Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR.BİRDAHAKİ GÜNÜMÜZÜ BEBİŞLERİMİZLE GEÇİRELİM İNŞALLAH :)

yoyocuum hadi cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah 10 gün sonrada güzell haberleri senden alıcazz canım inanıyorum bu sefer gerçekten olucak 4. gün iğnem benimde yaklaştıkça heycan basıyoo :18::18:

seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini alırız cnm çok az kalmış senindee gerçekten çok heycanlı...

kızlarrr...
bugün ilk utrasyonuma girdim yımışşlar 9-10-11mmler şimdilik herşey yolunda inşallah herşey böyle devam eder.yarın cetrodite başlıyorum ek olarak göbişten.Sizlerle paylaşmak istediim allah bu süreçte hepimizin yolu açık tutsun inşallahhh bebişlerimiz sımsıkı tutunsun bizleree

canım merhaba,

öncelikle tedaviye başlayacakmışsın hayırlı olsun allah kucağını bebişle doldursun. güzel dileklerin için de teşekkür ederim.

şimdi gördüm yazdığın mesajı. zübeyde adım adım anlatmış sana aslında tedaviyi ama bende kendimden örnekle anlatayım.

2 mart ta adetim geldi. ilk gün dr uma gittim tamam tüp bebek için hazırsınız yarın bursa acıbadem e gidebilirsin dedi. (bursa da oturmuyorum bu arada o yüzden kendi memleketimde yum. takibimi yapıyorum)
3 mart ta adetimin 2. günü bursa acıbadem şahin beyle öngörüşme yaptık, muayene oldum, ilaçlarımı yazdı. 300 lük puregonla başladım tedaviye adetimin 2. günü gene.
7 mart (yani dün) için ki bu da tedavimin 5. gününe denk geliyor, benden e2 testi yaptırmam istenmişti, sabahtan gittim kan verdim ve akşam da sonuçları aldım hem de yumoşlarıma bakıldı ne alemdeler diye. sonuçlar gayet güzel çıktı allaha şükür.
9 mart yani yarın tekrar muayene ye gideceğim bu arada bugün bir başka iğneye daha başlayacakmışım onunla ilgili de arayıp bilgi verecekler.

şimdilik bende ki durum bu canım. umarım bir fikir verebilmişimdir. gelişmeleri yine bildirirm takip edersin.

tebrikler canım, allah tamamına erdirsin. bende dün akşam girmiştim ilk benim de gayet güzelmiş kaç cm olduğunu kaç tane olduğunu bilmiyorum. inşallah bu şekilde devam ederiz.

tebrikler canım, allah tamamına erdirsin. bende dün akşam girmiştim ilk benim de gayet güzelmiş kaç cm olduğunu kaç tane olduğunu bilmiyorum. inşallah bu şekilde devam ederiz.

sağol cnm seninde hayırlı olsun güzel sonuçlar olsun inşallah

yoyocuum hadi cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah 10 gün sonrada güzell haberleri senden alıcazz canım inanıyorum bu sefer gerçekten olucak 4. gün iğnem benimde yaklaştıkça heycan basıyoo :18::18:

Caniiiiim, İNŞALLAH İNŞALLAH

İyim valla evde yatıyorum:) senin de yumoslarin bak ne güzel gelisiyor hiç heycan yapma, sakın olmaya çalış canım benim, Antalya ya don:)

Son düzenleme:
arkadaşlar bişi sormak istiyorum benım bugun iğneden 3. günüm bugün biraz ağır kaldırmak zorunda kaldım unuttum daha doğrusu iğne kullandığımı ve kasıklarımda ağrı oldu bu iğne sürecinde bu tarz şeylerin olması olumsuzluk oluştururmu.

aman maşallah selam söööle bebişlere benden

yuyocum anlat bakalım acı hissettin mi transfer sırasında? zor mu kolay mı? ben korkuyorum da biraz transferden.

Aleykum selam canım, transferde hiç acı hissetmedim ama çok sıkışiktim artık patlamak uzereydim, tek bu beni rahatsız etti ama transfer çabuk gecti, ondan sonra 1 saat daha yatıp hastaneden ayrıldık

Son düzenleme:
Caniiiiim, İNŞALLAH İNŞALLAH

İyim valla evde yatıyorum:) senin de yumoslarin bak ne güzel gelisiyor hiç heycan yapma, sakın olmaya çalış canım benim, Antalya ya don:)

oh ohh bol bol dinlen cnm slm söyle bebişlere :)) minnik teyzelerinden,sımsıkı tutunsunlar annelerine hiççç bırakmasınlar...
iyiyim bende cnm herşey yolunda olunca bende moral açısından iyi oluyorumm evet evime dönmek için sabırsızlanıyorumm çok özlediiimm.. ama benim ev antalyada değil fethiyede :)) ben ordan geliyodum antalyaya tedaviyede alıştık valla il il dolaşmaya ama inşallah bu son olucak allahımın izniylee..

[TABLE="class: grid, width: 200"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]DENEME
[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[TD]SONUÇÇÇÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zübeyde24
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]10-11 mart regli bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]iğnelere devam[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masallar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]iğnelere deavm[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokofigo[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]iğnelre devam[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarenay8481[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yuyo[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]bebişlerden haber bekliyoo [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bebişlerden haber bekliyoo[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]se_da[/TD]
[TD]2.denem[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]10 mart regli [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrosss[/TD]
[TD]1.denem[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]iğnelere devam[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edsin [/TD]
[TD]2 denem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]nisan ayında başlıyo[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlarr böyle bir tablo yaptımm eklemek istediğiniz bişiler olursa ,eksiklikler varsa ve unuttuğum kişiler varsa bana mesajl atıın düzelteliim....

bu tablo hepimize uğur getirsiiin inşallahhh allah yolumuzu açık etsiin 2012 mart-nisan ayında hamile kalanlar listesi olsun inşşşşalllahhhh

Son düzenleme:
harika olmuş hayatım şehir yerine tüp bebek merkezlerini yazsak gelenler içinde daha iyi olur birbirimizden bilgi alışverişi olabilir diye düşündüm bol hamişli bi liste olsun habire halaylay çekelim

artık ağır iş yapma canım yorgunluğun yumurta gelişimini etkiler..

yenilendiii....

minnik cim sebep de eklesek mi acaba ?? kısaca birde yaşları.....ben de tahlillerimi yaptırdım evraklarımı ayarladım ikinci deneme için hastaneye vereceğim haftaya yüksek ihtimal nisanda başlarız gibi inşallah...umarım bu liste hepimize uğurlu gelir

canım ekliyim ama şu anda listede kimsenin yaşını bilmiyorum probleminide herkes gönderirse yaparız tabi senindee tadavin hayırlı olsun cnm inşşallahh sendende güzel haberler alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…