kızlar testim negatif cıktı .. ben uzun sure gırmıcem topıge öle görünüyor eşimde oraya takılıp daha çok sorun yapıyorsun dıyor kızdı baya bı yuzumun asık olması onu kızdırıyor baya ümidimde yok bu ay herkese tesekkur edıyorum gercekten cok güzel kalplerınız ve cok guzel arkadaslıklarınız var kkendınıze iyi bakın.. allaha emanet olun :)
canlar ,kan testini 2 günde bir tekrarmı yaptırmalı ,bir arkadaş öyle demişte değerler yükseliyormu ona bakmak lazımmış, bilgisi olan varmı ???
canım bende tekrar o yuzden yap dedim iki katına cıkıyormus degerler bende öle duymustum o yuzden dedım kimi dr lar diyor 2 gun sonra tekrar gel yapalım bakalım yükselme var mı diye bnm kuzenimin esine olmustu 2.kez gittiginde düşük cıkmıs degerler doktoruda eger gelip test vermeseydin anlamıcaktın bile demiş adet olucaktın demiş ertesi gün de adet olmustu zaten
canlar ,kan testini 2 günde bir tekrarmı yaptırmalı ,bir arkadaş öyle demişte değerler yükseliyormu ona bakmak lazımmış, bilgisi olan varmı ???
bana 15 gün sonra gel kese o zaman görülebilir dedi, kafam karıştı şimdi
Canım sana bir kaç sorum olucak;
Sat günün ve bat tarihin neydi reglinden kaç gün önce idrar ve kan testi yaptırdın ve idrar testinde çizgi silikmiydi nasıldı ? Ayyy biraz fazla oldu dimi sorularım, benim sat 15 subat, bat bugündü. Ne zaman kan testine gideyim
dr.una güven cnm bende ilk hamileliğimde bir kere yaptırmıştım dr. tekrar istememişti kafanı takıp strese sokma kendini tevekkül et dua et gerisi allaha kalmış
bana 15 gün sonra gel kese o zaman görülebilir dedi, kafam karıştı şimdi
eee ozmn gerek gormemiş demekki acıkcası en dusuk deger nedir bilmiorum sadece olan ve duydugum birseyi paylaşmak istediim bu kadar kurcalama cnm kendini rahat bırak bıraz Allah ıznıyle hersey guzel olcaakk hamilesin yaaa relaxx relaaxx :)))
Canım sana bir kaç sorum olucak;
Sat günün ve bat tarihin neydi reglinden kaç gün önce idrar ve kan testi yaptırdın ve idrar testinde çizgi silikmiydi nasıldı ? Ayyy biraz fazla oldu dimi sorularım, benim sat 15 subat, bat bugündü. Ne zaman kan testine gideyim
sor canım benim ne demek,
ben 17 şubatta regli olmuştum,aslında bugün regli günüm 26 güne göre hesaplarsam tabi 28 güne göre hesaplarsam pazar günü 17 mart yani ama ben 3 aylık periyotta regli hesaplayınca 26 günde bire denk geliyor önceden 28 günde bir olurdum, reglime 1 gün kala yani dün sabah , sabah idrarıyla test yaptım evde2. çizgi silik çıktı (zaten kimsedende kıpkırmızı veya pespembe çıktı dediğini duymadım :) aynı gün kan tahlili yaptırdım 97,11 çıktı değerim, ordan doktora göründüm 3 haftalık hamilesin dedi, ama kese görünmez daha erken falan 15 gün sonra gel dedi, öyle işte bekliyoruzz
Süpersin tam istediğim gibi detaylı. Tabii ben hemen kendime yordum yarın sabah bir test alıyorum inş. Silik çıkarsa şayet inş. Dilik milik bişeyler görürüm hemen Kan testine gidiyorum. Bu arada zaten 5. Haftaya kadar kese görünmezmiş senin doktor temkinli konuşayım derken seni tedirgin etmiş. Hiiççç takma, bırak bu endişeleri ve keyfini çıkar bizede dua et emi
sor canım benim ne demek,
ben 17 şubatta regli olmuştum,aslında bugün regli günüm 26 güne göre hesaplarsam tabi 28 güne göre hesaplarsam pazar günü 17 mart yani ama ben 3 aylık periyotta regli hesaplayınca 26 günde bire denk geliyor önceden 28 günde bir olurdum, reglime 1 gün kala yani dün sabah , sabah idrarıyla test yaptım evde2. çizgi silik çıktı (zaten kimsedende kıpkırmızı veya pespembe çıktı dediğini duymadım :) aynı gün kan tahlili yaptırdım 97,11 çıktı değerim, ordan doktora göründüm 3 haftalık hamilesin dedi, ama kese görünmez daha erken falan 15 gün sonra gel dedi, öyle işte bekliyoruzz
Artık burada dost yoldas olduk birbirimize yarin bat gunum umutsuz gibi gorunsemde istiyorum çok korkuyorum.her an adet olma korkusuyla lavaboyu şu yolu yaptim .amma velakin şu yolu cuma gununun yuzu suyu hurmetine bebeklerini yüzü suyu hurmetine bebeklerini dua edin bana ..
Artık burada dost yoldas olduk birbirimize yarin bat gunum umutsuz gibi gorunsemde istiyorum çok korkuyorum.her an adet olma korkusuyla lavaboyu şu yolu yaptim .amma velakin şu yolu cuma gununun yuzu suyu hurmetine bebeklerini yüzü suyu hurmetine bebeklerini dua edin bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?