Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Canım eline sağlık çok güzel tablo hazırlamışşsın ama ne yazık ki hamile olan ben değilim. Sürekli Nurdan ile Nursay22 karıştırılıyor. Hamile arkadaşımız Nurdan. Keşke ben olsaydım ama ne yazıkki bu ay deneme şansım bile olmadı ve zaten dün gece regl oldum

Günaydın canım ben de bundan korkuyorum işte çünkü bu ay herhangi bir yumurtalama belirtim dahi olmadı kist olabilir diye korkuyorum En son doktora yaklaşık 1 ay 1 hafta önce kadar gitmiştim hiç bir problem yoktu Ama içimde o huzursuzluk var ne yalan sölim gitmem lazım. Peki sen reglinin kaçıncı günü gittin doktora ?

baştan anltayaım reglim bitti hemen doktora gttım yumurtalıklarıma baktırmaya yumurtaların oluşuyor dedi doktor. bir sorun yok dedi testler istedi benden sonra ben adet olmadan önce testlerimi yaptırdım yani 19-20 şubat falandı yani yumurtalama günümü geçmişti. ve reglime bir hafta falan vardı ozamn çok ağrım oldu regl olucam zannettım illkez böyle oldum normalde hiç ağrı sıız yaşamam. ikinci kez doktora gittim yıne yumurtalıklarıma bakıldı yumurtan çatlayamamış kist oluştrmuş dedi . ama adetle atılır dedi.şuan ağrım sancım yok umarım atılmıştır. kontrole henüz gtmedim. prolaktınımde yüksek çıktı ilaç alıyorum aay sonuda bitecek hem prolaktınıme hem de yumurtalarıma baktırıcam. . b arada kistimi öğrenince soğan suyu içtim bir hafta kadar. belkide eriyip gitmiştir. sana da geçmiş olsun. kist varsa zaten adette olduysan atılmıştır.

Allah yazdırdı canım demek ki martta hamile kalacaksın...

Bundan 2-3 sene evvel benzer durum benim başıma gelmişti. Ama o durumda ben 15 gün aralıkla regl olmustum, benim de yumurtam çatlayamamıs ve kist olusturmustu, bir sonraki reglim ile atıldı dedğin gbi ilaç dahi vermemişti. Bu en son gittiğim doktorumda çok kapsamılı testler yaptırmıstım aslında ama düşünüyorum prolaktin seviyeme falan hiç bakmadı o nedenle tereddütlüyüm zaten kendi doktorumu bırakıp başkasına gittim diye içim sıkılıyordu. Yine kendi doktoruma devam edicem.

canım bi sıkıntın varmı yani göğüslerin ağrırmı süt gelir mi yada ne bileyim adetlerin düzensiz mi zor mu adet olursun . bunlarla ilgili sıkıntı yaratırmış prolaktın hrmonu. ama şunuda belirteyım benım hiç bir sıkıntım olmadı. ama yine de çıktı sorun doktorun içine doğdu herhalde tüm testleri istedi. :) her doktor istemıyor çünkü bu hormon testlerini şekere guatra falan bakılıyor genelde.ama ben iyiki doktora gtmişim aylarca bekleyıp sorun ne diye üzülecektım şuanda ne olduğunu biliyorum ve tedavim var. sende ihmal etme canım

üzülmece canım bak önumuzde cok guzel bir nisan ayı var :) bende hastalancam galıba sivilcem cıktı

merhaba arkadaslar günaydın :) Göğüslerim şiştiiii acayıp acıyor yanıyor tamda dudagımın üstünde sivilcemde cıktı yanı adet belırtılerım anca basladı ... göğüs agrısına uyandım sabah... kısmet degılmıs demekkı bu ayda hamıle kalmak napalım nisan aynına kaldık eli kulağındadır 2 3 gune adet olurum artık

canım hoşgeldin
sat larımız hemen hemen aynı da,
bu ay daha sağlam çalıştık demişsin
devam etmeyecek misin yumurtlama dönemindesin hala ,yani eğer 28-29 günde bir adet oluyorsan

canım günaydın dün cevap yazamamıstım sana yok yok bata kadar devam edicez durmak yok bu ay hiç düşünmüyorum kafama takmıyorum ama ne bileyim sanki bu ay olacak gibi geliyor ne zaman yapsam testi bilmiyorum bide bu aralar beni rüyasında hamile görenler var kahve falında hamile görenler var inşallah vardır

Hiçbir şikayetim yok, hatta regl olduğumu bile nerdeysze anlamayacak kadar az belirtim olur. Aama dediğin gibi belli olmuyor bazı şeyler. Zamanında kist oldu bende dediğim zaman doktorum bakmıstı prolaktin değerime herşey normaldi o zaman. Ama 2010 sonu falandı herhalde, o zamandır beri bilmiyorum . Dediğin doğru üstelik bne 32 yaşındayım ne kadar az zaman kaybedersem o kadar iyi bu saatten sonra benim için

üzülmece canım bak önumuzde cok guzel bir nisan ayı var :) bende hastalancam galıba sivilcem cıktı

Üzülmüyorum zaten canım napalım herşeyde vardır bir hayır diyorum. Sen de takma kafana yine de hala regl olmamassın ümit var ama sonuc ne olursa olsun daha yolun başındayız nasılsa elbet bizimde bebişimiz olacak günün birinde inşallah :)

hayır canım 1 gün kala yaptım, kan tahlilinide aynı gün yaptırdım,doktor daha keseyi görmediya çok korkuyorum, bide kocam yakın çevresine söyledi ya olmazsa !!!

gunaydıınnn kızlaaarrrr
anladım cnm erken ama canım o yuzden goremedi degerlerin yuksek sonucta içini ferah tut endişe etme hersey guzel olacak :)))

Gunaydin kizlar hayirli cumalar... Hayirli haberler getiren oldu mu...
Benim kocacigimin dogum gunuydu dun de supriz falan drrken hic bakamadim burayada.. Sizde amma cok yazmissiniz yahu.. Bi ara okurum ins... Adet gunleri yakin olanlar vardi ses cikan oldu mu ?

gunaydın cnm benimde 5 gundur sisti goguslerım bugun ımısler adet olmadan once bende bole olur hep bende olucam sanırım doktor yolları gorundu gene bizee ((

sen beni öldüreceksin çisemmmmmmmmmmmmmmmm bi dur millet diye diye kendini hamile yapar sende diye diye adet olacaksın Allahım yarabbim ya bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi canım.çok istiyorsan kanda baktır bence varsa zaten çıkar ....

merhaba kızlar hayırlı cumalar bende mart ayına diktim gözümü rabbim inşallah bu ayda nasip eder. kendimi tanıtayım. 24 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık bebiş gelmedi tüm testler yapıldı sebepsiz infertilite denildi. 4 kez klomen kullnadım çatlatma iğnesini de ama olmadı. 4 ay ara verdim şubat ayında da aşılama oldum maalesef negatif şimdi adetin 5. günü. tedaviye ara verdim kürler le devam edeceğim inşallah onlarda sonuç alırım

Son düzenleme:
hayır canım 1 gün kala yaptım, kan tahlilinide aynı gün yaptırdım,doktor daha keseyi görmediya çok korkuyorum, bide kocam yakın çevresine söyledi ya olmazsa !!!
bende ayni durumdaym rahatla biraz
:) doktorum bunun normal oldugunu ilerleyen haftada veya haftalarda görünecegini ssöyledi.
kusura bakma canim ama sen o doktora gitme ve hamileligin tadini cikar

Günaydın kızlar, ya bişey söylemek istiyorum bence belirtilere takılmayın yani ben kendimden yani ilk hamileliğimden biliyorum hiç belirtim olmadı, ne ağrı ne batma nede benzeri göze batan bişey sadece adet olmadım kendinizi olumsuzluğa çok kaptırıyorsunuz herkesin hamileliği ve her hamilelikte kendine özel olur. Bence bunu unutmayalım.Bakalım benim bata 7-8 gün kaldı ateşim son üçgündür iyi sanırım normalde düzenli ölçmedim ama adet tarihimde 36.3 idi son 3 gündür ise 36,6-36,7 ve bugün yani 23.günümde 37,1 bu yöntem hakkında bilgi sahibi olanlar yorumlayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…