canım ekliyim ama şu anda listede kimsenin yaşını bilmiyorum probleminide herkes gönderirse yaparız tabi senindee tadavin hayırlı olsun cnm inşşallahh sendende güzel haberler alırızz
sağol cnm seninde hayırlı olsun güzel sonuçlar olsun inşallah
artık ağır iş yapma canım yorgunluğun yumurta gelişimini etkiler..
[TABLE="class: grid, width: 200"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]DENEME
[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[TD]SONUÇÇÇÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zübeyde24
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]10-11 mart regli bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]iğnelere devam[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masallar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]iğnelere deavm[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokofigo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]iğnelre devam[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarenay8481[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yuyo[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]bebişlerden haber bekliyoo[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bebişlerden haber bekliyoo[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]se_da[/TD]
[TD]2.denem[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]10 mart regli [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrosss[/TD]
[TD]1.denem[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]iğnelere devam[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edsin [/TD]
[TD]2 denem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nisan ayında başlıyo[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlarr böyle bir tablo yaptımm eklemek istediğiniz bişiler olursa ,eksiklikler varsa ve unuttuğum kişiler varsa bana mesajl atıın düzelteliim....
bu tablo hepimize uğur getirsiiin inşallahhh allah yolumuzu açık etsiin 2012 mart-nisan ayında hamile kalanlar listesi olsun inşşşşalllahhhh
test gününe 5 gün kaldı artık çok sabırsızım dayanamıyorum sanırım 10. gün yani pazartesi kan testi yaptırcam:18::18::18:
esracım sabret güzelim ya biliyorum çok zor beklemek 3. gün ise konan embiriyo 10.gün çok net olmayabiliyo bu sefer daha beter oluyo insan değişirmi psikolojisi oluyo ama 5. gün ise embiriyo baktır gitsin :) ben daha 7. gün başlıyordum idrar testi yapmaya ama bu sefer söz verdim kendime yapmıycam idrar falan bekliycem 10.yada 11. gün gidip baktırırım kanda[/QUOT
embriyolarım 5. gün embriyosu canım,10. günde çıkar çıkmasına da hem çok istiyorum hem çok korkuyorum..idrar testiyle kendimi mahvetmek istemiyorum dediğin gibi çok yıpratıyo..en iyisi 10. gün kan testi yaptırmak galiba..
senin tedavin de hayırlı olsun canım inşallah mübarek cuma gününde rabbim yüzümüze güler dualarımız kabul olur inşallah..
esracım sabret güzelim ya biliyorum çok zor beklemek 3. gün ise konan embiriyo 10.gün çok net olmayabiliyo bu sefer daha beter oluyo insan değişirmi psikolojisi oluyo ama 5. gün ise embiriyo baktır gitsin :) ben daha 7. gün başlıyordum idrar testi yapmaya ama bu sefer söz verdim kendime yapmıycam idrar falan bekliycem 10.yada 11. gün gidip baktırırım kanda[/QUOT
embriyolarım 5. gün embriyosu canım,10. günde çıkar çıkmasına da hem çok istiyorum hem çok korkuyorum..idrar testiyle kendimi mahvetmek istemiyorum dediğin gibi çok yıpratıyo..en iyisi 10. gün kan testi yaptırmak galiba..
senin tedavin de hayırlı olsun canım inşallah mübarek cuma gününde rabbim yüzümüze güler dualarımız kabul olur inşallah..
amin inşallah tatlım 5. gün embiriyosu ise hiç bekleme 12. günü bizim eski topikte 5. gün embiriyosu ile dayanamayıp 7. gün kan testi yapmıştı bi arkadaş çıkmıştı senin 10. gün kesin belli olur zaten herşey gönlünce olsun bu mübarek günde rabbim karnını boş bırakmasın 9 ay sonra kucaklarımıza yavrularımızı almayı nasip etsin
kızlar günaydınnnn
ben bugün 2. yumurta kontrole gideceğim. dün puregonun yanında diğer iğnemede başladım. bakalım yumurtalar ne alemde. dr dan çıkınca haber veririm sizlere.
harika olmuş hayatım şehir yerine tüp bebek merkezlerini yazsak gelenler içinde daha iyi olur birbirimizden bilgi alışverişi olabilir diye düşündüm bol hamişli bi liste olsun habire halaylay çekelim
minnik cim sebep de eklesek mi acaba ?? kısaca birde yaşları.....ben de tahlillerimi yaptırdım evraklarımı ayarladım ikinci deneme için hastaneye vereceğim haftaya yüksek ihtimal nisanda başlarız gibi inşallah...umarım bu liste hepimize uğurlu gelir
ben yokum listede halbuki sürekli takip ediyodum ve yazıyodum. 5.deneme sebebi bilinmeyen brüksel tüp bebek
Merhaba, Allah nasip ederse bende bu ayda tup bebek düşünüyorum, acaba siz nerde yaptırdınız?
Canım aynı şey ben de şimdi yasıyorum ama daha 2 gundeyim, bir korkuyorum bir heycanliyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Peki sen birsey hissediyormusun?Sakın olmaya çalışmalıyız
kızlar kmse bilmiyomuadetimin 7. günü .ğnede 4. gün e2 22 çıkmış iyimi kötümü bu sonuç bu günler için?
Canım aynı şey ben de şimdi yasıyorum ama daha 2 gundeyim, bir korkuyorum bir heycanliyim, ne yapacağımı bilmiyorum. Peki sen birsey hissediyormusun?Sakın olmaya çalışmalıyız
Belim agridi bi ara kasiklarimda igne batmasi gibi bi seyler vardi bu gun hic biri yok ayrica soylemesi syip ksbiz oldum ksc gundur onla ugrasiyorum o canimi slklyo.insallah hala benimledir hala bebislerim.onlar icin tedavimin basindan beri gunluk tutuyorum ilerde burunlarindan getircem bu bana yaptiklarini;-)
kızlar kımse bilmiyomuadetimin 7. günü .ğnede 4. gün e2 22 çıkmış iyimi kötümü bu sonuç bu günler için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?