biz tüp bebeğe karar verdiğimizde çok büyük sorunlarla karşılaşcamızı düşünmemiştik.sebepsiz imfertil deniyodu çok araştırmadan tavsiye üzerine bursada bi merkezde yaptık 2 denememizi ikisindede gebelik elde edildi fakat düşüklerle sonuçlandı.daha sonra erol hocanın şifa hastanesinde oldunu duyunca randavu alıp gittik bi çok kanteski yaptırtı bize trombosit analiz kromozom analizi troyit vesaqire yani uzun bi liste tahlil yapıldı ve hiperoskopi yaptı erol bey hiperoskopide rahim ağzında açıklığım olduğu görüldü .kan analizlerimin sonuncundada kan pıhtılaşmasında sorunum olduğu ortaya çıktı.dün adet oldum ve yarın 3.tedavim başlıycak bakalım neye karar verecek erol hoca pazar günüde yeni evime taşınıcam rabbim bana yeni taşıncam evde bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin tabi bu yolda ben gibi uğraşan herkeze :Saruboceq:
merhaba ASMİN, sağol canım inşallah martın sonuna güzel haberler vericem çünkü biliyorum her güzel haber bir umut oluyo insanın yüreğinde bir umut ışığıda ben yakıcam allahımın izniyle. mayada yaptırıcaz canım, iğnelere başladım bugün 6. günüm tedavinin pasif kısmı diyolar bu aşamaya iğneleri evde eşim vuruyo :) adetimin 2 .günü aktif tedavi başlıycak
asmin çok ortak yanımız var sanırım benimde ilk denemem ve gözüm kapalı girdim bu işlere erkek infertilitesi bizim normal yolla gebe kalma şansım %1 lerde falanmışbunu duyunca hemen tedaviye başladık çok fazla doktor falanda araştırmadım, bize toplam 4000 le 4500 arasına malolacak, macs diye bir yöntem varmış onuda yaptırırsak eğer 4500 i bulur. sizde sıkıntı ne, memnun musun gittiğin yerden haberleşelim
bizdede morfolojik bozukluk var sayı ve harekette sıkıntı yok ama morfoloji ciddi derecede bozuk o yüzden aynen bizdede aşılama zaman kaybı dediler, direk mikro enjeksyona karar verdik. sen kaç yıllık evlisin asmin ben 7 aylık evliyim acaba çokmu acele ettik diye korkuyorum ama olmuycaksa senelerce beklemeninde anlamı yok dimi
kızlar bende bugün 1 mart itibariyle lucrine başladım .aslında dün başlamam gerekiyordu yasminin 15. günü ama hemşire hanım önemli olmadıgını söyledi kızlar ben anatolia da yaptırcam hakan hocama . haftaya gelecez bakalım eşimde azospermi var böyle olupta hamile kalan varmı
Merhaba arkadaşlar,
Biz de ilk tedavimize Brüksel tüp bebek merkezinde başlıyoruz.Geçen cumartesi görüşmeye gidip, kararımızı verdik.Uzun protokol olacak.8 martta lucrin isimli iğnelere başlayacağım.Tecrübeli arkadaşlar deney,mlerini paylaşırsa çok sevinirim.
kizlar hepinizin tedavileri hayirli olsun rabbim insallah hepinizin yar ve yardimcisi olsun , kalbinizi temiz tutun,veren allah her kosulda verir moraller saglam olsun yeterselam kızlar bende mart adetimle 3.denemeye başlıcam.2.sinde gebelik oluşmuştu ama bebeklerimi kaybettim.inşallah bu sefer dahada yolunda giderde hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.mayada tedavime başlıcam bu sefer kısa protokol uygulanacak.aslında rezervim iyi görünüyor ama çok yumurta toplanmıyor.ilkinde 13 ikincisinde 8 tane toplandı.inşallahbu sefer daha iyi olur her şey hepimiz için.rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?