Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

warse kullanıcısından alıntı
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURSAY22:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
UNLUGUL:31 mart beklemede
Bastet: 23 mart beklemede

kendimide ekledim

ya kızlar bu ateş ölçme nedir ovulasyon testi alanlar takip edenleri falan okuyorum benim bildiğim dktorumun dediği adetinin başlangıcından 14.günü yumurtlama günüdür 2 gün yumrtlaman olur ve spermlerde 2 gün içinde yaşar gün aşırı yada 1 gün arayla birlikte olun progestan ve folibolunu kullanmayı ihmal etme düzenli beslen kafana takma hepsi bu

bende kendimi ekliyim :)

Canım bende çok tecrübeli değilim burdan okuduğum kadarıyla her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ateşini dil altından ölçüyosun. Adetten itibaren. ateşinin düştüğü gün yumurtlamış oluyosun ve sonra yükseliyo eğer hamileysen hep yüksek kalıyo ama değilsen adet olacağın zaman düşüyo ve adet oluyosun inşallah olmayız :) tabihamileysek değilsekte inşallah oluruz

:)))))))) sen sinir ol dıye böle dıyorummmm dediğin gibi olur umarım

kızlar sanırım ben erken başladım bu ovulasyon testine. adetin 14.günü yumurtlama günümüş ben 8. günde teste başladım
neyse ayın 4ündedi adetim ben 1-2 gün yapmıcam testi pazar günü yapmaya başlıcam zaten gebelik testi boyunca tek çizgi görmekten gına geldi bide ovulasyonda tek çizgi görünce iyice sinirlerim bozuluyo walla

ne bileyim bu testler kafaya daha çok takmayı sağlıyor gibime geliyor sanki
idrar testine yanii kaset testlere bile pek inancım yok

Hanımlar Merhaba
Ne kadar güzel bir gün bugün değil mi
Sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve çift çizgi sabahtan beri şükredip duruyorum. Çizgiyi görünce sevinçten oturdum ağladım .
Ama kan testi yaptırmadan kimseye duyurmak istemiyorum .

Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

hayırlı olsun canm Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin...

ne güzel bir mutlulukkkk tebrikler hayırlı ugurlu olsun arkdasım allah bize de en yakın zaman da çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallahhhh :)

ne güzel bir mutlulukkkk tebrikler hayırlı ugurlu olsun arkdasım allah bize de en yakın zaman da çift çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallahhhh :)
AMİNNNN İnşallah :)

4-5 aydır adetlerim düzensizleşmişti. Hatta 1,5 ay geciktiğini hatırlıyorum. O ay çok ümitlenmiştik ama fos çıkmıştı tabi.
Bu ayda gecikince kızım sakin ol kendini kandırma nasılsa değilsindir diye sakin sakin oturuyordum :)

inşallahhh en tez zamandaaaa sizlerede nasip olsunnnnnnn,
daha kan tahlili çıkmadı çok kapılmak istemiyorum dicem ama kapıldım bile inşallah ordada çıkar

amin canımmmm inşallahhh çıkar çıkar merak etme.. ben hamiş olduğuna inanıyorum..
iyi haberlerini bekliyoruz canım..

tebrik ederm birdenem..
hadi bakalım darısı başımıza

Son düzenleme:
gunaydıınnn kızlaaarrrr
anladım cnm erken ama canım o yuzden goremedi degerlerin yuksek sonucta içini ferah tut endişe etme hersey guzel olacak :)))

o salak dkr. değerlerin çok yüksek dğeil dedi daha kaç olamlıydıki
benim ilk gebeliğim bişey bilmiyorum zatennn

bende ayni durumdaym rahatla biraz
:) doktorum bunun normal oldugunu ilerleyen haftada veya haftalarda görünecegini ssöyledi.
kusura bakma canim ama sen o doktora gitme ve hamileligin tadini cikar

yok canım beim bidaha kesinlikle gitmem zaten, yok dış gebelik olabilir yok vucüt atabilir ,
hesabı bile doğru değilki, 17 şubat son reglim hesaplatınca 3 +5 haftalık olmalı bunu bile diyemdi 3 haftalık gibi dedi,

hayırlı olsun tatlım , benim kandada çıktı idrardada ama sevgili dr. daha çok erken olduğunu dış gebelik vs.olabileceğini söyledi, sevgili kocamda o heyecanla yakın çevresine söyleyivermiş inşallah bişey olmaz rabbim kucağımıza almayı nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…