Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Ay canım bebisin seninle:) hayırlı olsun canım nebisine çok iyi bak, kendine de çok iyi bak!!

meraba canım ne olsun işte benimde p.tesi yumurta toplancak.oy oy oy hadi hayırlısı canım benim.28 martta inş güzel haberlerini alırız.inş senle kalır bebişin.

saol canım, sana da allah kolaylıklar versin güzel güzel yumurtaların toplanıp güzel güzel bebişler yaparsın inşallah

kızlar bişi sorcam yumurta toplandıktan sonra verilen progesteron iğnesi günde kaç kez vuruluyo bıde en önemlisi bu iğne çok ağrılı oluyomuş siz kullanıyonuz şimdi nasıl bi iğne?

kızlar renglimi bekliyorum ya bir türlü gelmedi.benim ikinci tüp bebek denemem olucak inş. hayırlısıyla bu sefer mutlu son olur hepimiz için...

Ay inşallah canım inşallah
yuyo merhaba canım.nasıl gidiyor.yarın test günündü sanırım.inşallah bize güzel haberler vereceksin.benimde dün 2. günümdü ve başladık tedaviye.puregon 300 ile günde 300 ünite olacağım perşembe günü tekrar kontrolüm var.sen hangi iğneler vurulmuştun.

Kızlar!!!! Size güzel bir haberim var! Sabah esimle kahvaltıya gittik, ondan sonra bir arkadasinın gaza geldik ve gittik kan verdik:) veeee sonuc pozitif degeri 260, bugün 11 gün . Çok mutluyum! Darısı sizin basınıza inşallah

Canım, ben de puregon kullanıyordum, göbekten vuruyordum, yumoslarin güzel güzel gelişsinler!

amaninnn amaninnnn amaninnnnnnnnn

hayırlı olsun canım benimmmmmmmmmmmmmmm. çok çok sevindimmmmmmm. allah bebişini sağlıkla kucağına alnmayı nasip etsin inişaallaaaaaaaahhhh.
senin bu güzel haberin bizlere çok güzel moral oldu. şimdi dua et canım bizim için tamam mı?? ilk hamilemiz sensin allah hepimize nasip etsin.

hiç belirti falan yaşadın mı_? benim transfer olalı 2 gün oldu biliosun. kendimi de fazla dinlemek istemiorum aslında ama işte merak ediorum. deneyimlerini bizlee paylaşşşş lütfennnnn

Teşekkür ederim canım , darısı seni basına inşallah!! hiç moralini bozma, hep olumlu duşun, bence en önemlisi bu, moral çok önemli. Ben de devamlı kendimi dinliyordum. Benim göğüslerde biraz ağrı var, az büyüdüler, ara sıra sanki adet sancılar var, ara sıra sanki iğneler batıyor gibi de ağrılar var, canım, 2 gün hicbirsey hissetmiyordum, daha arama belirtileri ama bol bol dinlen çünkü senin bebislerin suanda sana tutunmaya çalışıyorlar!

canım maşşallah diyorum 41 keree ilk hamilemize kocaman alkışşş
senin iki tane bebiş yüklenmişti değil mi? değerinde sanki bana ikiz bebişmiş gibi geldi sence?

canım maşşallah diyorum 41 keree ilk hamilemize kocaman alkışşş
senin iki tane bebiş yüklenmişti değil mi? değerinde sanki bana ikiz bebişmiş gibi geldi sence?

Evet, iki transfer edildi, degere bakarsan ikiz de tek de olabilir canım, canlarım benimle hep onları hissediyordum:13:

Evet, iki transfer edildi, degere bakarsan ikiz de tek de olabilir canım, canlarım benimle hep onları hissediyordum:13:

yarın gidersin artık doktora herhalde. haber ver e mi? ben sürekli buralarda takılıyorum.
işten rapor aldım gitmicem işe falan. zati zaman geçmio delirecem DDDDD

yarın gidersin artık doktora herhalde. haber ver e mi? ben sürekli buralarda takılıyorum.
işten rapor aldım gitmicem işe falan. zati zaman geçmio delirecem DDDDD

Valla doktora daha haber vermedim, yarın vereceğim ben:) bende ise gitmiyordum, artık yarım
gün çalışacağım, stres olmak istemiyorum, böyle huzurlu zaman geçirmek istiyorum, esimle de bunu konuştuk, isim 70% internet üzeri olduğu için evden de çalışabilirim:)
Evet, biliyorum, zaman geçmiyor, ama ben bol bol uyudum:)) bol bol kitap okudum, bir bakıyorsun gün gecti:)

Herkese Merhaba,
Benim de salı günü transerim var. Heyecanla o günün gelmesini bekliyorum. Bu akşam da annem geliyor. Bu 3.denemem. Diğer 2'sinde hiç yatıp dinlenmemiştim. Şimdi ise hep evde zaman geçirmeyi düşünüyorum. İp aldım atkı öreceğim, film izleyeceğim, kitap okuyacağım, işte böyle....

ayyyy canım benim yaa.nasıl sevindimmm.çok şükür ALLAH ıma :)vallahi sürekli aklımdaydın.çook mutlu oldum yaa :) darısı bizim başımıza inşALLAH.

merhaba canım.ALLAH ım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşALLAH.hengi merkezde tedavi görüyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…