Gebeliğe Hazırlık Mart Melekleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın akşam üzeri vereyim diyorum sanırım bekleyemeyeceğim 2 gün sonra da tekrarlarım. Baktım şimdi ilk sayfaya 11.gün görmüşsün canım sanırım sende.
Sen dahada erken görmüşsün canım, çok teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için. :)

Sen dahada erken görmüşsün canım, çok teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için. :)
evet yıllardır beklediğim için artık bir saat bile değerlidi benim için canım test sonucunu yaz bana olur mu?bu arada nasıl hissediyorsun?

Canım yaptın mı tahlilini
Canım dün akşam 27. 42 çıktı sonucum pozitif, kaset test dünden bugüne daha koyu gösteriyor. Salı akşam üzeri aynı saatlerde yine test vericem artışa bakmak için. Hemen yarın vermiyeyim biraz yükselsin dedim. Çoook mutluyuuum umarım sağlıklı artar değerim canım

Ama canım sana şunu sorayım, regl günüme 2 3 gün var belimde regl dönemi yaşanan ağrı var. O beni korkutuyor ama hamilelerde de olabiliyormuş sanırım. Sen de yaşadın mı?

Hayırlı olsun canım Rabbim bu mübarek günde sağsalim kucağına almayı nasip etsin.tatlı heyecanlar başlar

Ama canım sana şunu sorayım, regl günüme 2 3 gün var belimde regl dönemi yaşanan ağrı var. O beni korkutuyor ama hamilelerde de olabiliyormuş sanırım. Sen de yaşadın mı?
Canım şuana kadar bende devam ediyor bel ağrıları hatta sağ kalçama doğru inen bir ağrı çok normal bunlarhiç korkma bunlar tatlı ağrılar sadece soğuk almaktan sakın.iş yaparken sık sık dinlen uzanarak.ben yarın dr görünmeyi düşünüyorum çünkü vücudumda bazı değişiklikler hissediyorum mesela göğüslerim başta şişmişti şimdi şişlik indi ağrı geçti nedeni ne bilmiyorum bu biraz endişelendirdi.dahası hiçbir şey hissetmiyorum.

Yarın doktordan sonra haberdar et canım, yoktur birşey ama içini ferah tut.

Merhaba kızlar salı günü test vermiştim 88 cikmisti cuma günü sağlık ocağında test yaptırdım 168 çıktı bu sabah doktora gittim tekrar test verdim sonuç 668 çıktı kese gözükmedi ama rahim duvari hamilelik için uygun dedi alttan muayene istersen Çarşamba günü görünür kese dedi üstten görmek istersen pazartesi gel dedi şimdilik durum böyle sizlerde durumlar nasıl

Ben yarın akşam test vericem canım tam 4 gün geçmiş oluyor ilk testten itibaren.

Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan bende aynı durumdayım 3+3 bende merakımdan erken öğrendim

Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan bende aynı durumdayım 3+3 bende merakımdan erken öğrendim
Maşallah canım Bata kaç gün kala öğrendiniz pekiiii, benim 4gün kala değerim 27idi, kanda baktırdınız mı sizde?

Maşallah canım Bata kaç gün kala öğrendiniz pekiiii, benim 4gün kala değerim 27idi, kanda baktırdınız mı sizde?
5 gün önce öğrendim yarın bat.o gün erken gebelik testi yaptım 2 ci çizgi silik gözüktü doktoruma attım beklememi söyledi ama biz sabırsızlar cuma akşamı kan tahlili verdik 24.16 çıktı yarın doktora gidicez bakalım

Cuma günü akşam bemimde 27 idi bata 4 gün vardı. Benimde yarın bat canım yarın akşam 2. Testi verecektim tam 4 gün olsun diye ama bu akşama vrreceğim dayanamayıp inşallah sağlıklı artar

Cuma günü akşam bemimde 27 idi bata 4 gün vardı. Benimde yarın bat canım yarın akşam 2. Testi verecektim tam 4 gün olsun diye ama bu akşama vrreceğim dayanamayıp inşallah sağlıklı artar
İnşallah canım bayadır bekliyorsun sanırım herşey yolunda gitsin inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ilk mi sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…