Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

bende bu ay tüp bebek yaptırıcam reglimi bekliyorum üç güne kadar olurum .hepimiz hakkında en hayırlısı olsun

tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.güzel haberler alman dileğiyle inşallah.bende senin gibi regli bekleyenlerdenim.hangi merkzede tedavini oluyorsun...

kızlar kafama takılan bişey var. bana hastanede 35 yaşın altında olanlara tek embriyo koyuyoz çünkü yasak dediler.sadece 35 yaşın üstüne çoğul oluyomuş bu doğrumu bana çok saçma geldi tek embriyoyla şans çok az olmazmı ya (

angel_78

hadi gözün aydın canım inşallah güzeel bir şekilde devam eder tedavin.ilk transferi yapılan arkadaşımız yuyo sanırım :)

hadi gözün aydın canım

angelcım, zehroşçum çok teşekkür ederim. hadi sıra sizde. hep beraber adım adım bebişlerimize gidiyoruz inşallah.

nasıl yapıldığını söylesen ben yazdım da tablo olarak gözükmüyo eklediğimde o yuzden yapamadım eskiden yaptığım şekilde de olmadı sıradan oldu düz bi yazı gibi çıktı

Canım bugüne kadar hiç yapmadım ama tahmine Microsoft excel'de bir tablo cizip doldurup buraya ekleniyor. Peki diğer topikteki kızları sorsak anlatırlar

evet canım maalesef doğru. geçen yıl ya da ondan önce ki yıl çıkan tüp bebek yönetmeliğne göre devlet tek embriyoya izin veriyor. eskiden 2-3-4 ne kadar istersen koydurabiliyordun ama artık yasak. ayrıca saçma olması konusunda da sana gayet katılıyorum bende ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama hayırlısı allah nasip ederse her türlü olur.

valla canım şimdilik yaramazlık yok :)) bol bol uyuyorum, transferden çıktıktan sonra odaya geldigimdi yarım saat resmen uyudum:) uyku basıyor beni, ondan sonra eve geldik yemek yedik ve gene 2 saat uyudum:)) devamlı yatiyorum, çok rahatım, bebislerle konuşuyoruz güzel güzel yerleşsinler diye canım

Senin testlerin güzel çıktığına sevindim, hadi bakalım az kaldı:)))

aman maşallah selam söööle bebişlere benden

yuyocum anlat bakalım acı hissettin mi transfer sırasında? zor mu kolay mı? ben korkuyorum da biraz transferden.

senindehayırlı olsun tedavin başlamış iyi sonuçlanır inşallah.

gokofigi ve nazlican
merhaba arkadaslar. bende 1 nisanda baslayacagim insallah bruksel tup bebek merkezinde istanbulda ilk tup bebek tedavimiz olacak hayirlisiyla.
arkadaslar tedavinin asamalarindan bahsederseniz cok sevinirim benide ve benim gibi diger arkadaslarimizida tabi .
insallah en kisa zamanda hayirli haberleri alirsiniz
tez zamanda hayirlisiyla hamile kalip bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle ve tabi tum diger isteyenlerin ve tedavi gorenlerinde
amin
:104:

merhaba canım bende brükselde tedavi görüyorum.haftaya cumartesi 2. günüm olcak zamansız gelmezse adetim.

Evet:)))))) anlat biraz nasıl geçiyor gebelik? Ne hissediyorsun ne yiyorsun ne yapıyorsun??:)

bu benim 3. denemem canım o yüzden tecrübenin verdiği bi rahatlık var ilkinde olduğu gibi her krampta her ağrıda doktoru aramıyorum.bıkmıştı garibim benden..anladım ki stress olmaması gerek bi şey..tadını çıkarıyorum valla..yemeklerim yapılıp geliyo temizliğim yapılıyo raporuma da aldım evde yatıyorum.bi progesteron iğnesi için sağlık ocağına gitmek için çıkıyorum evden.eşim çoook hevesli sabahları portakal sularıyla uyanıyorum..ama bu hizmetler bana mı bebişler mi bilemiycem..fazla kurcalamadan tadını çıkarıyorum..zaten bi hamile kalsam sadrazam kızı gibi geçip baş köşeye oturcam 9 ay.:)) ah ah bu gün 6. gün heyecan dorukta..

tabiki canım hamile sayılırsın içinde canlı var sonuçta :) sen nerde yaptırdın transferini

ankara tıp fakültesinde prof.murat sönmezer..doktorumuz çok yoğun ama mükemmel bi insan kesinlikle tedavim tutsa da tutmasa da tavsiye ederim..tanıdığım en kaprissiz,herşeyi tek tek açıklayan insanı çok sakinleştiren ve güven veren bi doktor..üstelik özelde yaptırdığımın yarı fiyatına maal oldu raporlu haliyle..

canım benim sana tedavi aşamalarını anlatayım hiç te korkma eğer uzun protokol se reglinden sonraki 21. Gün göbekten genellikle lucrin iğne kullanmaya başlıyorsun bu regliye kadar devam ediyo daha sonra burdan iti baren kısa protokol ile aynı reglinin 2. Günü doktora gidiyor muayneni oluyorsun ona göre kullanacağın iğnenin dozajı belli oluyor ve başlıyorsun tekraradan göbekten iğne olmaya her doktorun tedavi şekli başka kimisi kalçadan da iğne veriyo bu yumurtaların gerekli büyüklüğe gelinceye kadar devam ediyo bu arada gün aşırı bazen her gun merkeze gidip kontrol ediliyo ve e2 testi veriliyor takribi 9-12 gün lük bi işlerm sonrasında merkeze gidip yumurtaların toplanıyor ondan sonra asıl süreç burdan sonra başlıyo kaçı döllendi kaçı bölündü merakla ve korku ile bekliyorsun :) embiriyoların durumuna göre bölünme sayısına ve kalitesine göre transfer günün belli oluyor toplamadan sonraki gün merkez seni arayıp embiriyolar hakkında bilgi veriyo ya 3. Gün transfer olucaktır yada durumları iyidir. 5 güne gideceğiz denir. Sonrasında da transferin gerçekleşir. Ve 12 günlük bekleme süresi tedirginlik ve sabırsızlıkla başlar 12. Gün gidilip test yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…