Mart ayında tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar!!

canım hayırlısı olsun.umarım çok güzel haberler alırsın.bende kromozom testi sonucuna göre ege hanıma tüp yaptıracağım.galiba bana da şifada yapılacak.yeni evinde hayırlı olsun.bebekle dolsun inşallah.

merhaba ASMİN, sağol canım inşallah martın sonuna güzel haberler vericem çünkü biliyorum her güzel haber bir umut oluyo insanın yüreğinde bir umut ışığıda ben yakıcam allahımın izniyle. mayada yaptırıcaz canım, iğnelere başladım bugün 6. günüm tedavinin pasif kısmı diyolar bu aşamaya iğneleri evde eşim vuruyo :) adetimin 2 .günü aktif tedavi başlıycak

amin insallah ne kadara mal olucak ben de genart tayim seninle hemen hemen ayni olacak sanirim uzun protokol benim , gelismelerden haberdar et beni ben de cok tecrubesizim ilk denemem insallah benim de son olur hayirlisi ile
sevgiler

asmin çok ortak yanımız var sanırım benimde ilk denemem ve gözüm kapalı girdim bu işlere erkek infertilitesi bizim normal yolla gebe kalma şansım %1 lerde falanmış bunu duyunca hemen tedaviye başladık çok fazla doktor falanda araştırmadım, bize toplam 4000 le 4500 arasına malolacak, macs diye bir yöntem varmış onuda yaptırırsak eğer 4500 i bulur. sizde sıkıntı ne, memnun musun gittiğin yerden haberleşelim

bizim de erkek infertilite spermler sayi yetersiz benim herhangi bi sorun cikmadi uzun protokol de basladik benim de asilama falan yapmadim vakit kaybi dediler

bizdede morfolojik bozukluk var sayı ve harekette sıkıntı yok ama morfoloji ciddi derecede bozuk o yüzden aynen bizdede aşılama zaman kaybı dediler, direk mikro enjeksyona karar verdik. sen kaç yıllık evlisin asmin ben 7 aylık evliyim acaba çokmu acele ettik diye korkuyorum ama olmuycaksa senelerce beklemeninde anlamı yok dimi

kızlar bende bugün 1 mart itibariyle lucrine başladım .aslında dün başlamam gerekiyordu yasminin 15. günü ama hemşire hanım önemli olmadıgını söyledi kızlar ben anatolia da yaptırcam hakan hocama . haftaya gelecez bakalım eşimde azospermi var böyle olupta hamile kalan varmı

biz 2,5 yil oldu hic korunmadik kendiliginden olsun dedik ama olmadi yasim 30 oldu artik beklemedim bu sefer tutmazsa 2.yi rapor cikaracagim hayirlisi insallah ilk ve son olur kavusuruz yavrumuza ne diyim

kizlar kusura bakmayin internetim surekli kopuyor dogruduzgun yazamadim ebrucum haberleselim sevgiyle kalin

anastasya hiiç spermi olmayım mikro tese ile sperm bulunanların bile çocuğu oluyo umudunu yitirme canım allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar,
Biz de ilk tedavimize Brüksel tüp bebek merkezinde başlıyoruz.Geçen cumartesi görüşmeye gidip, kararımızı verdik.Uzun protokol olacak.8 martta lucrin isimli iğnelere başlayacağım.Tecrübeli arkadaşlar deney,mlerini paylaşırsa çok sevinirim.

hayirli olsun tedavin ayni donemlerde baslicaz insallah rabbim hepimize dileklerimizi verir arka arkaya pozitif diye listelerimizi yapariz

merhaba arkadaşlar bende doğum kontol hapı kullanıyorum adetimin 2, günü gel ddiler hapım bitmek üzere adetimin 2, günü iğneyemi başlanıyo kızlar pek bi bilgim yok şu an için allah herkese yardım etsin

selam kızlar bende mart adetimle 3.denemeye başlıcam.2.sinde gebelik oluşmuştu ama bebeklerimi kaybettim.inşallah bu sefer dahada yolunda giderde hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.mayada tedavime başlıcam bu sefer kısa protokol uygulanacak.aslında rezervim iyi görünüyor ama çok yumurta toplanmıyor.ilkinde 13 ikincisinde 8 tane toplandı.inşallahbu sefer daha iyi olur her şey hepimiz için.rabbim bizim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah.

pıtırcık adetin benim bugün 2. günü dr. gittim 3. günü başlıcaksın dedi. ama senin dr.un 2. günü başlatır onu bilemem.

kizlar hepinizin tedavileri hayirli olsun rabbim insallah hepinizin yar ve yardimcisi olsun , kalbinizi temiz tutun,veren allah her kosulda verir moraller saglam olsun yeter
sevgiler

selam kızlar ben de az önce genartla görüştüm.adetimin 2.günü gideceğim.duruma göre başlayacakmışız tedaviye.asmin06 sanırım sende genarta gidiyosun.nasıl memnun musun canım?

pıtırcık, eğer uzun protokol olmazsa yani lucrine başlamazsan adetin ilk 5-6 günü içinde yumurta artırıcı iğnelere başlıyosun canım.Hayırlı olsun tedavin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…