- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi sutlucorek
-
güzel bi araştırma yapmışsın canım.
D harfi ile başlayan isimlerde şanslı mı oluyo??
D hırs filan yazmışsın da. benim kızım DEFNE, ve şimdi de D ile başlayan isim düşünüyoruz. acaba doğru mu yapıyoruz ki :26:
ama selcan selcen gibi isimlerin çocuğa konmaması gerekiryor diye bişey duymuştum yakın bi zaman da da niye olduğunu unuttum(
biz de son zamanlarda Rüya ve Alya arasında düşünmeye başladık. ben ikisini de çok beğeniyorum ama eşim illa Rüya olsun diyor. ortak bi karara varamıyoruz. her ne kadar çift isimden yana olmasam da acaba rüya alya mı koysam diorum artık. R harfi enerjiyi bloke eder demişsiniz, öylemidir acaba gerçekten.. isim konusu çok karıştı yaa bizde
peki e ile başlayanlar ile ilgili bişey duydunuzmuevet canım geçen isim analizi uzmanı R nin enerjiyi bloke ettiğini vurguladı.bende o yüzden vazgeçtim burçe den
bende de isim konusu çok karıştı bu konuyu duyunca tv de
bana çok saçma geldi bu isim analizliği benim hiç tutmuyor
bence hiç takılmayın rüya ismi çok güzel benim güzel kızımın ismi rüyalar hep çok güzel olur
buraya da o kadar yazdım bana da erkek ismi fikri verin diye ama kimse cvp yazmıyor nedense:44:
cnm ben klasik ama bebekte kısa isim beğeniyorum efe alp can cem gibi
slm kizlar benimde oglusum olucak allahin izniyle
esim daha cok vurdu kirdi isimler istiyo misal:
-zafer
-yener
-basaran
-savas
aralarindan birtane sec dedi:-(
bende yener ismini begendim sizce nasil
kiz olsaydi ismi zeynep olucakti ismi hazir annemin ismi
yener sizce nasil?
kızım olursa AYŞE CEYLA
oğlum olursa YİĞİT KEREM
nasıl
Kısmetse 2 martta kız annesi olucam kızımın adını doğumdan önce belirlemiştik Havin.Ben iki isim çok seviorum yanına ne olcak bilemiorum.Eşimde tek Havin istiyor.Sizce nasıl Havin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?