Hadi bakalım güzel haberlerini paylaş bizimledeİlk canım, testte ilk kez pozitifi gördüm. 3 4 aydır ovulasyon takibiyle deniyordum.
Dr yarına randevu verdi canım.kan tahlili yapıldı beta hcg düşüşte 100 çıktı 330 dan 100 düşmüş Buda gebeliğin sonlanması demek.Canım gittin mi doktora?
Hayırlı olsun canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.benim sonlanıyor sanırımHayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan bende aynı durumdayım 3+3 bende merakımdan erken öğrendim
Amin canım allah razı olsun.Çok erken hevesleniyoruz sanırım inşallah sonlanmaz seninde alırsın sağlıkla kucağına ama yine hepimiz için hayırlısı sen moralini yüksek tut nasibimizde varsa herşey olur..sonucu bildirirsin dualarımız sizinle olsun iyi haberleriniz alırız inşallahHayırlı olsun canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.benim sonlanıyor sanırım
Yaa, üzüldüm canım yaa inşallah sadece değer oynuyordur iniş çıkışlıdırda, inşallah artar.Dr yarına randevu verdi canım.kan tahlili yapıldı beta hcg düşüşte 100 çıktı 330 dan 100 düşmüş Buda gebeliğin sonlanması demek.
Allah razı olsun canım.Rabbim ne nasip ettiyse o en güzelidir.çok şükür yapacak hiçbir şey yok.yarın dr ne diyecek bakalımAmin canım allah razı olsun.Çok erken hevesleniyoruz sanırım inşallah sonlanmaz seninde alırsın sağlıkla kucağına ama yine hepimiz için hayırlısı sen moralini yüksek tut nasibimizde varsa herşey olur..sonucu bildirirsin dualarımız sizinle olsun iyi haberleriniz alırız inşallah
Rabbimden hayırlısını diliyorum.verende Rabbim alanda.yarın bakalım dr ne diyecekYaa, üzüldüm canım yaa inşallah sadece değer oynuyordur iniş çıkışlıdırda, inşallah artar.
Öyle canım, tabi ki hayırlısının ne olduğunu biz bilemeyiz vardır herşeyin bir sebebi bir hayrı. Ama yine de inşallah bir sürpriz olur, olmazsa da hamile kalabiliyorsun bu bile çok çok güzel. Benim sonuç ne olacak bilmem ama olumsuzu da düşünüp en azından hamile kalabildim diyorum canım. Ferah tut içini hayırlısı olsun.Rabbimden hayırlısını diliyorum.verende Rabbim alanda.yarın bakalım dr ne diyecek
Allah razı olsun senden canım Rabbim bebeğini sağlıkla nasip etsin sanaÖyle canım, tabi ki hayırlısının ne olduğunu biz bilemeyiz vardır herşeyin bir sebebi bir hayrı. Ama yine de inşallah bir sürpriz olur, olmazsa da hamile kalabiliyorsun bu bile çok çok güzel. Benim sonuç ne olacak bilmem ama olumsuzu da düşünüp en azından hamile kalabildim diyorum canım. Ferah tut içini hayırlısı olsun.
Kızlar maalesef kimyasal gebelik geçiriyorum dr şimdi çıktım.herhangi bir ilaç vermedi kısa sürede regl olursun dedi beta hcg sıfırlanacak öyle maalesef
YaaaKızlar maalesef kimyasal gebelik geçiriyorum dr şimdi çıktım.
Üzüldüm canım yaKızlar maalesef kimyasal gebelik geçiriyorum dr şimdi çıktım.
Teşekkür ederim canımÜzüldüm canım yahayırlısı hakkınızda
İnanılmaz bir şok bu gerçekten ve yıllardır beklediğim bir gebelikti ama Rabbim hayırlısını versinYaaaCanım benim hayal kırıklığı yaşadığını biliyorum ama forumda hep kimyasal sonrası sağlıklı gebelik yaşayanları çok okudum, kendini yıpratmamaya çalış lütfen
Canım benim Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin her nerede kim istiyorsa tevekkül et sabret Allahım nasip eder inşallahKızlar maalesef kimyasal gebelik geçiriyorum dr şimdi çıktım.
Allah razı olsun canımCanım benim Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin her nerede kim istiyorsa tevekkül et sabret Allahım nasip eder inşallah
Allah sagliklisini nasip etsin aslında ilk belirtilerinizi soylediginizde size kimyasal geçireceğinizi yazacaktım ama hevesinizi kırmak istemedim çünkü bende aynı belirtilerle kimyasal yaşadım 10 gun önce cok geçmiş olsun.Dr yarına randevu verdi canım.kan tahlili yapıldı beta hcg düşüşte 100 çıktı 330 dan 100 düşmüş Buda gebeliğin sonlanması demek.
Allah razı olsun canımNasılsın canım durumunda varmı değişiklikTeşekkür ederim canım
Ben de şuan kimyasal gebelik geçiriyorum malesef. 156 dan 2 gün sonra 64 de düştü pazartesi yine kan vereceğim. Sizin değeriniz kaç güne sıfırlandı ve kanamanız kaç gün sürdü?Allah sagliklisini nasip etsin aslında ilk belirtilerinizi soylediginizde size kimyasal geçireceğinizi yazacaktım ama hevesinizi kırmak istemedim çünkü bende aynı belirtilerle kimyasal yaşadım 10 gun önce cok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?