Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hayırdır canım yarın kırmızı gelmezse hemen test yap sabahtan cok merak ediyorum
bende c.tesi yapsammı acaba diyorum ama negatif görmekten cok korkuyorum off yaaa

Canim ben gebelik mujdesi veremem size bu ay hiç umudum yok.ve ahdim var catlasamda reglim gecikmeden test yapmicam ama dua edin nolur

Canim ben gebelik mujdesi veremem size bu ay hiç umudum yok.ve ahdim var catlasamda reglim gecikmeden test yapmicam ama dua edin nolur

gecmiş olsun cnm nane limon kaynat iç...
ben hiç test yapmam aslında cunku gelecegi gun sabah kalkarım 1 saat sonra fln olmuşum :)
bu ay asılama yaptırınca az da olsa ümit ediyor insan
elbet bi bildign vardır cnm ama böyle düşünme bence
Allah gönlüne göre versin inşallah

Ya canim aslında bir engel yok.adet olacakmış gbi hissediyorum.2gün sonra anlarız nasılsa.hayal kırıklığı yasamaktan usandım

Ya canim aslında bir engel yok.adet olacakmış gbi hissediyorum.2gün sonra anlarız nasılsa.hayal kırıklığı yasamaktan usandım

evet cnm cok az kaldıı içini ferah tut bende öyle hissediyorum hani 1 gun oncesi falan kasıklar bel bacaklar agrır yaa 1 haftadır 2 günde 1 öyle agrı cekiorum erken adet olucam hissi geliyor tabi bişe yok diger aylara göre tek fark bu var bende... kırmızlar gelcek yerini yapıyor sanırım

Kafami taktikca ıyice psikolojimiz bozuluyo beklenti icine girip olmayincada uzuluyoruz .oluruna biraktim hayirlisi diyelim tatlim ins ikimizda guzel haber aliriz birbirimizden

sağol canım verdiğin bilgiler için endokrine gittim devlete bakmadı dahiliyede erken tahlil ver emedi sonuç alamadım yani bence de dr lar arasında görüş birliği yok ben ankaradaki bir hematologa mail attım bana 0,4 lük kullan dedi senin dozun nekadar yaşadığın yerde tecrübeli drlar varsa bilgilerni paylaşırsan sevinirim Allahım hepimize yardım etsin

mrb hoş geldin aramıza seninle beraber bat 18 olan 4 arkdas olduk umarım bu ay hepimiz bebişlerinizz canımmm

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. İnşallah valla bütün bebek isteyenlere versin Rabbimsağlıklı sıhatli. Hadi bakalım canım dediğin gibi bu ay hamiş haberlerimizi yazarız

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. İnşallah valla bütün bebek isteyenlere versin Rabbimsağlıklı sıhatli. Hadi bakalım canım dediğin gibi bu ay hamiş haberlerimizi yazarız

Bu arada testi ne zaman yapacaksınız kızlar 18 den sonra mı? Bazıları diyor evdeki testler yanlış çıkabiliyor diye

İnşallah sevinçli haberlerimizide yazarız kızlarrrr NURSAY22 az kaldı test yapma günlerine :)))

canım ben eşimin işi sebebi ile şehir dışında olması sebebi ile bu ayı kaçırmıştım hiçbir şekilde ihtimal yoktu ki dün gece regl oldum. Beklediğimden erken geldi, benim rutinim 28-29 gündür ki dün henüz 25. günü. Ve ben bu denli ağrılı regl oldugumu ömtrüm hayatımda hatırlamıyorum, ve ben bunların hepsini psikolojiye bağlıyorum. Ay başında bu ay başkıyoruz diye heyecan yap, sonra eşinin ideal zamanlarda burda olmadığını öğen ayrı üzüntü yap, kendimizi kasmaktan şimdiden düzen bçyl bozulacaksa oooo işim var benim demektir

günaydın aynı şeyleri bende yaşadım benim reglim de 28/29 günde gelırdi şubat ayında 26 gun geldi ve çok ağrılı oldu doktora gttım kist olmuş bende şuan ağrım yok geçen ay çok zor geçti. doktora gittniz mi arkadaşım bir kontrol olsaydın. inşallah problem çıkmaz belki de rahim kendini hazırlıyordur dengesi şaşmıştır.:)

Bu arada testi ne zaman yapacaksınız kızlar 18 den sonra mı? Bazıları diyor evdeki testler yanlış çıkabiliyor diye

Ben de emin olamıyorum bu konuda piyasada 0,50 kruşa satılan hamilelik testi de var 30 tl ye satılan da. İnsan o zaman düşünüyor ucuz testlerde yanılma payı vardır o zaman diğerleri neden o kadar pahalı olsun diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…