maşallah canım
tamam canım. dediğn gibi takmıcam. sürekli konuşuorum. tutun anneye kemir anneyi yapış yapış yapış die sürekli. :))))))))))))
Kızlar!!!! Size güzel bir haberim var! Sabah esimle kahvaltıya gittik, ondan sonra bir arkadasinın gaza geldik ve gittik kan verdik:) veeee sonuc pozitifdegeri 260, bugün 11 gün . Çok mutluyum! Darısı sizin basınıza inşallah
yuyocuuummm çok sevindim cnmmm çok hissttim senin pozitif sonuç alıcağınıallah sağlıkla kucağına almayı nasip ederrr inşallah cnm moral oldun bizee çooook
benimde 1. günüm bu gün transferim oldu nasıl geçicek 10 gün asıl işin zor kısmı başladı bence....
Çok teşekkür ederim. Amerikan hastanesine gidiyorum. Perşembe günü yumurtalarım toplamıştı, karnımda hafif şişlik ve sancı vardı, dün gece bulantı ile uyandım, akşam yemeğinde ne yediysem hepsini çıkardım. Karnımda inanılmaz bir sancı vardı. Hiç bir şekilde hareket etmeme izin vermiyordu. Ateşim yüksekti. Acili aradı eşim midemi bastıracak bir şeyler yememi ve parol almamı söylemiş. O sancı içinde kıvrılırken aklımdan 2 şey geçti, ya transferi yapmazlarsa diye korktum. Diğeri de bir daha tüp bebek denemeyecegim idi. Siz hiç buna benzer bir şey yaşadınız mi?
arkadaşlar herkese selam okuyordum sizleri sessiz sedasız bir sey danısmak istiyorum,
cumartesi günü biz de tedaviye başladık puregon 200 kullanıyorum bugun 3. günüm daha iğnemi olmadım ama az önce başıma inanılmaz bir şey geldi, merdivenlerden düştüm=((cok ciddi değildi bir kaç basamak elim doluydu biraz belim ve kuyruk sokumum ağrıyor çok korkuyorum doktora da gidemiyorum, bebek tedavisi de istanbulda oluyor yarın istanbula gidecektim kontrole doktorumu aramayada cekiniyorum ya tedaviyi keserse, ay bir akıl verin ne yapsam ki öyle sırtüstü yatıyorum=((
aklım okadar doluki bastığım yeri gözüm görmüyor =(
amasyada oturuyorum canım, ama tedaviyi istanbulda oluyorum cumartesi başladı ben o gün geri döndüm inşallah yarın gidip yumurtalar toplanana kadar kalacağım. sen nerede oluyorsun tedaviyi hangi asamadasın
Canım ben de Balıkesirde oturuyorum ve İstanbulda oluyorum tedavimi, bahçeci fulya da. Sen nerde oluyosun tedaviyi. Ben de gidip geliyorum. Cuma günü gittim hemen döndüm ilaçlarımla, şimdi yarın akşam yola çıkıcam, çarşamba günü kontrolüm var. yumurta toplamaya kadar kalıcam Allahın izniyle. Aynı zamanlarda başlamışız seninle canım.Umarım güzel sonucumuzu da alıcaz.
inşallah hayırlısıyla atlatırsın herşeyi istanbul amasya arası var galiba gel git zor olurdu.ben yeni başladım tedaviye bu ikinci reglimi bekledim 3. günü gel dedi doktor çarşamba günü gidicem tekrar.sonraki aşamalar neler olucak bakalım ben ankara gatada başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?