ve sonunda bu sabah regli oldumm yarın doktordayım ve bende artık başlıyorum hele şükür yani :) kızlar allah hepimizin yarsımcısı olsun sonuç bekleyenler dualarımız sizlerle inşallah ilk hamiş haberlerimizi sizlerden alıcaz yumurta toplanacak arkadaşlarım da inşallah hepinizin bol kaliteli yumoşları olmuştur ve en kalitelisinden bol embiriyolarınız olsun allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin göbüşleri bebekle dolsun :)
kızlar merhaba
bugün e2 testimi tekrarladım. az önce dr umu aradım sonuçlar güzel çıkmış. büyük ihtimalle çarşamba - perşembe yumurta toplamı işlemi yapılcak.
yarın test günüm ölüyorum heyecandan yarını nasıl etcem bilmiyorum..
ve sonunda bu sabah regli oldumm yarın doktordayım ve bende artık başlıyorum hele şükür yani :) kızlar allah hepimizin yarsımcısı olsun sonuç bekleyenler dualarımız sizlerle inşallah ilk hamiş haberlerimizi sizlerden alıcaz yumurta toplanacak arkadaşlarım da inşallah hepinizin bol kaliteli yumoşları olmuştur ve en kalitelisinden bol embiriyolarınız olsun allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin göbüşleri bebekle dolsun :)
zehrosssss;23537023 canım senden sonrada benım toplanır heralde inş güzel haber alırız hepimiz benımde salı kontrolüm bakalım nolucak.stresli ve heyecanlı bir ilerleyiş ;)[/QUOTE .!.:inşallahhh cnm hepimiz güzel haberler veririz ve alırızzz aynen öyel çok heycanlı bir süreççç
bende yarın 2.ci tüp bebek denememe ege üviversitesinde başlıcam.eşimde hareket ve morfoloji bende ise erken yumurta yetmezliği var.hepimizin allah gönlüne göre versin
ayyyyy canım benim hadi hayırlısıı yaaa gerçekten çok heycanlı inşallahhh 5. güne kadar gidicek bebişleriindualarımız seninle gelişmelerden haber ver bizdee....
ayyyyy canım benim hadi hayırlısıı yaaa gerçekten çok heycanlı inşallahhh 5. güne kadar gidicek bebişleriindualarımız seninle gelişmelerden haber ver bizdee....
merhaba cnm,toplandı yumuşlarım 18 tane toplandılar,şimdi hastneden telefon bekliyorum,çok ağrım var eğilip doğrulamıyorum.bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin,1-2 güne kadar transfer olur sanırım,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dua edelim birbirimize...
merhaba hanımlar
bizde microenjeksiyon yaptıracağız
eşimin sperm sayısı 10 milyon
hız %5
morfoloji %1
1.5 senedir kullanmadığı ilaç bitki kür kalmadı
zaman geçiyor artık
29 yaşındayız
sizlere birşey sormak istiyorum
tüp bebek merkezine adet oluncamı gittiniz yoksa öncesinde gidip bir takım testler mi yapıldı
ben iş gereği farklı şehirdeyim
acaba iğneleri kendi başıma yapabilirmiyim yoksa eşiminde mi yanımda olması gerekiyor
bugun dr gittim ve ilk iğnemize akşam başlayacağım bakalım kaç gün sürecek benim iğne kullanımım herşey çok iyi imiş sabah öyle dedi doktorum bi tarafta 10 diğer tarafta 9 görünüyordu duvar kalınlığı da iyi ölçüdeymiş cuma 2. kontrolüm var kısmetse o gun e2 de vereceğim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bol kaliteli yumuşlarımız olur :)
kızlar merhaba,
yumurtalarım toplandı sabah 11 tane. yarın arayıp kaç tanesinin döllendiğini haber verecekler. dua edinnnnnnnn
ne var ne yok sizler ne alemdesiniz tedavi nasıl gidiyor.
hadi bakalım cnm inşallah bu şekilde güzel devam ederrrrne nasıl ialçlarının dozu ne vuruluyosunn?
oğğğ hadi maşşallahcnm inşallah güzel güzel bebişlerin gelişir. benimde perşembe toplanıyoooo nasıldı zorlandınmı toplamadan sonra ağrın sızın oldu mu
kızlar merhaba,
yumurtalarım toplandı sabah 11 tane. yarın arayıp kaç tanesinin döllendiğini haber verecekler. dua edinnnnnnnn
kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?