Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

ve sonunda bu sabah regli oldumm yarın doktordayım ve bende artık başlıyorum hele şükür yani :) kızlar allah hepimizin yarsımcısı olsun sonuç bekleyenler dualarımız sizlerle inşallah ilk hamiş haberlerimizi sizlerden alıcaz yumurta toplanacak arkadaşlarım da inşallah hepinizin bol kaliteli yumoşları olmuştur ve en kalitelisinden bol embiriyolarınız olsun allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin göbüşleri bebekle dolsun :)

hadi hayırlı olsun canım. tedavin başarılı geçer inşallah. bende dün çatlatma iğnemi oldum. yarın sabah ta yumurtalarım toplanacak. çok heyecanlıyım

kızlar merhaba

bugün e2 testimi tekrarladım. az önce dr umu aradım sonuçlar güzel çıkmış. büyük ihtimalle çarşamba - perşembe yumurta toplamı işlemi yapılcak.

hadi bakalım cnm desene aynı gündeyiz bende bugün doktordnn geldim preşembeye toplanıyo şimdilik herşey yolunda inşallah böyle devam ederrr.....

yarın test günüm ölüyorum heyecandan yarını nasıl etcem bilmiyorum..

çoooookk heycanlıııı evet cnm yaaaa hadi güzell haberleni bekliyoruz allahımın izniylee

zubeydecim hadi haayırlısı olsun cnm sevindim gelmesine rahatlamışsındır sende allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlısı eylesin cnm ...

zehrosssss;23537023 canım senden sonrada benım toplanır heralde inş güzel haber alırız hepimiz benımde salı kontrolüm bakalım nolucak.stresli ve heyecanlı bir ilerleyiş ;)[/QUOTE .!.:
inşallahhh cnm hepimiz güzel haberler veririz ve alırızzz aynen öyel çok heycanlı bir süreççç

bende yarın 2.ci tüp bebek denememe ege üviversitesinde başlıcam.eşimde hareket ve morfoloji bende ise erken yumurta yetmezliği var.hepimizin allah gönlüne göre versin

rozella merhaba seninle aynı durumu paylaşıyorum...benim de 2.tüp bebek denemem olacak ... nisanda başlayacağım çünkü 1martta aldım ilk negatifi inşallah son olur...bende yumurta yetmezliği yani erken menopoz gözüküyor...eşimde sadece hızlı hareketlilik problemi var sanıyorduk tüp bebek merkezinin embriyoloğu morfoloji problemi olduğunu da söyledi...bakalım hayırlısı kafam allak bullak oldu...hakkımızda rabbim hayırlısını versin...en kısa zamanda bizim de güzel haberlerimiz olur inşallah...

ayyyyy canım benim hadi hayırlısıı yaaa gerçekten çok heycanlı inşallahhh 5. güne kadar gidicek bebişleriin dualarımız seninle gelişmelerden haber ver bizdee....

............................

merhaba cnm,toplandı yumuşlarım 18 tane toplandılar,şimdi hastneden telefon bekliyorum,çok ağrım var eğilip doğrulamıyorum.bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin,1-2 güne kadar transfer olur sanırım,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dua edelim birbirimize...

ayyyyy canım benim hadi hayırlısıı yaaa gerçekten çok heycanlı inşallahhh 5. güne kadar gidicek bebişleriin dualarımız seninle gelişmelerden haber ver bizdee....

merhaba cnm,toplandı yumuşlarım 18 tane toplandılar,şimdi hastneden telefon bekliyorum,çok ağrım var eğilip doğrulamıyorum.bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin,1-2 güne kadar transfer olur sanırım,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dua edelim birbirimize...

hadi bakalım cnm hayırlısı ....18 tane maşşallah inşallah sağlılı gelişir bebişlerinde sımsıkı tutunurlar annelerine dua etmezmiyim cnm ben hergün meryem suresi okuyorum hem kendime hem de bu yolda çaba harcayan bütün konuştuğum arkadaşlarıma inşşallah allahım büyüktür dualarımızı kabul ederr hayırlı olanı gönlümüze gönlümüzdekinide hayırlı eder .....

öncelikle merabalar bizde başlıycaz 11 yıldan sonra kısmet olursa ....benim için tüp bebeğe geçmek çok büyük hayaldi ama eşimin son mc. tesesinden sonra umtlar çoğaldı işimiz hala zor ama inanıyorumki yaptığımız dualarla ikinci engelide aşıcaz allah herkese yardım etsin
9

............

evet cnm maslaktayım,ilaç kullanımım 10 gün sürdü,toplamadan 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum,ertesi gün hiö bir ilaç kullanmadım. pazar günü toplamam yapıldı,yine ilaç ağrı kesici felan verildi,toplamanın eertesi günü progestana başladım tarnsfere kadar onu kullanıcam,şimdi tarfanfer için haber bekliyorum...gebelik olursa 12. haftaya kadar devam edicem iğnelere,sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin cnm

merhaba hanımlar
bizde microenjeksiyon yaptıracağız
eşimin sperm sayısı 10 milyon
hız %5
morfoloji %1
1.5 senedir kullanmadığı ilaç bitki kür kalmadı
zaman geçiyor artık
29 yaşındayız
sizlere birşey sormak istiyorum
tüp bebek merkezine adet oluncamı gittiniz yoksa öncesinde gidip bir takım testler mi yapıldı
ben iş gereği farklı şehirdeyim
acaba iğneleri kendi başıma yapabilirmiyim yoksa eşiminde mi yanımda olması gerekiyor

oncelikle insallah tedavin olumlu sekilde ilerler ve hayirlisiyla olumlu sonuc alirsin.
tup bebek merkezine adetinin 2. gunu gidiyorsun tedaviye baslamak icin ama ilk defa gidecegin bir doktorsa adetinden once bir muayeneye yada bir ongorusmeye gitmenizi tavsiye ederim.cunku seni tedavi edecek doktorun senin bunyenle tedavinle ilgili baska seylerin gerekip gerekmedigini bilmesi gerekir.tedaviye odaklanmasi acisindan yani.
ignelere gelince ayni insulin ignesi gibi yapiliyor. cok ince kucuk uclu birsey. kendi kendine basitce yapilabilen birsey.
tedaviye nerede baslamayi dusunuyorsunuz?
ben 31 martta istanbula gidiyorum. bruksel tup bebekte baslayacagiz insallah. 1 yada 2 nisan b.a.t. adetimin 2.gunu tedaviye baslanacak hayirlisiyla insallah.
merak ettigin baska seyler olursa bilgim dogrultusunda cevaplayabilirim.
insallah kafandaki soru isaretlerinin birkacini giderebilmisimdir.

bugun dr gittim ve ilk iğnemize akşam başlayacağım bakalım kaç gün sürecek benim iğne kullanımım herşey çok iyi imiş sabah öyle dedi doktorum bi tarafta 10 diğer tarafta 9 görünüyordu duvar kalınlığı da iyi ölçüdeymiş cuma 2. kontrolüm var kısmetse o gun e2 de vereceğim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bol kaliteli yumuşlarımız olur :)

kızlar merhaba,

yumurtalarım toplandı sabah 11 tane. yarın arayıp kaç tanesinin döllendiğini haber verecekler. dua edinnnnnnnn

ne var ne yok sizler ne alemdesiniz tedavi nasıl gidiyor.

hadi bakalım cnm inşallah bu şekilde güzel devam ederrrrne nasıl ialçlarının dozu ne vuruluyosunn?

kızlar merhaba,

yumurtalarım toplandı sabah 11 tane. yarın arayıp kaç tanesinin döllendiğini haber verecekler. dua edinnnnnnnn

oğğğ hadi maşşallah cnm inşallah güzel güzel bebişlerin gelişir. benimde perşembe toplanıyoooo nasıldı zorlandınmı toplamadan sonra ağrın sızın oldu mu

Son düzenleme:

menegon 150 ile başladım tatlım

kızlar merhaba,

anım hayırlı uğurlu olsun çok iyi embiriyoların olsun inşallah dualrım siznle kızlar

kızlar moralim çok bozuk.c.tesi yada p.tesi yumurta toplanacak.dün çok kötü hastalandım ateşim 39 oldu boğazlatrım şiş.dr tedavıyı iptal edelim dedi istemedim iptal olunca bütün emekler boşa gidecekti..o zaman transferi geç yapalım dedi zaten vucudunda enfeksiyon varsa tutunamaz embriyo dedi.donduracakmış ben iyileşince transfer yapacakmış.sizce şansım azalıyomu böyle olursa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…