arkadaşlar benim de bat 18 mart.2gündür testte çook silik çizgi görüyorum ama bebe time marka güvenilir değil diyorlar başka bir forumda.sevindim ama sonra emin olamadım.yinede listeye benide ekleyin...şimdiden anne adaylarını çok tebrik ederim.
eslerınıze bu güzel haberı nasıl verdınız..flowers34,nursay,ziyam....hemen anlatın bakem havamız degıssın...
arkadaşlar benim de bat 18 mart.2gündür testte çook silik çizgi görüyorum ama bebe time marka güvenilir değil diyorlar başka bir forumda.sevindim ama sonra emin olamadım.yinede listeye benide ekleyin...şimdiden anne adaylarını çok tebrik ederim.
ay bana kocam haber verdi :))) sabah idrar testinde silik çizgiyi görünce aradım kan tahliline gidelim diye, dükkan yakın geldi hemen gittik 1,5 saat sonra sonuç dediler, tlf la öğrenebilirmiyiz dedik kartlarını aldık adam elimden kapıverdi kartı ben arıcam diye ay dedim öyleolmaz benim haber vermem lazım sana yok kaptığı gibi gitti :) sonra arayıp sakın heyecanlanma hamilesin diyince ben koptum zatentersi oldu bizde yani :)
senin adam baya tez canlıymısdoguma gıderken dıkkat et senden önce dogumhaneye gırmesın
ay bana kocam haber verdi :))) sabah idrar testinde silik çizgiyi görünce aradım kan tahliline gidelim diye, dükkan yakın geldi hemen gittik 1,5 saat sonra sonuç dediler, tlf la öğrenebilirmiyiz dedik kartlarını aldık adam elimden kapıverdi kartı ben arıcam diye ay dedim öyleolmaz benim haber vermem lazım sana yok kaptığı gibi gitti :) sonra arayıp sakın heyecanlanma hamilesin diyince ben koptum zatentersi oldu bizde yani :)
canim merhaba nasilsin.siteye girer girmez seni ariyorum.kac gundur yokdun.doktora gidmi$sin hayirli,guzel sonuclarla gelir ve bizleri haberdar edersin insallah.seni cook seviyoruz.sitemizin SULTAANII
gün geldikce beklemek daha zor oluyor (kırmızıları)
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
ben cıkan testlerı bırıktırıyorum hamıle kalınca gosterırım kactane test yapmısım bebişim gelene kadarzengın ettım eczaneyı hergun 1 tane 2 tane öle gıdıyor bakalım bebegım gelene kadar eczanecı şube acıcak sayemde
Alemsin canım yaa güldürdün beni vallaa :))))))
ben cıkan testlerı bırıktırıyorum hamıle kalınca gosterırım kactane test yapmısım bebişim gelene kadarzengın ettım eczaneyı hergun 1 tane 2 tane öle gıdıyor bakalım bebegım gelene kadar eczanecı şube acıcak sayemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?