bende kendimi ekliyim :)warse kullanıcısından alıntı
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
UNLUGUL:31 mart beklemede
Bastet: 23 mart beklemede
askhicbitmez: 27 mart beklemede
kendimide ekledim
ya kızlar bu ateş ölçme nedir ovulasyon testi alanlar takip edenleri falan okuyorum benim bildiğim dktorumun dediği adetinin başlangıcından 14.günü yumurtlama günüdür 2 gün yumrtlaman olur ve spermlerde 2 gün içinde yaşar gün aşırı yada 1 gün arayla birlikte olun progestan ve folibolunu kullanmayı ihmal etme düzenli beslen kafana takma hepsi bu
sen beni öldüreceksin çisemmmmmmmmmmmmmmmm bi dur millet diye diye kendini hamile yapar sende diye diye adet olacaksın Allahım yarabbim ya bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi canım.çok istiyorsan kanda baktır bence varsa zaten çıkar ....
:)))))))) sen sinir ol dıye böle dıyorummmm dediğin gibi olur umarım
Hanımlar Merhaba
Ne kadar güzel bir gün bugün değil mi
Sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgisabahtan beri şükredip duruyorum. Çizgiyi görünce sevinçten oturdum ağladım .
Ama kan testi yaptırmadan kimseye duyurmak istemiyorum .
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
AMİİİNNN Allah Razı olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)hayırlı olsun canm Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin...
Hanımlar Merhaba
Sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgisabahtan beri şükredip duruyorum. Çizgiyi görünce sevinçten oturdum ağladım .
AMİNNNN İnşallah :)ne güzel bir mutlulukkkk tebrikler hayırlı ugurlu olsun arkdasım allah bize de en yakın zaman da çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallahhhh :)
inşallahhh en tez zamandaaaa sizlerede nasip olsunnnnnnn,
daha kan tahlili çıkmadı çok kapılmak istemiyorum dicem ama kapıldım bile inşallah ordada çıkar
gunaydıınnn kızlaaarrrr
anladım cnm erken ama canım o yuzden goremedi degerlerin yuksek sonucta içini ferah tut endişe etme hersey guzel olacak :)))
amin canımmmm inşallahhhçıkar çıkar merak etme.. ben hamiş olduğuna inanıyorum..
iyi haberlerini bekliyoruz canım..
bende ayni durumdaym rahatla biraz
:) doktorum bunun normal oldugunu ilerleyen haftada veya haftalarda görünecegini ssöyledi.
kusura bakma canim ama sen o doktora gitme ve hamileligin tadini cikar
Hanımlar Merhaba
üzülmece canım bak önumuzde cok guzel bir nisan ayı var :) bende hastalancam galıba sivilcem cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?