canım ben eşimin işi sebebi ile şehir dışında olması sebebi ile bu ayı kaçırmıştım hiçbir şekilde ihtimal yoktu ki dün gece regl oldum. Beklediğimden erken geldi, benim rutinim 28-29 gündür ki dün henüz 25. günü. Ve ben bu denli ağrılı regl oldugumu ömtrüm hayatımda hatırlamıyorum, ve ben bunların hepsini psikolojiye bağlıyorum. Ay başında bu ay başkıyoruz diye heyecan yap, sonra eşinin ideal zamanlarda burda olmadığını öğen ayrı üzüntü yap, kendimizi kasmaktan şimdiden düzen bçyl bozulacaksa oooo işim var benim demektir
umutsuzluk yokkkkkk valla seni benim doktora gönderirim görürsün o zaman
hayırlı haberlerin gelecek inşallah canımmm
Artık burada dost yoldas olduk birbirimize yarin bat gunum umutsuz gibi gorunsemde istiyorum çok korkuyorum.her an adet olma korkusuyla lavaboyu şu yolu yaptim .amma velakin şu yolu cuma gununun yuzu suyu hurmetine bebeklerini yüzü suyu hurmetine bebeklerini dua edin bana ..
Benimde yarın bat günüm ben korkudan lavınoya gitmiprum sabah 1 saat çıkmadım yataktan olursam die . Sen nezaman test yapıcaksın
Benimde yarın bat günüm ben korkudan lavınoya gitmiprum sabah 1 saat çıkmadım yataktan olursam die . Sen nezaman test yapıcaksın
Aynen canım dediğin gibi dost olduk ses olduk birbirimize. Benimde 18 bat günüm daha doğrusu benim düzensiz oluyor genelinde 35 günden fazla sürüyor bakalım martta olacakmıyım regl. Evde test vardı bugün yapayım dedim bende umutsuzca negatif çıktı. Umarım canım senin inşallah bu ay regl yazını değil HAMİLEYİMMMMM yazını okuruz sevinçle...
günaydın arkadaşlarr.bugün benimde bat günüm.daha olmadım genelde sabah kalkınca olurdu ay inşallah olmaz 9 ay kadar :)ne olur dua edin bizde müjdeli haberlerimizi alalım.bugün benim durumumda olan arkadaşlar bol şans :) bide birşey sorıcam ben 10 gündür progestan kullanıyorum doktor vermişti.acaba bu ilaç adet gecikmesi yaparmı kullanan varmı yada bilgisi olan?
günaydın arkadaşlarr.bugün benimde bat günüm.daha olmadım genelde sabah kalkınca olurdu ay inşallah olmaz 9 ay kadar :)ne olur dua edin bizde müjdeli haberlerimizi alalım.bugün benim durumumda olan arkadaşlar bol şans :) bide birşey sorıcam ben 10 gündür progestan kullanıyorum doktor vermişti.acaba bu ilaç adet gecikmesi yaparmı kullanan varmı yada bilgisi olan?[/QUOTEhadı ıns güzelim..
inşallahh kızçelerim inşanlahh bizde en yakın zamanda hamişizzzzz diye müjdemizi veririzzz :116:
günaydın arkadaşlarr.bugün benimde bat günüm.daha olmadım genelde sabah kalkınca olurdu ay inşallah olmaz 9 ay kadar :)ne olur dua edin bizde müjdeli haberlerimizi alalım.bugün benim durumumda olan arkadaşlar bol şans :) bide birşey sorıcam ben 10 gündür progestan kullanıyorum doktor vermişti.acaba bu ilaç adet gecikmesi yaparmı kullanan varmı yada bilgisi olan?
Sanırım bat gunu dun ve bugün olanlar sadece bızlerız kızlar..hadı bakalım suana kadar 3 umuzden kımse kırmızızları gormedı,güzel haberlerle donerız ıns..test yaptıranlar sonuclarını paylaşsınlar bızımle...
progestan hamile kalmadan veriliyormu canım ,düşük hapı değilmi o
şu bekleyişimiz boşa çıkmaz inşallah.benimde ağrılarım var o biraz ümitsizleştiriyo ama hasta olmayım bebik olsunda ağrılarada razıyım.pazartesiye kadar beklerim olmazsa test yaparım .bende geçen ay 14 şubatta hasta olmuştum.bu sene son olmuşluğumdur inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?