebişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?