Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

arkadaslar selam
ben genira d.kontr 18 gun kullanip lucrine basladim yumurtaliklar iyi oldugu icin uzun protokol uyguladigini soyledi dr

hayırlı olsun yojimbo senin tedavin nerde oluyo?
Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi olacağım.İlk görüşmede muayene sonucu uzun protokole karar verildi.Pazartesi lucrin'e başlıyorum.Tuhaf bir şüphe ama acaba bir mucize olup bu ay hamile kaldım mı acaba diyorum.Olma ihtimali çok düşük ama...öyle bi şey varsa lucrin iğnenin etkisi ne olur vs diye uçuk şeyler geçiyor kafamdam.İnsan düşünme sistemini kontrol edemiyor kimi zaman...
Lucrin kullanan arkadaşlar herhangi bir yan etkisi var mı fiziksel veya psikolojik?

ben lucrinin herhangi bir yan etkisini görmedim canım.ama adeti geciktirebiliyormuş onu biliyorum.ama ben lucrini doğum kontrol hapıyla birlikte kullanmıştım.sen doğum kontrol hapı kullanmadıysan hamiş olabilirsin belkide,ne güzel bir süpriz olur :))

canım sanada d.kontrol hapı vermediler dimi doktorun kim yücel beymi hüsamettin beymi bu arada içinde öyle bi şüphe varsa bi kan testi yaptır için rahatlar ama gerçi pazartesi seni muayne edecek olsa çıkar ultrasonda

bende sürekli lekelenme vardı acaba dışgebelik mi geçiriyorum diyordumdün adetim başladı hem de çok oluyorum.sadece sen değil canım olma ihtimali az olduğunu bile bile ümitleniyo insan.lucrin bende sivilcelenme yaptı adetten önce göğüslerim çok şişti.belki sende farklı olur canım bilemem.Amaaa hiç gerek kalmaz da inşallah hamiş olursun

İlk görüşmeye gittiğimizde Yücel beyle görüştük ve Özkan bey bizi süreç ve fiyat konusunda bilgilendirdi ve ne kadar ilaç konusunda ilaç gideceğini kabaca söylemek için Hüsamettin bey muayene etti.(o esnada karar vermemiştik, ücretsiz baktılar ve bu da benim karar vermemde etkili oldu, ticarethane olmadığının göstergesi bence) Amabundan sonra Yücel hocaya gideceğim.Gerçi ikisi de birlikte çalışıyormuş...Şimdi pazartesi sarılık, aids için kan vereceğiz.Beta hcg ye de baktırayım içim rahat etsin (gerçi yumurtlamamın üstünden bir hafta geçmiş olacak, çıkmaz olsa bile) pazartesi iğneler de başlıyor...Heyecan düzeyim artıyor.sizin tedavilieriniz nasıl gidiyor?

ben de bugün adet oldum ve yarın akşam 6 ya randevu aldım genarttan.bakalım ilk görüşmemiz nasıl geçecek?gelince anlatırım kızlar.herkese iyi pazarlar :)

merhaba arkadaşlar. Bende tedaviye mart ayında başlayanlardanım. 2. denemem. umarım hepimiz için hayırlısı olur. Aslında korkuyorum da yani endişelerim var, heyecanlıyım da biraz. Sizde benim gibi düşünüyormusunuz, ben mi abartıyorum acaba?

kızlar ben bugün son lucrin vurulcam ama hala adet görmedim hastaneyi aradım yarın gel ultrasondan bakalım dediler niye hep aksilikler beni bulur

kızlar tek embriyo transferi yasası yürürlüğe girmiş, şimdi maya tüp bebek merkezinden mesaj geldi bu kadaarda olmaz zor durumda olana bide bu yapılmaz allah yardımcımız olsun

kızlar tek embriyo transferi yasası yürürlüğe girmiş, şimdi maya tüp bebek merkezinden mesaj geldi bu kadaarda olmaz zor durumda olana bide bu yapılmaz allah yardımcımız olsun

gorustunmu peki uygulama hemen gecerlimi yani bize tek embriyomu koyulcak
ben bugun sormayi unuttum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…