Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

yuyocuuummm çok sevindim cnmmm çok hissttim senin pozitif sonuç alıcağını allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederrr inşallah cnm moral oldun bizee çooook

benimde 1. günüm bu gün transferim oldu nasıl geçicek 10 gün asıl işin zor kısmı başladı bence....

transferin hayırlı ugurlu olsun. bebişini sıkı sıkı tut e mi. benim de bugün 3. gün. evdeyim yatıyorum dinleniyorum sürekli. yuyo ilk hamilemiz onun peşi sıra bizlerde olacağız allahın izniyle.
kaç tane transfer edildi sana canım?

kızlar tedavim iptal oldu yumoşlarım istediğimiz gibi gelişmedi bu 3. denemem ama ilk defa böyle bişi oldu ki bende yumurta boldur hep bu sefer 3 tane büyümüş diğerleri küçük kalmış doktorum da 2 ay erteledi ilaç kullanımı yapacağız ben birde bu ay stesten dolayı az regli oldum sz siz olun stres yapmayın hepinizin göüşleri bebekle dlsun dualrım sizlerle

Kızlar merhaba herkese ben de ilaçlara başladım bu ay, 4. günüm. gonal f kullanıyorum.250'lik :) bu ayın sonunda transfer var nasipse. Umarım herşey yolunda gider de alır gelirim meleğimi :) Bu yolda uğraşan herkese bol bol sabır ve bol şans diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

arkadaşlar herkese selam okuyordum sizleri sessiz sedasız bir sey danısmak istiyorum,
cumartesi günü biz de tedaviye başladık puregon 200 kullanıyorum bugun 3. günüm daha iğnemi olmadım ama az önce başıma inanılmaz bir şey geldi, merdivenlerden düştüm=((cok ciddi değildi bir kaç basamak elim doluydu biraz belim ve kuyruk sokumum ağrıyor çok korkuyorum doktora da gidemiyorum, bebek tedavisi de istanbulda oluyor yarın istanbula gidecektim kontrole doktorumu aramayada cekiniyorum ya tedaviyi keserse, ay bir akıl verin ne yapsam ki öyle sırtüstü yatıyorum=((
aklım okadar doluki bastığım yeri gözüm görmüyor =(

canım benim daha önceki denemelerimde böyle bişey olmamıştı.genelde ohss olduğun durumlarda bu şikayetler yaşanıyor.bolca su içmelisin.

Canım çok geçmiş olsun, umarım ciddi bişeyin yoktur. Mutlaka bir doktora görün bebektedavisi gördüğünü falan söle, bir muayene etsin, belinde kuyruksokumunda var mı bişi. Bir de kendi doktorunla da mutlaka konuş canım. Hay Allah yaaaaa, çok geçmiş olsun tekrar. Eğer belinde ya da kuyruk sokumunda incinme çatlak vs yoksa tedavin ertelenmez canım korkma.

pirayecim sağol hemen doktora gitmek istemedim burası küçük yer pek güvenemiyorum doktorlarına, doktorumu aradım dediğin gibi dedi çatlak yoksa sorun olmaz dedi çatlaklıkta durmuyor yani yatar pozisyonda ağrım olmuyor, yarın tedavi için istanbula gideceğim için evin içinde koşturuyordum bu küçük bir uyarı olsun bana ve hepimize aman dikkat edelim en öenmli günlerimizdeyiz. inşallah geçerde sorunsuz bir şekilde devam ederim hepimizle beraber bende güzel haberleri alırım inşallah.

yazmıyordum foruma kendi kendime söz vermiştim insan daha çok stres oluyor diye=))yine dayanamadım ilk sorunda buraya koştum=)iyiki forum ve sizler varsınız.

amasyada oturuyorum canım, ama tedaviyi istanbulda oluyorum cumartesi başladı ben o gün geri döndüm inşallah yarın gidip yumurtalar toplanana kadar kalacağım. sen nerede oluyorsun tedaviyi hangi asamadasın

amasyada oturuyorum canım, ama tedaviyi istanbulda oluyorum cumartesi başladı ben o gün geri döndüm inşallah yarın gidip yumurtalar toplanana kadar kalacağım. sen nerede oluyorsun tedaviyi hangi asamadasın

Canım ben de Balıkesirde oturuyorum ve İstanbulda oluyorum tedavimi, bahçeci fulya da. Sen nerde oluyosun tedaviyi. Ben de gidip geliyorum. Cuma günü gittim hemen döndüm ilaçlarımla, şimdi yarın akşam yola çıkıcam, çarşamba günü kontrolüm var. yumurta toplamaya kadar kalıcam Allahın izniyle. Aynı zamanlarda başlamışız seninle canım.Umarım güzel sonucumuzu da alıcaz.

inşallah hayırlısıyla atlatırsın herşeyi istanbul amasya arası var galiba gel git zor olurdu.ben yeni başladım tedaviye bu ikinci reglimi bekledim 3. günü gel dedi doktor çarşamba günü gidicem tekrar.sonraki aşamalar neler olucak bakalım ben ankara gatada başlıyorum.

Son düzenleme:

canım aynen 1 gün var aramızda insallah güzel haberleri peş peşe alırız,ben medicana beylükdüzün de oluyorum tedaviyi. seninde çarşamba 2. kontrolun o zaman. insallah yumrta toplama hemen olurda geri dönerim evime sonra transfer için gidip birkaç gün kalıp tekrar döneceğim. ayrıca ailelrimizin de haberi yok, bu kadar düşünceyle ben tabii merdivenlerden düşerim binlerce sey var aklımda. inşallah istanbula gidip unutacağım stressiz sekilde olacağim ilaçlarımı. doktor bana her sey yolunda giderse 1 2 nisan gibi transfer olur dedimişti seninde aynı tarihler olur heralde

evet arası baya var ama uçak var, zaten yarın gidip yumurta toplanana kadar kalacağım, keşke ben de evimden gidebilsem tedaviye böylesi zor ama inşallah son olur ne diyelim. aşamalar başlayana kadar korkutucu geliyor başlayınca su gibi geçiyor, sonra zaman test gününe kadar tekrar donuyor=)) allah hayırlısını versin hepimize kızlar. gatada yaptırmak konusunda cok sanslısın eminim işinin ehlidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…