Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

canım ekliyim ama şu anda listede kimsenin yaşını bilmiyorum probleminide herkes gönderirse yaparız tabi senindee tadavin hayırlı olsun cnm inşşallahh sendende güzel haberler alırızz

ben yokum listede halbuki sürekli takip ediyodum ve yazıyodum. 5.deneme sebebi bilinmeyen brüksel tüp bebek

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. teker teker hepimiz bebişlerimize kavuşacağız mart-nisan aylarında inşallah.

kızlar günaydınnnn

ben bugün 2. yumurta kontrole gideceğim. dün puregonun yanında diğer iğnemede başladım. bakalım yumurtalar ne alemde. dr dan çıkınca haber veririm sizlere.

test gününe 5 gün kaldı artık çok sabırsızım dayanamıyorum sanırım 10. gün yani pazartesi kan testi yaptırcam:18::18::18:

arkadaşlar listeye benide ekleyinlütfennnn
1.denemem izmir özel smyrna art tüp bebek merkezi
21-22 mart adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için yaşımda 26
bizdeki sorunda pko ve morfoloji

test gününe 5 gün kaldı artık çok sabırsızım dayanamıyorum sanırım 10. gün yani pazartesi kan testi yaptırcam:18::18::18:

esracım sabret güzelim ya biliyorum çok zor beklemek 3. gün ise konan embiriyo 10.gün çok net olmayabiliyo bu sefer daha beter oluyo insan değişirmi psikolojisi oluyo ama 5. gün ise embiriyo baktır gitsin :) ben daha 7. gün başlıyordum idrar testi yapmaya ama bu sefer söz verdim kendime yapmıycam idrar falan bekliycem 10.yada 11. gün gidip baktırırım kanda

kızlar günaydınnnn

ben bugün 2. yumurta kontrole gideceğim. dün puregonun yanında diğer iğnemede başladım. bakalım yumurtalar ne alemde. dr dan çıkınca haber veririm sizlere.

hadi hayırlısı cnm benimde yarım yumurta kontrolümm bende bugün cetrotide başlıyorumm ...

harika olmuş hayatım şehir yerine tüp bebek merkezlerini yazsak gelenler içinde daha iyi olur birbirimizden bilgi alışverişi olabilir diye düşündüm bol hamişli bi liste olsun habire halaylay çekelim

canım düzelttim ama çok zor yapması yeni kişiler var ekleyemiyorum bilee ilk defa tablo yapıyım dedim oda tam olmaıdı vallaa

canım benim evet ekleyemiyorum valla çok uğraştıım aranızda yapabilen varsa bulisteye ekleme yapıp yenisini yayınlayabilir bende eskaza yaptım vallaa

ben yokum listede halbuki sürekli takip ediyodum ve yazıyodum. 5.deneme sebebi bilinmeyen brüksel tüp bebek

canım benim yaaa inan atlamışımdır şimdide eklemelr yapamıyorum

Merhaba, Allah nasip ederse bende bu ayda tup bebek düşünüyorum, acaba siz nerde yaptırdınız?

canımm hayırlı uğurlu olsun tedaviinn allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...ben ankara tüp bebek merkezindeyiim cem akarsu doktorum sen nerde yaşıyosun ?

kızlar bugün iğnede 4. günüm yumurta kontrolü yapıldı ve çok yavaş ilerlediğini söyledi sadece 9,9,11 dedi sanırım yumurta az olmuş ilk denemem olduğu için pekte anlamıyorum.e2 testi istedi sadece sonuç çıkınca yazrım size.

kızlar kımse bilmiyomu adetimin 7. günü .ğnede 4. gün e2 22 çıkmış iyimi kötümü bu sonuç bu günler için?

kızlar kmse bilmiyomu adetimin 7. günü .ğnede 4. gün e2 22 çıkmış iyimi kötümü bu sonuç bu günler için?

Gayet guzel canim benimki 100un ustundeydi o bile cok sorun olmadi hem doktorun bilgi vermesi lazim aslinda..ona gore ilac dozunu ayarliyo doktor bu kadar kafana takma rakamlari sen sadece iyi beslnme bol dua gerisi allaha kalmis

merhaba kızlar

dr dan geldim kontrol etti yumurtaları iyi durum dedi. pazar günü tekrar gidicem bi de E2 testini tekrar istedi. hayırlısı inşallah.

kızlar kımse bilmiyomu adetimin 7. günü .ğnede 4. gün e2 22 çıkmış iyimi kötümü bu sonuç bu günler için?

evet cnm bencede iyi sorun yok gibi benden hiç e2 test istemedi onun için değerler hakkında bişi diyemem ama 9-10-11 iyi gibi duruyoo sen için frah tut tatlıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…