Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

eslerınıze bu güzel haberı nasıl verdınız..flowers34,nursay,ziyam....hemen anlatın bakem havamız degıssın...

arkadaşlar benim de bat 18 mart.2gündür testte çook silik çizgi görüyorum ama bebe time marka güvenilir değil diyorlar başka bir forumda.sevindim ama sonra emin olamadım.yinede listeye benide ekleyin...şimdiden anne adaylarını çok tebrik ederim.

al bıtane daha bıdaha yap sekerım güzel haberınıde yarın ver bıze muhakkak..basımla beraber tabı eklerım senı...

eslerınıze bu güzel haberı nasıl verdınız..flowers34,nursay,ziyam....hemen anlatın bakem havamız degıssın...

ay bana kocam haber verdi :))) sabah idrar testinde silik çizgiyi görünce aradım kan tahliline gidelim diye, dükkan yakın geldi hemen gittik 1,5 saat sonra sonuç dediler, tlf la öğrenebilirmiyiz dedik kartlarını aldık adam elimden kapıverdi kartı ben arıcam diye ay dedim öyleolmaz benim haber vermem lazım sana yok kaptığı gibi gitti :) sonra arayıp sakın heyecanlanma hamilesin diyince ben koptum zaten tersi oldu bizde yani :)

bencede bıtane daha yap bat tarıhlerı aynı bende negatıf cıktı bırak sılık cızgıyı bariz bariz güle güle geldi tek cızgı bana

ayy çok teşekkür ederim.geçen ay 13 mü 14 mü test eskittim.kasım ayını çok istiyorum.hepimiz için güzel haberler olsun inşaallah yarın.

senin adam baya tez canlıymıs doguma gıderken dıkkat et senden önce dogumhaneye gırmesın

kız cok duygulandım offff ne dıyeyım darısı bızım basımıza ıns

ben cıkan testlerı bırıktırıyorum hamıle kalınca gosterırım kactane test yapmısım bebişim gelene kadar zengın ettım eczaneyı hergun 1 tane 2 tane öle gıdıyor bakalım bebegım gelene kadar eczanecı şube acıcak sayemde

canim merhaba nasilsin.siteye girer girmez seni ariyorum.kac gundur yokdun.doktora gidmi$sin hayirli,guzel sonuclarla gelir ve bizleri haberdar edersin insallah.seni cook seviyoruz.sitemizin SULTAANII

Ziyamm, can arkadasım, ne kadar dusuncelisin. Msjini okuyunca Cook mutlu oldum, simdi yuzumde kocaman bir gulumsemeyle sana yaziyorum :) mart ayinda rahim filmi cektir ve korun dedi drum. Insallah Ben de 2014 ocak veya subat annesi olurum canim umutluyum, inancliyim, yakinda Benim karnimda da buyuyen bir bebis olacak INSALLAH ) sen nasilsin? Hamilelik nasil geciyor? Opuyorum canimmm

herkese merhaba kızlar, şimdi size garip bir şey söyleyeceğim, ben geçen ayki adetim bittikten sonra çok garip, kendimin de adlandıramadığı hisler yaşadım, mide bulantısı, yorgunluk vs.. derken acaba hamile miyim duygusundaydım ama test falan yapmadım, ardından doktora dnaışmadan mide ilaçları aldım, bel ağrım vardı onun için ilaçlar aldım, diş yaptırdım bir sürümorfin aldım vs.. ama bunları yaparken içim hep bir huzursuzdu, ya hamileysem diye? ama böyle bir hazırlığımızolmadığı için de test yapmıyordum, neyse ki bu ay 2 gün gecikmeli de olsa adet gördüm, fakat işin tuhaf ve şşaırtıcı yanı şu, rahmimde sürekli pıt pıt pıt seyirmeler oluyor daha önce hiç olmazdı ama rahim neden seyirir? bunu yaşayan var mı? yine korkmaya başladım hamile miyim diye? acaba üstüne mi gördüm korkusu başladı şimdi:18: karnım da şiş gibi duruyor sanki, ne bileyim acaba psikolojik mi anlamadım yaaaaa!! test yapsam mı karar veremiyorum, adetim bile daha bugün bitti

ovulasyon testi mi de sipariş ettim, haftaya gelir herhalde, bu ay değil de eğer bel fıtığım izin verirse diğer ay deneyeceğiz inşallah,diğer ay deneyeceğimiz için ovulasyon testimi bu ay boşa harcamayayım değil mi kızlar? yoksa aşağı yukarı ortalama yumurtlama günümü hesaplamak için bu aydan başlasam mı testi kullanmaya ne dersiniz?

iyi geceler kızlar.. bende akşam tekrar yaptım test negatif çıktı pztde yapmıştım.. geçen ay 14 ünde oldum,reglim hep gününü geçer o yüzden ben reglimin geçmesini belirti olarak görmüyorum,yani herzamankinden çok daha fazla geçmesi lazım ki belirti olsun benim için iki aydır çok istiyorum..bu ay regl olduğumda druma gidicem.reglin 3.günü falan gel demişti..kızlar acaba hangi testleri falan istiycek ne yapılacak acaba?ilk gittiğimde ultrasonla yumurtalıklarıma bakmıştı sadece bisey yok demişti..

ayy cok güzel olmuşş bu bayıldım farkındamısınız 3 te 3 tutturmuşuz boş yok olmıyacak Allahın izniyle inşallaaaahhhhhhhhhh

Alemsin canım yaa güldürdün beni vallaa :))))))

benim adamda uzman oldu test konusunda :) hayırlı haberlerini alırız inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…