- 29 Kasım 2009
- 154
- 27
- 318
kızlar şimdiden çok heyecanlıyım .tek üzüldüğüm nokta eşimin çok üzülmesi helede mikro tesede hiç sperm bulunmazsa o zaman yıkılır. ben sürekli eşime destek oluyorum ama bir yere kadar bende çok üzülüyorummm. allah hepimizin yardımcısı olsunn haftaya anatoliaya gelcez bakalım.birde birsey sorcam lucrini kendinize vururken hiç acaba iğnenin içine çekip çekmediğiniz arasında kararsız kaldınız mı. hiç gözükmüyor çünkü
bu benim ilk denemem daha once hic asilama falan da olmadim tecrubesizim bu konuda ne derse yapiyorum dr saatimi hic sasmiyorum ben de 2 gunu gidecem diger ignemii vercekler hayirlisi bi sikintim yok allaha cok sukur, sormak istedigin varsa rahatlikla cevaplarimasmincim hayırlı olsun canım.galiba genarta gidiyosun sana mesaj yazmıştım ama.nasıl memnun musun merkezden?bende adetimin 2.günü gideceğim inş.genarta.
bu benim ilk denemem daha once hic asilama falan da olmadim tecrubesizim bu konuda ne derse yapiyorum dr saatimi hic sasmiyorum ben de 2 gunu gidecem diger ignemii vercekler hayirlisi bi sikintim yok allaha cok sukur, sormak istedigin varsa rahatlikla cevaplarimasmincim hayırlı olsun canım.galiba genarta gidiyosun sana mesaj yazmıştım ama.nasıl memnun musun merkezden?bende adetimin 2.günü gideceğim inş.genarta.
bu benim ilk denemem daha once hic asilama falan da olmadim tecrubesizim bu konuda ne derse yapiyorum dr saatimi hic sasmiyorum ben de 2 gunu gidecem diger ignemii vercekler hayirlisi bi sikintim yok allaha cok sukur, sormak istedigin varsa rahatlikla cevaplarim
sevgiler
hım anladım arkadaşlar peki uzun protokol dahamı iyi sonuç veriyo neden yapılıyo uzun protokol
uzun protokolde lucrin diye bir iğne veriyolar canım.önce yumurtalıkları baskılıyolar bu iğneyle.sonra da yumurta geliştirici iğnelerle büyütüyolar yumoşları.genelde tercih edilen yöntem uzun protokol ama neye göre karar verdiklerini bilmiyorum tabi.
anladım ama ben zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum oda yumurtaları baskılıyo zaten demekki ondan adetimi bekledim.ya bide benim fsh yüksek çıktı bu doğum kontrol hapı kullananlı yükseldi valla moralim bozuldu ama yumurtlamayı baskuıladığı için diyolar ama doktora moral bozukluğundan soramadım inşallah d.kontorl hapındandır
selam arkadaşlar ben de lucrin kullanıyorum 8.gün.uzun protokol benimki de.bugün adetim başladı pazartesi gidiyorum bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı.inşallah hepimiz özlemlerimize kavuşuruz .inşaallah....
lucrin doğum kontrol hapından farklı canım.hatta ben de ilk tedavimde senin gibi doğum kontrol hapıyla birlikte kullanmıştım lucrini.doktorum bana lucrin,rahimi hazırlıyor baskılıyor o yüzden kullanıyoruz demişti.
selam arkadaşlar ben de lucrin kullanıyorum 8.gün.uzun protokol benimki de.bugün adetim başladı pazartesi gidiyorum bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı.inşallah hepimiz özlemlerimize kavuşuruz .İNŞAALLAH....
anladım peki ozaman yani bizim dezavantajımızmı oluyo anlamadımki ben bana niye vermediler lucrini
anladım neyse artık allahım hepimizi kucağını doldursun 3er 5er inşallahhhhhhhhhhhhh :))))9
ben de pazartesi lucrine başlıyorum.uzun protokol...umarım pozitif sonuçlarımızı yazarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?