görkemli bende erol hocanın hastasıyım önümüzdeki hafta adet olduğumda gidicem tüp bebeğe başlıycaz benim 3.denemem ilk ikisini bursada bir hastanede yaptırmıştım ilkinde 7 haftalık düştü bebeğim ikincisinde ikizlerim 10 haftalık düştü erol hocaya gittiğimde düşüklerimin sebebinin kan pıhtılaşmasında sorunum olduğu ve rahim ağzı açıklığım olduğu ortaya çıktı yani bu sefer hamileliğim boyunca kan için ilaç kullanıcam asprinle birlikte başka bir kan sulandırıcı olucakmış bu ve 12 haftalık olduğumuzda ise rahim ağzıma dikiş atılacak kısa protokolmu yoksa uzun protokolmu olur onu tam bilemiyorum adet olduğumda gittiğimizde karar verilecek inş.kısa olurda mart ayında bebeklerim benimle olur :Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba arkadaŞlar aranıza benİde alınnnnnn :))) bende Çİkolata kİstİ vardı daha Önce hamİle kaldım ama kaybettİm Şİmdİ tekrar var kİstler ve tÜp bebek yaptırıyorum Şu an doĞum kontrol hapı kullanıyorum belara bu ayın sonunda bİtİyo bu arada rapor İÇİn evrakları hazırlıyorum rapor nekadar sÜrede Çıkar bİlmİyorum ama eĞer 1-2 hafta İÇİnde Çıkarsa martın baŞı İĞnelere baŞlıcam ortaları gİbİ transferİm yapılır İnŞallah sİz hangİ aŞamadasınız arkadaŞlar raporlu yaptıran varmı benİm gİbİ
Allah hepimizin yardimcisi olsun ..
Bende iki gün önce donmuslarla olan tedavimden negatif sonuc aldim ..
Doktorum ara vermeden devam edebiliriz dedi ..
Yine donmuslarla olacagi icin ..
5 tane donmus embriyom var ..
Hayirlisiyla bu kez hepimize nasip etsin MEVLA ..
Tedavin hayirli olsun arkadasim.Insallah hersey olumlu gecer.Ankarada hangi merkezde tedavi oluyosun
öncelikle hayırlısı olsun.doktorlarımız kardeş bilmem biliyomusun.erol bey de işinde çok bilgili oldunu duyuyorum.sana daha önce sebepsiz teşhisimi konmuştu da erolbey diğer sorunları ortaya çıkardı merak ettim şimdi.pıhtılaşma sorununu nasıl buldular ?
Kızlar listeye benide ekleyin hayırlısıyla bende martta ilk denememe başlıyorum inşallah ilk ve son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?