merhaba kızlar
progestan ı bende kullanıyorum asılama dan sonra ki gun basladım 15 gun kullan dedı zaten okdarcık hap var içinde gecikme yaparmı bilmiorum cunku benm bat 18 i ama bana yan etkileri cok oldu( doktor düşük olmaması için veriorum dedi birde tutunmasına yardımcı oluyormus...
bende çisem gibi test yaptım ve yarı negatif gördüm sanırım once tek cızgıydı 5 dk sonra cok cok silik 2.cızgı cıktı hayırlısı sanırım bu ay da tutmadı kısmett
warse cnm ben sana dedim bak gelmemiş kırmızılar insallah ta bebegini kucagına alana kadar gelmezz arkadasıımmm
kızlar ben yıne evımı temızlemek için kalkıyorum tabı arada bakarım foruma..test yapanlar adet olanlar yada olmayanlar yazsınlar..ben hasta olmasamda onumuzdekı haftaya kadar etst falan yapmıcam,okadar sabrettım sabredıcem yıne..tabı olmazsam:) güzel rabbıme emanet olun ıns..görüşürüz...[/QUOT
benim 18 i canım ama dün test yaptım negatif çıktı. Bugünde dr.a gidiyorum hem muayne hemde smaer testi yaptırmak için. İnşallah cnm sende regl olmazsında hamile kalırsıngörüşürüz
kızlar ben yıne evımı temızlemek için kalkıyorum tabı arada bakarım foruma..test yapanlar adet olanlar yada olmayanlar yazsınlar..ben hasta olmasamda onumuzdekı haftaya kadar etst falan yapmıcam,okadar sabrettım sabredıcem yıne..tabı olmazsam:) güzel rabbıme emanet olun ıns..görüşürüz...[/QUOT
benim 18 i canım ama dün test yaptım negatif çıktı. Bugünde dr.a gidiyorum hem muayne hemde smaer testi yaptırmak için. İnşallah cnm sende regl olmazsında hamile kalırsıngörüşürüz
üzülme tatlım vardır bir hikmetı..hayırlı vakıtte hayırlı evlatlar dünyaya getırırız bızlerde ıns..hakkımızda hayılısı canım..hayırsızsa ıstemıyorum zaten..yuvam ahıretım için hayırlıysa olsun ıns..olmasada üzülür sonra tekrar duamla kalkarım ayaga..ben rabbımı sevıyorum oda benı sevıyo bıllıyorum ben sadece ona güvenıyorum..hepımızın hakkında hayırlısı..
Sanırım bat gunu dun ve bugün olanlar sadece bızlerız kızlar..hadı bakalım suana kadar 3 umuzden kımse kırmızızları gormedı,güzel haberlerle donerız ıns..test yaptıranlar sonuclarını paylaşsınlar bızımle...
Evet canım bat günüm. Sabah yaptım ben 2 test biri predictor digeri ucuz olanlardan ve ikisindede çıkmadı ben anlamadım 4 gün önce certain die bi marks yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ne bilim canım sıkıldı hayırlısı Allahım bilio doğru zamanı
doktor çatlatma iğnesini yaptığı gün verdi iki gün sonra başla bebek olursa iyi tutunmasını sağlar olmazsa zamanında adet olursun dedi.bende kullandım ama 10 gün demişti sanırım ben 12 gün kullandım :)
kac gun gecıktı regıln?
15 şubatta olmuştum sanırım bugün deil dündü bat günüm sadece anlamadığım 4 gun önce silik çıktı şimdi hiç bişey yok. Tüm enerjim bitti nasıl geçicek bugün koltuğa çakıldım kaldım
15 şubatta olmuştum sanırım bugün deil dündü bat günüm sadece anlamadığım 4 gun önce silik çıktı şimdi hiç bişey yok. Tüm enerjim bitti nasıl geçicek bugün koltuğa çakıldım kaldım
hasta olmadıysan takma canım en güvenlisi kan testi ...
Ben ne yapsam şimdi gidip kan testimi yapsam yoksa onun içinde beklesemmi biraz daha
Ben ne yapsam şimdi gidip kan testimi yapsam yoksa onun içinde beklesemmi biraz daha
Bence gidip kan testi yaptır tatlım en azından kafan rahat olur bu kadar stres yapmazsın. Ama gebelik yeniyse değerin de düşük çıkabilir bunu da göz önünde bulundur üzme kendini. İnşallah hamiş çıkarsın da topiğimizde bi hamile daha olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?