Kizlar midem cok kötü biri bana dur desin nolur
arkadaşım neyi bekliyorsun bi test yaptır artık,
Kizlar midem cok kötü biri bana dur desin nolur
hayırdır canım yarın kırmızı gelmezse hemen test yap sabahtan cok merak ediyorum
bende c.tesi yapsammı acaba diyorum ama negatif görmekten cok korkuyorum off yaaa
Canim ben gebelik mujdesi veremem size bu ay hiç umudum yok.ve ahdim var catlasamda reglim gecikmeden test yapmicam ama dua edin nolur
gecmiş olsun cnm nane limon kaynat iç...
ben hiç test yapmam aslında cunku gelecegi gun sabah kalkarım 1 saat sonra fln olmuşum :)
bu ay asılama yaptırınca az da olsa ümit ediyor insan
elbet bi bildign vardır cnm ama böyle düşünme bence
Allah gönlüne göre versin inşallah
Ya canim aslında bir engel yok.adet olacakmış gbi hissediyorum.2gün sonra anlarız nasılsa.hayal kırıklığı yasamaktan usandım
evet cnm cok az kaldıı içini ferah tut bende öyle hissediyorum hani 1 gun oncesi falan kasıklar bel bacaklar agrır yaa 1 haftadır 2 günde 1 öyle agrı cekiorum erken adet olucam hissi geliyor tabi bişe yok diger aylara göre tek fark bu var bende... kırmızlar gelcek yerini yapıyor sanırım
Kafami taktikca ıyice psikolojimiz bozuluyo beklenti icine girip olmayincada uzuluyoruz .oluruna biraktim hayirlisi diyelim tatlim ins ikimizda guzel haber aliriz birbirimizden
insallah tatlım ben cıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz :))
ya neden doktorun kendi yapmadıki o testleri başka doktora göndermesine hiç gerek yokki
bunu yapan özel hastane doktoru mu canım??memnun kalmadıysan ve imkanın varsa alışmadan değiştir onu
valla benim bütün hormon,şeker tiroid ıvır zıvır testlerini doktorum kendi yaptı
bi de hematoloğa yollamadı aynen şöyle dedi"okuduğumuz kitaplarda bize öğretilen bu mtfhr mutasyonda iğneye gerek olmadığıdır,ama klinik olarak düşük vakalarından sonra iğne kullanımıyla %90 ın üzerinde başarı sağlıyoruz"
yani kısacası hematolog gerek yok dese bile mtfhr heterozigot olduğunda iğne kullanımı şart.
çünkü gebelik kanın normalden daha fazla pıhtılaşmasına sebep oluyor,normalde iğne kullanmıyoruz çünkü bizim sağlığımızda sorun yok hematoloğa göre bu böyle,
ama kadın doğumcular aynı fikirde değil.bu bebeğe zararı dokunan bişey
hematologla kadın doğumcular olaya farklı açıdan bakıyolar.
benim de mtfhr lerin ikisi de heterozigot taşıyıcı canım,
diğerlerinde bişey çıkmadı.
doktorum gebeliğini öğrenir öğrenmez hemen geliyosun iğneye başlıyoruz dedi.
zaten 2 aydır coraspin ve folbiol kullanıyorduk
bu defa mutlu sona ulaşırız inşallah
ne güzel yaa darısı başımıza olsun sevindim valla okuyunca insan umutlanıyo
bende en fazla 8 haftayı gördüm şimdiye kadar :111:
Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten
mrb hoş geldin aramıza seninle beraber bat 18 olan 4 arkdas olduk umarım bu ay hepimiz bebişlerinizz canımmm
Millet cumaniz mübarek olsun ins.bol bol dua edelim .iyi geceler
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. İnşallah valla bütün bebek isteyenlere versin Rabbimsağlıklı sıhatli. Hadi bakalım canım dediğin gibi bu ay hamiş haberlerimizi yazarız
flowers sen gecikme olduktan sonramı yapmıstın testi
İnşallah sevinçli haberlerimizide yazarız kızlarrrr NURSAY22 az kaldı test yapma günlerine :)))
canım ben eşimin işi sebebi ile şehir dışında olması sebebi ile bu ayı kaçırmıştım hiçbir şekilde ihtimal yoktu ki dün gece regl oldum. Beklediğimden erken geldi, benim rutinim 28-29 gündür ki dün henüz 25. günü. Ve ben bu denli ağrılı regl oldugumu ömtrüm hayatımda hatırlamıyorum, ve ben bunların hepsini psikolojiye bağlıyorum. Ay başında bu ay başkıyoruz diye heyecan yap, sonra eşinin ideal zamanlarda burda olmadığını öğen ayrı üzüntü yap, kendimizi kasmaktan şimdiden düzen bçyl bozulacaksa oooo işim var benim demektir
Bu arada testi ne zaman yapacaksınız kızlar 18 den sonra mı? Bazıları diyor evdeki testler yanlış çıkabiliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?