Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi olacağım.İlk görüşmede muayene sonucu uzun protokole karar verildi.Pazartesi lucrin'e başlıyorum.Tuhaf bir şüphe ama acaba bir mucize olup bu ay hamile kaldım mı acaba diyorum.Olma ihtimali çok düşük ama...öyle bi şey varsa lucrin iğnenin etkisi ne olur vs diye uçuk şeyler geçiyor kafamdam.İnsan düşünme sistemini kontrol edemiyor kimi zaman...hayırlı olsun yojimbo senin tedavin nerde oluyo?
Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi olacağım.İlk görüşmede muayene sonucu uzun protokole karar verildi.Pazartesi lucrin'e başlıyorum.Tuhaf bir şüphe ama acaba bir mucize olup bu ay hamile kaldım mı acaba diyorum.Olma ihtimali çok düşük ama...öyle bi şey varsa lucrin iğnenin etkisi ne olur vs diye uçuk şeyler geçiyor kafamdam.İnsan düşünme sistemini kontrol edemiyor kimi zaman...
Lucrin kullanan arkadaşlar herhangi bir yan etkisi var mı fiziksel veya psikolojik?
Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi olacağım.İlk görüşmede muayene sonucu uzun protokole karar verildi.Pazartesi lucrin'e başlıyorum.Tuhaf bir şüphe ama acaba bir mucize olup bu ay hamile kaldım mı acaba diyorum.Olma ihtimali çok düşük ama...öyle bi şey varsa lucrin iğnenin etkisi ne olur vs diye uçuk şeyler geçiyor kafamdam.İnsan düşünme sistemini kontrol edemiyor kimi zaman...
Lucrin kullanan arkadaşlar herhangi bir yan etkisi var mı fiziksel veya psikolojik?
inşallah hayırlısı olur canım hepimiz için peki sana doğum hapı verdilermi yoksa sadece lucrinmi kullandın
canım sanada d.kontrol hapı vermediler dimi doktorun kim yücel beymi hüsamettin beymi bu arada içinde öyle bi şüphe varsa bi kan testi yaptır için rahatlar ama gerçi pazartesi seni muayne edecek olsa çıkar ultrasonda
selam kizlar
kadinlar gunumuz kutlu olsun
bugun pregon 225 e basladim
hayirlisi
selam ebrucumasmin sen neler yapıyosun nasıl gidiyo tedavi
hayırlısı olsun asmin..bende yarın başlıyorum puregona..sen nerede,hangi doktorla tedavi oluyot
selam tesekkur ederim genart sertac bey
yuce rabbim nasil isterse oyle olur
elimizden geleni yapiyoruz
sen hangi merkezde yaptiriyorsun ,
her sabah 8 de igne ve folbiol iciyorum canim simdi pregon da ayni saatte vurcamBen de bugün lucrin'e baslayacagim.hangi saatlerde yapsam bilemedim.Siz kacta yapiyorsunuz?
kızlar tek embriyo transferi yasası yürürlüğe girmiş, şimdi maya tüp bebek merkezinden mesaj geldi bu kadaarda olmaz zor durumda olana bide bu yapılmaz allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?