Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

öncelikle hayırlısı olsun.doktorlarımız kardeş bilmem biliyomusun.erol bey de işinde çok bilgili oldunu duyuyorum.sana daha önce sebepsiz teşhisimi konmuştu da erolbey diğer sorunları ortaya çıkardı merak ettim şimdi.pıhtılaşma sorununu nasıl buldular ?

Merhaba arkadaŞlar aranıza benıde alınnnnnn :))) bende Çıkolata kıstı vardı daha Önce hamıle kaldım ama kaybettım Şımdı tekrar var kıstler ve tÜp bebek yaptırıyorum Şu an doĞum kontrol hapı kullanıyorum belara bu ayın sonunda bıtıyo bu arada rapor ıÇın evrakları hazırlıyorum rapor nekadar sÜrede Çıkar bılmıyorum ama eĞer 1-2 hafta ıÇınde Çıkarsa martın baŞı ıĞnelere baŞlıcam ortaları gıbı transferım yapılır ınŞallah sız hangı aŞamadasınız arkadaŞlar raporlu yaptıran varmı benım gıbı

Tedavin hayirli olsun arkadasim.Insallah hersey olumlu gecer.Ankarada hangi merkezde tedavi oluyosun

Merhaba arkadaşlar,bende ınşaallah martın ilk günlerinde ilk tüp bebek tedavisine başlıycağım,benide listeye yazın lütfennn :)))))

kızlar merhaba....bende allah ksımet ederse martta tedaviye başlayacağım....doktorla tel görüştük... adetin 3. günü gel dedi...bu ay adetim bitmek üzere...martın 15- 17 si gibi adet olurum herhalde...başlarız hayırlısıyla inşallah....bu ikinci denemem olcak...dondurulmuşlarımda yok malesef....

Allah hepimizin yardimcisi olsun ..

Bende iki gün önce donmuslarla olan tedavimden negatif sonuc aldim ..

Doktorum ara vermeden devam edebiliriz dedi ..

Yine donmuslarla olacagi icin ..

5 tane donmus embriyom var ..

Hayirlisiyla bu kez hepimize nasip etsin MEVLA ..

aminnn canım....

Tedavin hayirli olsun arkadasim.Insallah hersey olumlu gecer.Ankarada hangi merkezde tedavi oluyosun

sağol canım allah hepimiz dileklerini kabul etsin inşallah ben ankarada etlik zübeyde hanımda yaptırıyorum çok güzel bir hastane gerçektende yıllardır herşeyim için buraya giderim inşallah hayırlısı olur hepimiz için

kizlar selam beni de ekleyin listeye martin ilk hafta lucrine baslicam d.kontrol hapi kullaniyorum simdi erkek infertilitesi bizimki sperm sayisi yetersiz herkese bol bol basari diliyorum hayirlisini dileyelim sevgiler

benide ekleyin kızlar martın 3ünde lucrine başlıyorum inşallah kızlar bu arada hangi merkezde yaptığımızıda yazalım belki başka arkadaşlarada fikir olur

slm kızlar ben ilk defa tüp bebek yaptırıcam. 2 gündür decapeptyl iğnelerim başladı. dr. adet olunca gel dedi. benim trasferim martın ortalarına gelir. beni de ekleyin. Rabbim cümlemizin hayırlısıyla kucaklarını doldursun.:Saruboceq:

Biz de mart ayında tedaviye başlayacağız.İlk denememiz olacak. Eğer liste yayapn birisi varsa: merkez büyük olasılıkla Brüksel Tüp bebek (cuma Umut tüp bebekle, cumartesi Memorial ve Brüksel'le görüşmemiz var, karar vereceğiz görüşmelere göre) Sorun eşimin sperm sayısı az ve hareketsizler (yerinde hareketli)

merhaba kizlar bende mart ayinda tedevime baslayacagim hepimizinde hakkinda hayirlisi olsun .hepimizinde bebekleri olur insallah. ikinci denemem olacak.

biz tüp bebeğe karar verdiğimizde çok büyük sorunlarla karşılaşcamızı düşünmemiştik.sebepsiz imfertil deniyodu çok araştırmadan tavsiye üzerine bursada bi merkezde yaptık 2 denememizi ikisindede gebelik elde edildi fakat düşüklerle sonuçlandı.daha sonra erol hocanın şifa hastanesinde oldunu duyunca randavu alıp gittik bi çok kanteski yaptırtı bize trombosit analiz kromozom analizi troyit vesaqire yani uzun bi liste tahlil yapıldı ve hiperoskopi yaptı erol bey hiperoskopide rahim ağzında açıklığım olduğu görüldü .kan analizlerimin sonuncundada kan pıhtılaşmasında sorunum olduğu ortaya çıktı.dün adet oldum ve yarın 3.tedavim başlıycak bakalım neye karar verecek erol hoca pazar günüde yeni evime taşınıcam rabbim bana yeni taşıncam evde bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin tabi bu yolda ben gibi uğraşan herkeze :Saruboceq:

arkadaslar hepinizin kandilini kutluyorum yuce rabbim mubarek gun ve gecelerin yuzu suyu hurmetine hepimize hayirli evlat nasip etsin..

Kızlar listeye benide ekleyin hayırlısıyla bende martta ilk denememe başlıyorum inşallah ilk ve son olur

ve günler geldi ilk iğnemi yaptım kısa protokol olucak rabbim yardımcımız olsun inş.emeklerim bu seferde boşa çıkmaz bebeğimi kucağıma alırım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…