Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

warse cnm gecen ay bende 2 gun erken olmustum benm arada bi sasar erken gelir aslında dun bugun bekledim hazırlandım ama sanrıım tam gununde gelecek artık :))))

kızlar rabbımden gelene hamdolsun bu üzüntüde olsa..sadece ona ınanıyo ondan ıstıyoruz,o bızı bızden daha ıyı bılıyo..olmasada hamd eder yıne beklerım,rabbım emanetını bana layık gorene kadar kapısından ayrılmam..

kızlar ben yıne evımı temızlemek için kalkıyorum tabı arada bakarım foruma..test yapanlar adet olanlar yada olmayanlar yazsınlar..ben hasta olmasamda onumuzdekı haftaya kadar etst falan yapmıcam,okadar sabrettım sabredıcem yıne..tabı olmazsam:) güzel rabbıme emanet olun ıns..görüşürüz...

canımsınn inşşş..bugün farklıyım kızlar nıye bımıyorum içimde bı kıpırtı var..yanı ben gebelıge yıormuyorum,her yer daha aydınlık daha güzel sankı...canlarr dualarınızı eksık etmeyın benden nolur..

Son düzenleme:

Evet canım bat günüm. Sabah yaptım ben 2 test biri predictor digeri ucuz olanlardan ve ikisindede çıkmadı ben anlamadım 4 gün önce certain die bi marks yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ne bilim canım sıkıldı hayırlısı Allahım bilio doğru zamanı

kac gun gecıktı regıln?

canım araştırdımda progeston hormonu olurmuş vücutta o eksik olursa gebelik olmazmış.yani o düşük hapı değil gebelige yardımcı hormon ilacıymış ...öğrenmiş oldum sağol

hasta olmadıysan takma canım en güvenlisi kan testi ...

canımm tamam blkı üzülürüz olmadıgında ama bu üzüntüyü duayla saglamlastırmak gerek..suan belkıde dua kapın acık,bız butun dertlerı uzuntulerı duayla aşabılırız kı hiçbişey bıtmıs deıl,bırazdaha bekle,belkı gec catlama dollenme olmustur senınkı...sabret bekle canım üzülme nolur..

ancak şubatın 28 çektiğinide göz önünde bulundur.ben 23-24 günde hasta oluyorum öyle hesapladım,doktora gittim doktor gebelik durumunda 40 güne kadar yolu var dedi.ve 30 gün olarak hesaplarsan geçerse günüm geçti dersin dedi.

hasta olmadıysan takma canım en güvenlisi kan testi ...

kızlar valla sizi düşünmekten üzülmekten ben unuttum çocugu falan ,aklıma gelmiyor.inş.hepimizin kısa zamanda hayırlıysa hayırlısından bebeklerimiz olur.

Ben ne yapsam şimdi gidip kan testimi yapsam yoksa onun içinde beklesemmi biraz daha

Bence gidip kan testi yaptır tatlım en azından kafan rahat olur bu kadar stres yapmazsın. Ama gebelik yeniyse değerin de düşük çıkabilir bunu da göz önünde bulundur üzme kendini. İnşallah hamiş çıkarsın da topiğimizde bi hamile daha olur :))

bencede yaptır canım kafan rahatlar varsa zaten düşükte olsa çıkar yoksa zaten benim gibi 0.10 çıkar.sende bilirsin .ben yaptırdım 0.10 çıkmıştı en azından kendimi dinlemekten kurtuldum.hani derlerya en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir.buda öyle gibi...

atarı progestanı bırakınca 3-4 gün içinde regl olman gerekir eğer olmadıysan hamile olma ihtimalin yüksek,

warse senin test yapmanı heyecanla bekliyorum çok istiyorum hamile haberini almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…