bende bu ay tüp bebek yaptırıcam reglimi bekliyorum üç güne kadar olurum .hepimiz hakkında en hayırlısı olsun
Kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)
hadi gözün aydın canım
nasıl yapıldığını söylesen ben yazdım da tablo olarak gözükmüyo eklediğimde o yuzden yapamadım eskiden yaptığım şekilde de olmadı sıradan oldu düz bi yazı gibi çıktı
kızlar kafama takılan bişey var. bana hastanede 35 yaşın altında olanlara tek embriyo koyuyoz çünkü yasak dediler.sadece 35 yaşın üstüne çoğul oluyomuş bu doğrumu bana çok saçma geldi tek embriyoyla şans çok az olmazmı ya(
valla canım şimdilik yaramazlık yok :)) bol bol uyuyorum, transferden çıktıktan sonra odaya geldigimdi yarım saat resmen uyudum:) uyku basıyor beni, ondan sonra eve geldik yemek yedik ve gene 2 saat uyudum:)) devamlı yatiyorum, çok rahatım, bebislerle konuşuyoruz güzel güzel yerleşsinler diye canımkızlaaarrr selaaammmm,,
hastaneden geldim e2 testimin sonuçlarını aldım. sonuçlar gayet güzel çıktı. yumoşlarımı da kontrol ettiler onlarda iyilermiş allaha şükür.
sizlerde ne var ne yok?
yuyocum nasıl gidiyo hamilelik
tedavin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.güzel haberler alman dileğiyle inşallah.bende senin gibi regli bekleyenlerdenim.hangi merkzede tedavini oluyorsun...
hayırlı olsun canım.ya sende heyecanlandım kendimde nasıl olcam bılmıom :)[/QUO
Teşekkür ederim canım sen de transferinde huzurlu ve sakın olmaya çalış, hiç korkma çabuk geçiyor
transferimin 5. günü,şu an da hamile olma işini ben çook sevdim. ben de hamileyim o zaman:)))
valla canım şimdilik yaramazlık yok :)) bol bol uyuyorum, transferden çıktıktan sonra odaya geldigimdi yarım saat resmen uyudum:) uyku basıyor beni, ondan sonra eve geldik yemek yedik ve gene 2 saat uyudum:)) devamlı yatiyorum, çok rahatım, bebislerle konuşuyoruz güzel güzel yerleşsinler diye canım
Senin testlerin güzel çıktığına sevindim, hadi bakalım az kaldı:)))
teşekkürler seninde hayırlı olsun bursa acıbadem de ilk denemem olacak çok heyecanlıyım
canım tedavin hayırlı olsun, benimde ilk denemem olacak ve benim de acıbadem bursa da olacak.
senindehayırlı olsun tedavin başlamış iyi sonuçlanır inşallah.
gokofigi ve nazlican
merhaba arkadaslar. bende 1 nisanda baslayacagim insallah bruksel tup bebek merkezinde istanbulda ilk tup bebek tedavimiz olacak hayirlisiyla.
arkadaslar tedavinin asamalarindan bahsederseniz cok sevinirim benide ve benim gibi diger arkadaslarimizida tabi .
insallah en kisa zamanda hayirli haberleri alirsiniz
tez zamanda hayirlisiyla hamile kalip bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle ve tabi tum diger isteyenlerin ve tedavi gorenlerinde
amin
:104:
Evet:)))))) anlat biraz nasıl geçiyor gebelik? Ne hissediyorsun ne yiyorsun ne yapıyorsun??:)
tabiki canım hamile sayılırsın içinde canlı var sonuçta :) sen nerde yaptırdın transferini
evet canım maalesef doğru. geçen yıl ya da ondan önce ki yıl çıkan tüp bebek yönetmeliğne göre devlet tek embriyoya izin veriyor. eskiden 2-3-4 ne kadar istersen koydurabiliyordun ama artık yasak. ayrıca saçma olması konusunda da sana gayet katılıyorum bende ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama hayırlısı allah nasip ederse her türlü olur.[/QUO
neyse yapcak bişi yok.dediğin gibi nasipse teklede olur.bu arad dünya kadınlar günün kutlu olsunnnn
gokofigi ve nazlican
merhaba arkadaslar. Bende 1 nisanda baslayacagim insallah bruksel tup bebek merkezinde istanbulda ilk tup bebek tedavimiz olacak hayirlisiyla.
Arkadaslar tedavinin asamalarindan bahsederseniz cok sevinirim benide ve benim gibi diger arkadaslarimizida tabi .
Insallah en kisa zamanda hayirli haberleri alirsiniz
Tez zamanda hayirlisiyla hamile kalip bebeklerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle ve tabi tum diger isteyenlerin ve tedavi gorenlerinde
amin
:104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?