GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
günaydın aynı şeyleri bende yaşadım benim reglim de 28/29 günde gelırdi şubat ayında 26 gun geldi ve çok ağrılı oldu doktora gttım kist olmuş bende şuan ağrım yok geçen ay çok zor geçti. doktora gittniz mi arkadaşım bir kontrol olsaydın. inşallah problem çıkmaz belki de rahim kendini hazırlıyordur dengesi şaşmıştır.:)
Günaydın canım ben de bundan korkuyorum işte çünkü bu ay herhangi bir yumurtalama belirtim dahi olmadı kist olabilir diye korkuyorumEn son doktora yaklaşık 1 ay 1 hafta önce kadar gitmiştim hiç bir problem yoktu Ama içimde o huzursuzluk var ne yalan sölim gitmem lazım. Peki sen reglinin kaçıncı günü gittin doktora ?
Canım eline sağlık çok güzel tablo hazırlamışşsın ama ne yazık ki hamile olan ben değilim. Sürekli Nurdan ile Nursay22 karıştırılıyor. Hamile arkadaşımız Nurdan. Keşke ben olsaydım ama ne yazıkki bu ay deneme şansım bile olmadı ve zaten dün gece regl oldum
baştan anltayaım reglim bitti hemen doktora gttım yumurtalıklarıma baktırmaya yumurtaların oluşuyor dedi doktor. bir sorun yok dedi testler istedi benden sonra ben adet olmadan önce testlerimi yaptırdım yani 19-20 şubat falandı yani yumurtalama günümü geçmişti. ve reglime bir hafta falan vardı ozamn çok ağrım oldu regl olucam zannettım illkez böyle oldum normalde hiç ağrı sıız yaşamam. ikinci kez doktora gittim yıne yumurtalıklarıma bakıldı yumurtan çatlayamamış kist oluştrmuş dedi . ama adetle atılır dedi.şuan ağrım sancım yok umarım atılmıştır. kontrole henüz gtmedim. prolaktınımde yüksek çıktı ilaç alıyorum aay sonuda bitecek hem prolaktınıme hem de yumurtalarıma baktırıcam. . b arada kistimi öğrenince soğan suyu içtim bir hafta kadar. belkide eriyip gitmiştir. sana da geçmiş olsun. kist varsa zaten adette olduysan atılmıştır.
Bundan 2-3 sene evvel benzer durum benim başıma gelmişti. Ama o durumda ben 15 gün aralıkla regl olmustum, benim de yumurtam çatlayamamıs ve kist olusturmustu, bir sonraki reglim ile atıldı dedğin gbi ilaç dahi vermemişti. Bu en son gittiğim doktorumda çok kapsamılı testler yaptırmıstım aslında ama düşünüyorum prolaktin seviyeme falan hiç bakmadı o nedenle tereddütlüyüm zaten kendi doktorumu bırakıp başkasına gittim diye içim sıkılıyordu. Yine kendi doktoruma devam edicem.
Allah yazdırdı canım demek ki martta hamile kalacaksın...
Canım eline sağlık çok güzel tablo hazırlamışşsın ama ne yazık ki hamile olan ben değilim. Sürekli Nurdan ile Nursay22 karıştırılıyor. Hamile arkadaşımız Nurdan. Keşke ben olsaydım ama ne yazıkki bu ay deneme şansım bile olmadı ve zaten dün gece regl oldum
canım hoşgeldin
sat larımız hemen hemen aynı da,
bu ay daha sağlam çalıştık demişsin
devam etmeyecek misin yumurtlama dönemindesin hala ,yani eğer 28-29 günde bir adet oluyorsan
canım bi sıkıntın varmı yani göğüslerin ağrırmı süt gelir mi yada ne bileyim adetlerin düzensiz mi zor mu adet olursun . bunlarla ilgili sıkıntı yaratırmış prolaktın hrmonu. ama şunuda belirteyım benım hiç bir sıkıntım olmadı. ama yine de çıktı sorun doktorun içine doğdu herhalde tüm testleri istedi. :) her doktor istemıyor çünkü bu hormon testlerini şekere guatra falan bakılıyor genelde.ama ben iyiki doktora gtmişim aylarca bekleyıp sorun ne diye üzülecektım şuanda ne olduğunu biliyorum ve tedavim var. sende ihmal etme canım
üzülmece canım bak önumuzde cok guzel bir nisan ayı var :) bende hastalancam galıba sivilcem cıktı
hayır canım 1 gün kala yaptım, kan tahlilinide aynı gün yaptırdım,doktor daha keseyi görmediya çok korkuyorum, bide kocam yakın çevresine söyledi ya olmazsa !!!
merhaba arkadaslar günaydın :) Göğüslerim şiştiiii acayıp acıyor yanıyor tamda dudagımın üstünde sivilcemde cıktı yanı adet belırtılerım anca basladı ... göğüs agrısına uyandım sabah... kısmet degılmıs demekkı bu ayda hamıle kalmaknapalım nisan aynına kaldık eli kulağındadır 2 3 gune adet olurum artık
merhaba arkadaslar günaydın :) Göğüslerim şiştiiii acayıp acıyor yanıyor tamda dudagımın üstünde sivilcemde cıktı yanı adet belırtılerım anca basladı ... göğüs agrısına uyandım sabah... kısmet degılmıs demekkı bu ayda hamıle kalmaknapalım nisan aynına kaldık eli kulağındadır 2 3 gune adet olurum artık
bende ayni durumdaym rahatla birazhayır canım 1 gün kala yaptım, kan tahlilinide aynı gün yaptırdım,doktor daha keseyi görmediya çok korkuyorum, bide kocam yakın çevresine söyledi ya olmazsa !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?