merhaba kızlar
dr dan geldim kontrol etti yumurtaları iyi durum dedi. pazar günü tekrar gidicem bi de E2 testini tekrar istedi. hayırlısı inşallah.
hadi hayırlısı cnm benimde yarın sabah kontrolüm varrr....
Gayet guzel canim benimki 100un ustundeydi o bile cok sorun olmadi hem doktorun bilgi vermesi lazim aslinda..ona gore ilac dozunu ayarliyo doktor bu kadar kafana takma rakamlari sen sadece iyi beslnme bol dua gerisi allaha kalmis
evet cnm bencede iyi sorun yok gibi benden hiç e2 test istemedi onun için değerler hakkında bişi diyemem ama 9-10-11 iyi gibi duruyoo sen için frah tut tatlıımm
bende yarın 2.ci tüp bebek denememe ege üviversitesinde başlıcam.eşimde hareket ve morfoloji bende ise erken yumurta yetmezliği var.hepimizin allah gönlüne göre versin
slm kızlar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve da korkuyorum bana dua edin lütfen,inşallah 5 güne kadar dayanır yumurtalarım....
kızlarrrrr
bugün yımırta konrolüm vardı allaha şükür herşey yolunda,doktor çarşambaya topmala yaparız büyük ihtimalle ded i,pazartesi kontrolüm var yine o gün belli olur kesinliği,bu arada ilaç dozunu azalttı 275 vuruluyorum 300le başlamistım.şimdilik benden haberler bu kadar......
yuyocum, esraberatcım az kaldı arkadaşlarım sıkın dişinizi çoook güzel haberler alıcaz sizden inşallahhhh
Canım çok güzel maşallah, çok sevindim senin adınahaydi bakalım o zaman transfere de az kaldı, eğer planlanmış gibi olursa Pazartesi transferin olacak
Benim de bugün transferden sonra 4 gunüm bol bol dinleniyorum, çok iyim ben
yarın test günüm ölüyorum heyecandan yarını nasıl etcem bilmiyorum..
kızlar merhaba
bugün e2 testimi tekrarladım. az önce dr umu aradım sonuçlar güzel çıkmış. büyük ihtimalle çarşamba - perşembe yumurta toplamı işlemi yapılcak.
kızlarrrrr
bugün yımırta konrolüm vardı allaha şükür herşey yolunda,doktor çarşambaya topmala yaparız büyük ihtimalle ded i,pazartesi kontrolüm var yine o gün belli olur kesinliği,bu arada ilaç dozunu azalttı 275 vuruluyorum 300le başlamistım.şimdilik benden haberler bu kadar......
yuyocum, esraberatcım az kaldı arkadaşlarım sıkın dişinizi çoook güzel haberler alıcaz sizden inşallahhhh[/QUOTE
canım senden sonrada benım toplanır heralde inş güzel haber alırız hepimiz benımde salı kontrolüm bakalım nolucak.stresli ve heyecanlı bir ilerleyiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?