senin adını testkolik koydum tatlımm sabahtan yap ilk idrarla bende öyle yapıcam sonra burda paylaşalım :)))))))
GEL VATANDAŞŞŞ GEL BATMIS GEMININ ANNALERİ BUNLAR!!.....
REALBABY: 18mart......beklemede
WARSE: 16mart......beklemede
ALİPEK: 18mart......beklemede
FLOWERS34:
NURDAN:
ZİYAM:
ALPHİNROSA:18mart beklemede
UNLUGUL:31 mart beklemede
BASTET: 23 mart beklemede
AŞKHİÇBİTMEZ: 27 mart beklemede
BİDENEM:
DUYGUMUTLU:24mart beklemede
Kıızzzlllaaarrr pazartesi günü saat 12 de aşılamam yapılacakkkk... Çok sewinçli ve heyecanlıyım, kafamda deli sorular :)))) Aranızda aşılama yaptıran var mııı.. İnşallah tutarsa mart ayında hamile kalmış olcam. Aşılamam doğum günümde yapılacak, en büyükk ödülüm olacak banaa :)))
bana akıl verecek kimse yokmuuuuu
Kızçelerimmm bende bıraktım bugün ve yarın ovülasyon testi yapmıcam.ayın 4ünde adetim başlamıştı. ayın 13ünde başlamak erken olmuş sizcede demi ? pazar ayın 17si pazar günü başlıcam.. şimdide korku saldı beni acaba yumurtam çatlamıo filan olabilirmi filan die..
gerçi daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ama çatlama yoksa tamamen silikmi çıkıyor? benim 2. çizgi çok silik çıktı acaba çatlamaya başlıomu oluyor? kızlar bilen varsa ne olur yazsın bişiler çıldırcam meraktan yaa :18:
aslına bakarsan esın haksız sayılaz canım..bıraz hayatınızı yasayın derım ben,bak ben 3 seneden sonra karar verdım esımın ısrarı üzerıne..her ne kadar kararı gec vermıs olmam sonucu degıstırmemıs olsadakızlarrr size flash haber... mart ayı benim için yalan oldu,hayal oldu
ağustos,eylül,ekim aylarında hamile kalmak isteyenler ,.. topiklerinde umarım karşılaşmayız ,ben beklerken sizler hepinizzzz hamiş olursunuz da ben sizin tecrübelerinizden faydalanırım...Rabbim yardımcınız olsun,sağlıklı sıhhatli minnaklar nasip etsin,doğurmanızı ,sağlıklı sıhhatli büyütmenizi,gelinlik damatlık giydiğinizi görmenizi,torun torbaya karışmanızı nasip etsin:))
ilim irfan sahibi mücahitler,mücahideleriniz olur inş..isteyen dileyen topikteki forumdaki herkese inş..
merak edenler için 4 aylık evliyim...eşimi ikna etmek için çalıştım ama ,o bu kadar istemezken daha fazla ısrar etmek istemiyorum...tam da yumurtlama günlerim...çok akıllı bi kocam var yumurtlama dönemime kadar bişey demedi,vakit yaklaşınca söyledi..bu erkekler yok mu yaa son ana kadar istifade etti:)) ay utandım son yazdığıma....
yumurtlama şansı olabilecek ilk günde korunmasız ilişki oldu,ama hiç sanmıyorum olabileceğini( hatta o gün için eşim inşallahhh olmamıştır dedi:))
henüz beni paylaşmaya hazır değilmişmiş,yazın tatile gidelimmişmiş,beni gezdireceği yerler varmışmış ...mış mış mış
eşim daha hazır değilmiş,biraz daha bekleyelim miş
çok morelim bozuk çokkkk ,bütün hayallerim yıkıldıı
neyse hayırlısı inşallah hepimiz için,hepinizi seviyorumm
Hamile olan arkadaşlar selamlıyorum sizleri kendinize dikkat edin,sıkı tutun minnakları)
hayırlı cumalarr...
aslına bakarsan esın haksız sayılaz canım..bıraz hayatınızı yasayın derım ben,bak ben 3 seneden sonra karar verdım esımın ısrarı üzerıne..her ne kadar kararı gec vermıs olmam sonucu degıstırmemıs olsadabıraz gezın tozun hayatınızı yasayın,esını ıyıce tanı valla senesınden sonra ne huyları cıkıyo erkeklerın..bebek sorumluluk,zamanı ıkıye bolmek demek..
canım bu kadar kafana taktıysan yeniden kanda baktır baska dr git bence için rahat eder ne dersin
Kızlar bılıyosunuz kutlu dogum haftası yaklasıyor..her ne kadar tarıh belırlenmıs olsada mart sonu nısan ayı ıcerısınde net tarıhı bellı olmayan bır haftaya teekabül edıyo bu mübarek haftamız...dua haftası yapalım ıstermısınız? Yanı hep rabbımden ısteklerımız varken neden peygamber ef.salat ve selamda bulunup bıze şefaatcı olmasını ıstemeyelımki....mesela bigün bellı bır syaıda kuran okuruz,bır gün zıkır ve salavat cekerız yıne sayıyla,bıgün hacet namazları kılarız,tövbe ederiz...cvb beklıcem sızdn...
valla süper olur, bencede yapalım
ben sabah namazına kalktım bugün fatih süresi ve cuma süresini okuyup hepinize dua ettin ,Allah kabul eder inşallahh
sen cennet kokulu melegını karnında tasırsında duaların gerı cevrılırmı? cevrilmez inş canım benım allah razı olsun..bıkac arkadas daha olsun sonra aramızda ne zaman ne okıcagımızı belırlerız..hatta erkenden bıle baslayabılırız..hepımızın sıkıntıları var malum
ayy canım benimyaaa bu arad fetih süresini okudum,fatiha yazmışım.
bugün kuranda dinledim o yazdıklarını Allahım dualarımızı kabul etsin, hemen başlayalım hepimizin ihtiyacı var duaya
kızlar testim negatif cıktı .. ben uzun sure gırmıcem topıge öle görünüyor eşimde oraya takılıp daha çok sorun yapıyorsun dıyor kızdı baya bı yuzumun asık olması onu kızdırıyor baya ümidimde yok bu ay herkese tesekkur edıyorum gercekten cok güzel kalplerınız ve cok guzel arkadaslıklarınız var kkendınıze iyi bakın.. allaha emanet olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?