merhaba canım.ALLAH ım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşALLAH.hengi merkezde tedavi görüyosun.
ayyyy canım benim yaa.nasıl sevindimmm.çok şükür ALLAH ıma :)vallahi sürekli aklımdaydın.çook mutlu oldum yaa :) darısı bizim başımıza inşALLAH.
Çok teşekkür ederim canımsıra sizde valla
Canım, çok teşekkür ederim, bizde de problem aynı, erkek faktörü, hiç vazgeçme canım, mutlaka sende bir gün hamile kalırsın canım inşallahyuyo maşallah canım maşallah
bizde 1-2 aya tüp bebek yaptıracağız
eşimin sperm değerleri düşük morfoloji ve hareket
çok şey denedik ama olmadı
biz 29 yaşındayız
sizde sorun neydi canım
allah sağsalim kucağına aldırsın inşallah..
Canım, çok teşekkür ederim, bizde de problem aynı, erkek faktörü, hiç vazgeçme canım, mutlaka sende bir gün hamile kalırsın canım inşallah
amiiin canım amiin
siz hangi merkezde yaptırdınız
biz ankarada bi merkez düşünüyoruz
bide iş gereği ben eşimle aynı memlekette değilim acaba bu tedavi aşamasında herşeyi kendi başıma halledebilir miyim
yani iğneleri yapmak zormu
hepsi göbektenmi
kendinmi yapıyorsun
kaç günde bir doktora kontrole gittin
eşin özel bişeyler kullandımı
çok soru sordum farkındayım ama inan umuda çok ihtiyacım var
Biz Antalya'da Gelecek Tüp Bebek merkezinde yaptırdık. Burada bir kız Ankarada yaptırıyor, profil adı minnik. İğneleri sen kendin göbekten vurabilirsin, doktora son 8 gün 2 günde bir gidiyorsun, yumurtaları takip ediyorlar. Bak hiç umudu kesme, moral çok önemli, ve doktora güvenamiiin canım amiin
siz hangi merkezde yaptırdınız
biz ankarada bi merkez düşünüyoruz
hepsi göbektenmi
kendinmi yapıyorsun
kaç günde bir doktora kontrole gittin
eşin özel bişeyler kullandımı
çok soru sordum farkındayım ama inan umuda çok ihtiyacım var
canım tedavin hayırlı olsun. herşey çok basit merak etme. iğneleri yapmak çok kolay canın hiç acımıyor iğneler çok ince olduğu için kolaycacık yaparsın. ben tüm iğnelerimi kendim yaptım. 10 gün iğne yaptım bu 10 gün içinde yaklaşık 3 güne bir yum. kontrolune gittım ve 2 defa e2 testi yaptırdım. en son çatatma iğnesini yaptım 36 saat sonra da yumurtaları toplamaya gittik. yumurta toplama işlemine kadar eşine hiç gerek yok :))))) bizde sebepsiz infertilite vardı o yüzden eşim hiçbirşey kullanmadı. ama erkek sperm kalitesini arttırması için keçiboynuzu özü içebilir bence benim eşim içti her sabah. senden yum. toplanırken aynı zamanda eşinden de sperm alınacak. başka kafana takılan birşey varsa sor canım. en zor zamanlar tedaviye başlamadan önce ki belirsizlik bilinmezlik zamanları. yardımcı olmaya çalışayım.
Canım, çok teşekkür ederim, bizde de problem aynı, erkek faktörü, hiç vazgeçme canım, mutlaka sende bir gün hamile kalırsın canım inşallah
Biz Antalya'da Gelecek Tüp Bebek merkezinde yaptırdık. Burada bir kız Ankarada yaptırıyor, profil adı minnik. İğneleri sen kendin göbekten vurabilirsin, doktora son 8 gün 2 günde bir gidiyorsun, yumurtaları takip ediyorlar. Bak hiç umudu kesme, moral çok önemli, ve doktora güven
yanıtın için teşekkür ederim canım
evet tedavi öncesi dönemde zormuş
iğneleri kendim yapabilmeme çok sevindim
peki ilaçları buz dolabındamı saklamak gerekiyor acaba..
ayrıca tedavi esnasında çok mu kilo alınıyor
yani tedavi öncesi biraz rejim yapmak iyi mi olur
ailelerimizin haberi yok
eşimle ben bu konuda yalnızız
söylememek benim fikrimdi
Günaydın canım, iyim valla, evdeyim dinleniyorumyuyoooo napıosunnn?????* bebeişlerrrrrr nasıllll
benim 3. gün pöööffff yanii daha 9 gün var teste. sende ham. belirtisi olarak ateş oldu mu canım? az önce okudum forumda ateş oluomuş hamileysen. doğru mu? bende yokkk((
Günaydın canım, iyim valla, evdeyim dinleniyorum, hayır canım hiç ateşim yoktu, sen onu boş ver. 3 gün canım, daha çok erken, rahat ol, bebisler ile ara sıra konus haa
ilaçlar buzdolabında saklanmalı canım benim. biraz kilo oluyor ama olsun nasıl olsa ham. kalmaya çalışmıomuyuz sonuçta? bende aldım ama hiç kafama takmıorum nasıl olsa ham. kalınca alıncak rejim yapmanın bi manası yok bırak aksine faydalı ne varsa ye tedavi öncesi vucudunu hazırla. bebişini dogurduktan sonra burda bi topiğimiz daha olur diyetler hakkında birlikte veririrz kiloları. benim ailemde eşimin ailesi de biliyor bizde tüp yaptırdıımızı ama seni anlıyorum canım benim biz burdayız destek istersen.
Canım bak tedaviden önce rejim yapmaya tavsiye etmem, çünkü vücut gerekli vitaminleri ve mineralleri kaybediyor, hiç da zamanı degil. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış, ben böyle yaptım . Bol bol kalsiyum ve protein tuket, az yağlı etler, deniz ürünler, tavuk. Yağda kızartma, fırında pişir, çorbalar, sebzeler, meyveler, kepenki ekmek, süt ürünleri. Çok yağlı yemekler, beyaz ekmek, tatlı zaten faydalı değildir. Öyle beslenirken fazla kilo almaasın ama sağlıklı ve güçlü olursunyanıtın için teşekkür ederim canım
evet tedavi öncesi dönemde zormuş
iğneleri kendim yapabilmeme çok sevindim
peki ilaçları buz dolabındamı saklamak gerekiyor acaba..
ayrıca tedavi esnasında çok mu kilo alınıyor
yani tedavi öncesi biraz rejim yapmak iyi mi olur
ailelerimizin haberi yok
eşimle ben bu konuda yalnızız
söylememek benim fikrimdi
Canım bak tedaviden önce rejim yapmaya tavsiye etmem, çünkü vücut gerekli vitaminleri ve mineralleri kaybediyor, hiç da zamanı degil. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış, ben böyle yaptım . Bol bol kalsiyum ve protein tuket, az yağlı etler, deniz ürünler, tavuk. Yağda kızartma, fırında pişir, çorbalar, sebzeler, meyveler, kepenki ekmek, süt ürünleri. Çok yağlı yemekler, beyaz ekmek, tatlı zaten faydalı değildir. Öyle beslenirken fazla kilo almaasın ama sağlıklı ve güçlü olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?