hadi bakalım cnm inşallah bu şekilde güzel devam ederrrrne nasıl ialçlarının dozu ne vuruluyosunn?
oğğğ hadi maşşallahcnm inşallah güzel güzel bebişlerin gelişir. benimde perşembe toplanıyoooo nasıldı zorlandınmı toplamadan sonra ağrın sızın oldu mu
anım hayırlı uğurlu olsun çok iyi embiriyoların olsun inşallah dualrım siznle kızlar
canım hayırlı olsun.inş sonuda mutluluk olsun.
dondurulmuş embriyo çözünürken sorunsuz çözünürse tutunması tazeden daha yüksekmiş yakın bir zamanda bir doktorun yazısında okumuştum kendi doktorumda onaylamıştı hatta moralini hiç bozma bundada vardır bir hayır....
saol canım, hepimize inşallah. geçmiş olsun hasta olmuşsun moralin bozulmuş ama burda yine bir arkadaşımız var o da böyle hasta hasta transferi yapıldı ama allah nasip etti tuttu. tabi dr lar en iyisini bilir ama bence sen bu arada kimyasal ilaç değilde bitkisel bişiler iç ne bileyim nane limondur bol c vitaminidir bişiler ye iç bünyen kuvvetlensin. cumartesi ya da pazartesi demişssin opu için o zamana kadar iyileşirsin allahın izniyle. hiç bozma moralini.
canım arkadaşım çok saol valla moralimi düzelttin.dr antibiyotik yazdı onu kullanıom.inş iyileşirim biran önce valla yapmadığım kalmadı iyileşmek için(
oncelikle insallah tedavin olumlu sekilde ilerler ve hayirlisiyla olumlu sonuc alirsin.
tup bebek merkezine adetinin 2. gunu gidiyorsun tedaviye baslamak icin ama ilk defa gidecegin bir doktorsa adetinden once bir muayeneye yada bir ongorusmeye gitmenizi tavsiye ederim.cunku seni tedavi edecek doktorun senin bunyenle tedavinle ilgili baska seylerin gerekip gerekmedigini bilmesi gerekir.tedaviye odaklanmasi acisindan yani.
ignelere gelince ayni insulin ignesi gibi yapiliyor. cok ince kucuk uclu birsey. kendi kendine basitce yapilabilen birsey.
tedaviye nerede baslamayi dusunuyorsunuz?
ben 31 martta istanbula gidiyorum. bruksel tup bebekte baslayacagiz insallah. 1 yada 2 nisan b.a.t. adetimin 2.gunu tedaviye baslanacak hayirlisiyla insallah.
merak ettigin baska seyler olursa bilgim dogrultusunda cevaplayabilirim.
insallah kafandaki soru isaretlerinin birkacini giderebilmisimdir.
günaydın arkadaşlar.bende regli olmayı bekliyorum.cuma günü olmam gerekiyor.belkide daha erken gelir.bu arada birşey sorcağım.iğnelere başlamdan önce saçlarımı boyasam bir zararı olurmu acaba...
canım ben dr uma sormuştum yapabilirsiniz dedi ve iğneleri kullanırken yaptırdım ben bir sorun olmaz dedi dr um. sen bilirsin ama yine de için rahat etmiyorsa yaptırma ama mantıken henüz bir bebek olmadığı için ortada zarar vereceği birşey de yok saç boyasının.
tatlım ne demek, biz burda birbirimize destek olmak için burdayız zaten. birşey söyleyeyim mi? zaten yum. toplandıktan sonra 3 gün yani transfere kadar antibiyotik kullanmak şart. benim dün toplandı biliyorsun ve dr antibiyotik verdi 3 gün kullanmak için. yani bence senin bir sıkıntın olmaz. yum. toplandıktan sonra herhangi bir enfeksiyon olmasın diye zaten dr kendisi veriyor antibiyotik.
allah ın izniyle hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın inşallah canım korkma ve moralini bozma.
inşallah 5 güne kadar hepsi de güzel güzel gelişirler canım, dua ediyorum senin içinkızlar iyi akşamlar dilerim.
embriyolog aradı. biliyorsunuz 11 tane toplanmıştı bunların 5 i olgun yumurta geri kalanı olgunlaşmamış yumurtaymış. o yüzden sadece o 5 tane olgun üzerinde çalışma yapılmış 5 i de döllenmiş. şu anda görüntü gayet güzel herşey yolunda dedi. kalite konusunu sordum, onun hakkında da yarın bilgi verebileceklerini söylediler. dua edin benim için kızlar. yaşasın miniciklerim trasnfer gününe kadar.
günaydın arkadaşlar.bende regli olmayı bekliyorum.cuma günü olmam gerekiyor.belkide daha erken gelir.bu arada birşey sorcağım.iğnelere başlamdan önce saçlarımı boyasam bir zararı olurmu acaba...
inşşşşallah yuyocumm inşallah okadar dayanabilir bebişlerr ilk defa blastokist denicekler onun içinde heycanlıyım çok ...
az kaldı cnm seninde iyi olduğuna çooook sevindiim bekleme sürecinde bana moral olucan biliyoruum benim transferim olucak sen güzel haberi alıcaksıninşallahhh ve bizlere umut olucaksınn
saol canım. senin nasıl gidiyor hamilelik? nasıl hissediosun kendini?
Büyük bir heycanla devam ediyor canım :) ara sıra kasık ağrılarım oluyor, göğüsümde ağrılar var, genel olarak evdeyim, ufak tefek isler ile uğraşıyorum, yatıyorum. Heycanla pazartesiyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?