Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Gayet guzel canim benimki 100un ustundeydi o bile cok sorun olmadi hem doktorun bilgi vermesi lazim aslinda..ona gore ilac dozunu ayarliyo doktor bu kadar kafana takma rakamlari sen sadece iyi beslnme bol dua gerisi allaha kalmis

çok tşk canım doktor bugün sinirliydi benide çok gerdi.çok tşk ederim canım saolasın.dualarım hepimiz için .

evet cnm bencede iyi sorun yok gibi benden hiç e2 test istemedi onun için değerler hakkında bişi diyemem ama 9-10-11 iyi gibi duruyoo sen için frah tut tatlıımm

tşk ederim hayatım bılgılerin için.dr baktı çok yavaş gelişiyo falan dedi offff dedi canım sıkıldı benımde.ama rahatladım şimdi siz iyi diyınce.

bende yarın 2.ci tüp bebek denememe ege üviversitesinde başlıcam.eşimde hareket ve morfoloji bende ise erken yumurta yetmezliği var.hepimizin allah gönlüne göre versin

kızlarrrrr

bugün yımırta konrolüm vardı allaha şükür herşey yolunda,doktor çarşambaya topmala yaparız büyük ihtimalle dedi,pazartesi kontrolüm var yine o gün belli olur kesinliği,bu arada ilaç dozunu azalttı 275 vuruluyorum 300le başlamistım.şimdilik benden haberler bu kadar......

yuyocum, esraberatcım az kaldı arkadaşlarım sıkın dişinizi çoook güzel haberler alıcaz sizden inşallahhhh

bu gün tüp bebek merkezine gittim. önce kan verdim. sonra ultrasyon.yine kısa protokol uygulanacak.rahim filmimi geri verdiler.ben sol tüp tıkalı sanıyordum sağ tıkalıymış. ilk denememde 10.12.2011 de adetimin 3. günü gitmiştim. 4 tane bir tarafımda ,2 tane diğer tarafımda folokül bulundu. ve bana puregon 300 ünite vermişlerdi. yanında 3 kullanımlık orgalut.10-16 aralık arası kullandım.17 aralıkta çatlama iğnem yapıldı.19 aralık pazartesi yumurtam toplandı. 2 gün sonra transver yapıldı. ama sonuç negatif.bu gün 10.03.2012 ,adetimin 2. günü , 10-11-12-13-14-15 mart da kullanmak üzere gonalf 5 ktu,14-15-16 mart da kullanmak için cetrotide 3 kutu verdiler. 4 tane bi tarafımda, 2 tane diğer tarafımda tolam 6 tane folokül bulundu yine. 16 martda kontrolüm var.

slm kızlar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve da korkuyorum bana dua edin lütfen,inşallah 5 güne kadar dayanır yumurtalarım....

slm kızlar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve da korkuyorum bana dua edin lütfen,inşallah 5 güne kadar dayanır yumurtalarım....

ayyyyy canım benim hadi hayırlısıı yaaa gerçekten çok heycanlı inşallahhh 5. güne kadar gidicek bebişleriin dualarımız seninle gelişmelerden haber ver bizdee....

Canım çok güzel maşallah, çok sevindim senin adına haydi bakalım o zaman transfere de az kaldı, eğer planlanmış gibi olursa Pazartesi transferin olacak
Benim de bugün transferden sonra 4 gunüm bol bol dinleniyorum, çok iyim ben

inşşşşallah yuyocumm inşallah okadar dayanabilir bebişlerr ilk defa blastokist denicekler onun içinde heycanlıyım çok ...

az kaldı cnm seninde iyi olduğuna çooook sevindiim bekleme sürecinde bana moral olucan biliyoruum benim transferim olucak sen güzel haberi alıcaksın inşallahhh ve bizlere umut olucaksınn

Arkadaşlar beni de listenize ekler misiniz? Ben de nasip olursa Nisan Ayı gibi 3.tüp bebek denememize başlayacağım.Yaş 34 , hareketlilik ve morfoloji sorunumuz. İnşallah bu son tedavilerimiz olur ve evlatlarımıza kavuşmak nasip olur. Her şey gönlümüzce olsun arkadaşlar.

kızlar merhaba

bugün e2 testimi tekrarladım. az önce dr umu aradım sonuçlar güzel çıkmış. büyük ihtimalle çarşamba - perşembe yumurta toplamı işlemi yapılcak.

yarın test günüm ölüyorum heyecandan yarını nasıl etcem bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…