gidiyoruum :18::18: toplama yapılacak 11 gibi allah nasip ederse heycanlıyım ve dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebişlerim güzel gelişmeye başlar bugün onların ilk gelişme günü olucak onun için çoook heycanlıyım,sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar gelir inşallah kucağımıza
Büyük bir heycanla devam ediyor canım :) ara sıra kasık ağrılarım oluyor, göğüsümde ağrılar var, genel olarak evdeyim, ufak tefek isler ile uğraşıyorum, yatıyorum. Heycanla pazartesiyi bekliyorum
saol canım. senin nasıl gidiyor hamilelik? nasıl hissediosun kendini?
kızlar iyi akşamlar dilerim.
embriyolog aradı. biliyorsunuz 11 tane toplanmıştı bunların 5 i olgun yumurta geri kalanı olgunlaşmamış yumurtaymış. o yüzden sadece o 5 tane olgun üzerinde çalışma yapılmış 5 i de döllenmiş. şu anda görüntü gayet güzel herşey yolunda dedi. kalite konusunu sordum, onun hakkında da yarın bilgi verebileceklerini söylediler. dua edin benim için kızlar. yaşasın miniciklerim trasnfer gününe kadar.
gidiyoruum :18::18: toplama yapılacak 11 gibi allah nasip ederse heycanlıyım ve dualarınıza ihtiyacım var inşallah bebişlerim güzel gelişmeye başlar bugün onların ilk gelişme günü olucak onun için çoook heycanlıyım,sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar gelir inşallah kucağımıza
İnşallah inşallah
Yarın da senin yumoslarin toplanacak galiba, inşallah güzel gecer
Canım bazı kisilerde lekeleme oluyormuş,embrio yapıştığı zaman bazen hafif kahverengi kanama olabilir diye biliyorum. Onun için arkadasın rahat olsun, sadece bol bol yatıp dinlensinyuyocum bişey sorucam transferden sonra kanama veya lekelenme oluyomu.bı arkadaşta lekelenme olmuşta bana sordu bı bılgım yok benımde.bana göre normal değildir ama sence?
Canım bazı kisilerde lekeleme oluyormuş,embrio yapıştığı zaman bazen hafif kahverengi kanama olabilir diye biliyorum. Onun için arkadasın rahat olsun, sadece bol bol yatıp dinlensin
günaydııııın kızlarrrrr
yumoşlar toplandı 23 tanebende bu sonuca şaşırdım çünkü en son 12 tane toplanmıştı,birazdaha şans artıyo diye sevindim ,inşallah kaliteleride iyi olur minişlerimin bugün 12 arıcaz dedier gelişimleri hakkında bilgi vericeklermiş allahım inşallah herşey yolunda gidiyodur kaliteli büyüyolardır da sımsıkı tutunurlar annelerine
günaydııııınnnnn
ayyy kıyamam.canım inş dediğin gibi olur.hayırlı olsun inş.ağrın falan varmı?
ayşe hnmda bülent bey kadar bilgili,yumurta toplama işlemini o yaptı,transferi bülent bey...ikiside başarılı bnce,özellikle ayşe hnm daha başarılı gibş geliyor bana.. kolsay gelsin cnm sana grşrz
kızlar merhabaaa
ne var ne yok? ben dün akşam trasnferimi oldum.
28 mart için test günü denildi. 1. kalite 1 embriyo transfer edildi. 1 hafta rapor aldım. evde yatcam dolancam öyle takılcam bakalım. inşallah pozitifi bulurum, bebişim benle kalır inşallah.
bende dün doktora gittim ve ilk tüp bebek için tedavime başladım istanbul cerrahi hastanesinde dr serdar koç yapıcak tüp bebişimi :) sorunumda sağ yumurtalığım yok sol yumurtalıkta da dermoid kist var rahimde bi problem yok herşeyi normal eşimdede sorun yok doktor şansımızın yüksek olduğunu söyledi inşş öyle olur aşılama falan yaptırmadım sadece 2 ay çatlama iğnesiyle tedavi oldum gebelik oluşmadı şimdide direk tüp bebeğe geçiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?