Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

malesef evet asmincim bize tek embriyo konulcak. ilk denemede tek embriyo zorunlu, ancak ikinci denemede 35 yaş üstü kadınlara 2 embriyo hakkı tanınmış

resmi gazetede yayınlanmış canım cumartesi günü uygulamazsa çok ağır yaptırımları var merkezi kapatmaya kadar giden elleri mahkum uyguluycaklar

kızlar diğer topiklerden okuduğuma göre hemen geçilmiyomuş uygulamaya sanırım 3 ile 6 ay süre vermişler merkezlere.ama yine de yasanın çıkması çok üzücü tabii..

inşallah dediğin gibidir evo akşam gidip yüzyüze konuşcam doktorumla kimse doğru dürüst bişey söylemiyo

Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.

selam

ben 3.tüp bebek deneme başlıcam.özel umut tüp bebek merkezine gidiyorum. daha önce kadıköy şifada 2 negatif denemem oldu bunun üzerine doktorumuz bizden genetik test istedi .. benim kromozomlarımda bi sorun varmış :47 XXX(süper dişi sendromu) yani her insanda 46 kromozom olması gerekirken bende 47 kromozom var...bu yüzden doktorumuz transferden önce embr.genetik test yapılacağını ve sağlıklı olanları transfer edileceğini söyledi... şans biraz düşük yani.sağlıklı olanların gelişmiş olması gerekiyor. umarım herşey iyi olur ama pek umudum yok (((

ben ve eşim yoğun çalışıyoruz ve sırf yasa çıkmadan deneyelim diye haziran ayında planladığımız tedaviyi marta çektik.Bugünkü gelişmelerden sonra eşimle tedaviyi hazirana erteleme kararı verdik.Bugün ilk iğneme başlayacaktım ama yapmayacağım.Dönem ortasında dersler vs. stres ola ola denemektense haziranda işlerimizi planlayıp yapmayı tercih ettik, madem tek embriyo olacak Kendimi de baya motive etmiştim...neyse...umarım hazirana yeni bir yasa ile daha da olumsuz hale getirmezler...Bu hükümete oy verenler oturup düşünsün "nerede yanlış yaptık" diye.Sosyal güvenlik açığı almış başını gitmiş, dış borçlanma, işsizlik artışı vs. ekonomi berbat bir durumda...bakalım daha neler göreceğiz...

bende dün genarttaydım arkadaşlar malesef yasa yürürlüğe girmiş.hatta dün transferi olanlara da tek embriyo yerleştirilmiş.çok üzücü bir durum diyecek söz bulamıyorum.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Arkadaslar öncelikle hepinizin tedavisi hayirli olsun insallah.Allahim hic birimizin emeklerini bosuna cikarmasin.Bu bahsettiginiz tek embriyo yasasini simdi sizden duydum.Bu karar neye göre uygulanacak acaba.Kisi yasina ve deneme sayisina göremi uygulaniyor.Ama moralinizi bozmayin bence.Cünkü veren allah eger hayirliysa her sekilde verir.Hic üzülmeyin allah yardim eder insallah.

evet kızlar bende sabah görüştüm doktorumla kesinlikle tek embriyo konulcak artık yaptırımları çok ağırmış hiç bi esnek yanı yokmuş yasanın doktor gebelik şansımız %40 lara düştü diyo bu durumda önceden %60 tı

Arkadaşlar aşağıda Tüp Bebek Yönetmeliğini hazırlayan Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün tüm telefon ve faks numaralarını bulabilirsiniz. Telefon yağmuruna tutalım derim ben...

Doç.Dr.Öner ODABAŞ Genel Müdür V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Nevin TÜRKCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851450-51
Neslihan ALATAŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851452-53
Uzm.Dr. Alaaddin DıLSıZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Serpil ERMAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851459-60
Ertuğrul CANDAN Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Dudu ATEŞ Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851464-65
Hüseyin BÜYÜKKAYIKCI Gen.Müd.Yrd. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Hüsniye FıLıZCAN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851468-69
Ömer GÜZEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851470
Gültekin BAYRAKTAR Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851471
Nuriye DOĞAN Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851472
Mustafa DAMAT Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851473
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851474
Nurgül GÖDEK Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851475
Dr.ınci YILMAZ Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Oya KESKıN Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851528-29
Dt.Ahmet Nuh BÜYÜKAKPINAR Gen.Müd.Yrd V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü
Selma AKYOL Sekreter Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851532-33
DR. Sencer TEPE Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851534
Uzm.Dr.Bilal AYTAÇ Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5351535
Fehime ZÜLFıKAR Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851540
Dr.Bülent ÇANAKCI Daire Başkan V. Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851541
Dt.A.Enis GÜNEY Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851542
Fuat YILMAZER Daire Başkanı Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851543
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851565
Fax Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851566
Ali KAVAK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567
Leyla ÇELıK Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü Tedavi Hizmetleri Gn.Md.Lüğü 5851567

Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…