Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Sıkma canını herşey kısmet elbet bizimde kısmtimizde vardır Rabbim önce bizlere sağlık versin

Benimde yarın bat günüm ben korkudan lavınoya gitmiprum sabah 1 saat çıkmadım yataktan olursam die . Sen nezaman test yapıcaksın

Benimde yarın bat günüm ben korkudan lavınoya gitmiprum sabah 1 saat çıkmadım yataktan olursam die . Sen nezaman test yapıcaksın

Canim reglm bikacgun gecikmeden yapmam.şimdiye kadar hiç yapmadim zaten.senin bat gunun bugunmuydu olunmuş test yapcanmi

benimde bat bugün aynı korku bendede var lavobaya giderken olmayım bebek gelsin diye dua ediyorum ama bir yandanda kızıyorum kendime strese sokup duruyorum kendimi

GÜnaydın kızlar ,Çisem seni gördüğüme sevindim .geçen ay bende takmıştım 7 test birde kan testi yaptırmıştım.ben kendim girmiycem dedim ama duramadm canmım herşey senin elinde şimdi hiç takmıyorum valla.Allah büyük.Ya Varis oku 707 kere ve gün doğmadan da 100 kez El Varis 15 dakkanı almıyor.emin ol olacak.taktıkça olmaz.takıyor insan ama en aza indirmeye çalış.yoğunum öğleden sonra burdayım kızlarrr......

günaydın arkadaşlarr.bugün benimde bat günüm.daha olmadım genelde sabah kalkınca olurdu ay inşallah olmaz 9 ay kadar :)ne olur dua edin bizde müjdeli haberlerimizi alalım.bugün benim durumumda olan arkadaşlar bol şans :) bide birşey sorıcam ben 10 gündür progestan kullanıyorum doktor vermişti.acaba bu ilaç adet gecikmesi yaparmı kullanan varmı yada bilgisi olan?

inşallahh kızçelerim inşanlahh bizde en yakın zamanda hamişizzzzz diye müjdemizi veririzzz :116:

progestan hamile kalmadan veriliyormu canım ,düşük hapı değilmi o

kızlar bugün bat günüm,normalde günü net bellı deıldır,ocak ayında 12 sınde oldum,subatta 16 sında oldum.erken olurum dıye bekledım ama dedıgım gıbı göguslerım cok agrıyo işimiş hiç dokunamıyorum,arada kasıklarımda batmalar agrılar oluyo..adet agrım sureklı olur,bu arada oluyo ve gecıyo bıkacdakıka sonra ama olurum heralde,yınede bılmıyorum ama umutluyum sanırım hala geln gıden yok bacılar,dua edın...

Sanırım bat gunu dun ve bugün olanlar sadece bızlerız kızlar..hadı bakalım suana kadar 3 umuzden kımse kırmızızları gormedı,güzel haberlerle donerız ıns..test yaptıranlar sonuclarını paylaşsınlar bızımle...

şu bekleyişimiz boşa çıkmaz inşallah.benimde ağrılarım var o biraz ümitsizleştiriyo ama hasta olmayım bebik olsunda ağrılarada razıyım.pazartesiye kadar beklerim olmazsa test yaparım .bende geçen ay 14 şubatta hasta olmuştum.bu sene son olmuşluğumdur inşallah:)

“Her kim,sabah ve akşamlayınca şu kelimelerle dua ederse,Cenab-ı Hakk.O kulunun her ne dileği varsa verir.

Okunuşu:“Allahümme Ente halakteni ve Ente tehdini ve Ente tu’imüni ve Ente tüskini ve Ente tümitüni ve Ente tuhyini.”

Manası:” Allah’ım! Beni sen yarattın.Beni sen doğru yola iletirsin.Beni sen doyurursun.Benim susuzluğumu sen giderirsin.beni sen öldürür ve sen diriltirsin”

Hz.Peygamber Efendimiz’in verdiği bu müjdeyi unutmayalım ve bu kelimelerle dua edelim.

progestan hamile kalmadan veriliyormu canım ,düşük hapı değilmi o

doktor çatlatma iğnesini yaptığı gün verdi iki gün sonra başla bebek olursa iyi tutunmasını sağlar olmazsa zamanında adet olursun dedi.bende kullandım ama 10 gün demişti sanırım ben 12 gün kullandım :)

ya güzelım benım adet agrılarım sureklı olur genelde ama suan cektıgım agrılar ani ve gecen agrılar.mesela hapsurunca falada agrıyo,tas baslamıslar sankı oralarıma:) benım rahatzsı edıcı sadece göguslerımın agrısı sıskınlıgı var..akıntımda var,ya tamam oldum dıyorum bı bakıyorum sadece akıntı....ya işte RABBIM NE EYLERSE GÜZEL EYLER İNŞ...beklıcez..

'' Ve zamanı geldiğinde ,
Rabbin sana (kalbindekini ) verecek
Seni hoşnut kılacak ''...Duha 5. ayet.....

merhaba kızlar
progestan ı bende kullanıyorum asılama dan sonra ki gun basladım 15 gun kullan dedı zaten okdarcık hap var içinde gecikme yaparmı bilmiorum cunku benm bat 18 i ama bana yan etkileri cok oldu ( doktor düşük olmaması için veriorum dedi birde tutunmasına yardımcı oluyormus...
bende çisem gibi test yaptım ve yarı negatif gördüm sanırım once tek cızgıydı 5 dk sonra cok cok silik 2.cızgı cıktı hayırlısı sanırım bu ay da tutmadı kısmett
warse cnm ben sana dedim bak gelmemiş kırmızılar insallah ta bebegini kucagına alana kadar gelmezz arkadasıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…