Gebeliğe Hazırlık Mart Melekleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de şuan kimyasal gebelik geçiriyorum malesef. 156 dan 2 gün sonra 64 de düştü pazartesi yine kan vereceğim. Sizin değeriniz kaç güne sıfırlandı ve kanamanız kaç gün sürdü?
Benim degerim 9 günde sıfırlandı kanamamda lekelenmelerle 7 gün sürdü normal adetimden tek farki parça düşürdüm ve kanamam pihtiliydi ama çok az kanamam oldu gunluk bi ped bile doldurmuyordu

Benim degerim 9 günde sıfırlandı kanamamda lekelenmelerle 7 gün sürdü normal adetimden tek farki parça düşürdüm ve kanamam pihtiliydi ama çok az kanamam oldu gunluk bi ped bile doldurmuyordu
Evet benden de parça düştü. Parça düşmeden önce lekelenmelerim oldu. Parça düşünce hafif kanamaya döndü dediğiniz gibi az az doldurmuyor. Ben övülasyon takibi yapmak istiyorum yine ne zaman olur acaba yumurtlama? Ya da olur mu bu ay bilemedim siz hemen hamile kaldınız sanırım nasıl oldu yumurtlama gününüz biliyor musunuz

Yok hayır benim daha 7 günn oldu kanamam biteli hamile değilim takvime göre yumurtlamam iki gün var ama bilemiyorum doğru çıkar mi

Yok hayır benim daha 7 günn oldu kanamam biteli hamile değilim takvime göre yumurtlamam iki gün var ama bilemiyorum doğru çıkar mi
Anladım inşallaah en kısa sürede sağlıklı gebelik elde ederiz Ben de ovülasyon testi ile takip yapıyordum 2 aydır. Şimdi kanamam bitince ona başlarım yine. Bakalım hangi gün olur yumurtlama.

Anladım inşallaah en kısa sürede sağlıklı gebelik elde ederiz Ben de ovülasyon testi ile takip yapıyordum 2 aydır. Şimdi kanamam bitince ona başlarım yine. Bakalım hangi gün olur yumurtlama.
Hayırlısıyla gelsin insllh bebisler ben hiç kullanmadım ov testi falan belki bundan sonraki kanamam dan sonra

Hayırlı olsunn ben de aşılamaya başladım klomenle birlikte , ilk aşılaman mı ? Her hangi bir sorununuz var mıydı ?

Ben de şuan kimyasal gebelik geçiriyorum malesef. 156 dan 2 gün sonra 64 de düştü pazartesi yine kan vereceğim. Sizin değeriniz kaç güne sıfırlandı ve kanamanız kaç gün sürdü?
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişler alırsınız kucağınıza
Geçmiş olsun takvim yanıltabiliyor bende takvimle takip yapıyordum sonra ovalasyon testine başladım 9 uncu gün gördüm yumurtlamayı testte sağlıkla hayırlı gebelik nasip olsun tüm isteyenlere

Benim kimyasalla sonlanan gebeligimde takvimden hesaplamıştık

Teşekkür ediyorum amin inşallaah isteyen herkese

Merhaba canım ciddimisin yazsaydın keşke.sen nasılsın şimdi

Cok şükür

Simdi daha iyiyim siz nasil oldunuz
Çok şükür zorlu bir süreç oldu benim için ve hala siyah denecek kadar kirlenme oluyor çamur gibi resmen.dr sırf tekrar muayene ücreti alabilmek için bir sonraki ay bakması gerekiyormuş ve beni hiç bilgilendirmedi bende yaşlı bir teyzeye gittim ebe kendisi İnan bana dr daha iyi bana yapmam gerekenleri yapmamam gerekeni anlattı ve aktardan bir bitki önerdi aldım kullanıyorum hepsi bu artık hamilelikten korkuyorum yaşadığım şoku hala atlatamadım

Cok geçmiş olsun anlıyorum sizi gerçekten bende ayni şekilde geçirdim ve cok zordu rabbim bi daha yaşatmasın

Amin canım benim nasıl oldu senin şuan sürecin ne dr ne önerdi canım
Valla doktor hiç bisey onermedi alttan ulatrasonla bakti temiz dedi normal her kadının gecirebilecegi bi süreç dedi ben şuan hamilemiyim acaba diye düşünüp düşünüp kafayı yiyorum Bilmiyorum bakalım adetim ne zaman gelecek

İnşallah hamilesindir okuduğuma göre yüksek ihtimalle akabinde gebelik oluyomuş nekadar doğru bilemiyorum.bat günün nezaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…