Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

stres yapma rahat ol biraz diyene bak benimde senden farkım yok ama teselli etmek işte:)) bende kimseye söylemedim benim için daha iyi oldu söylememek kendimi çok rahat hissediyorum ilk tüp bebek yaptırdığımda herkez biliyordu tamamen kasılmıştım o durum beni çıldırttı bu sefer söylememe kararı aldım....

Evet canım biz de herşey yolunda giderse 1 nisan gibi transferi düşünüyoruz. embriyo kalitesi iyi olursa 5. gün transferi olacak İnşallah. Ben de yumurta toplamadan sonra evime dönmek istiyorum, transfer zaman yeniden giderim İstanbul'a diyorum. Bakalım umarım herşey yolunda gider. Seninle aynı anda alıcaz sonuçlarımızı. Sizin sorununuz neydi, ilk denemeniz mi olacak. Ben de pko var eşimdede hareket ve morfoloji sorunu. 1 başarısız aşılama denemem var, yaklaşık 1,5 yıldır bekliyoruz bebeğimizi, bu ilk tüp denememiz olacak. Hayırlısı olsun ben de çok heycanlıyım aslında :) yeme içme programı verdi mi sana canım doktorun

çok düşündüm bir önceki doktoruma yaptırmak istemedim gatanın adını çok duydum çevremde yaptıranların tuttu belkide onları görmek, duymk benim kararımı netleştirdi.

piraye ben de de pko var=))eşimde bir problem yok çok şükür. bu bizim ilk denememiz daha önce 3 kere yumurta takibi yaptırdım iğnelerle çünkü klomene cevap vermmeiştim hiç aşılamaya girmeden tüp bebege başladık. uzak yerde yaşadığımız için aşılamayla uğraşamadık yoksa kesinlikle denerdik. bizimde 1.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadık cunku pko olduğumu biliyorduk. bana özel bir program vermediler. sana verdilerse eğer paylaşabileceğin önemli noktolar var mı?

birbirimizi zaten en iyi biz anlarız pervin. söylememek en iyisi biz de söylemedik bir de burası küçük yer herkes birbirini tanıyor eşimde ben de buralıyız ailelerimiz burda düşün anneme bile söylemedim. inşallah en iyi olur ama kimse bilmeyince hem süreç daha iyi olur hemde allah korusun istenmeyen bir sonuc daha kolay atlatılır.
özel olmazsa sizin problem neydi

Banada vermediler canım :) :) ama yumurta toplamadan sonra her gün 1 dilim anans yemek rahmi güçlendiriyormuş. Bİr de kendi kendime yaş badem yiyorum hergün, ceviz ve kuru kayısı, hemen 5er 10ar tane falan. Bir de yağsız süt içmeye çalışıyorum, süt içemezsem mutlaka yoğurt yiyorum 1 kase. bu kadar şimdilik. Bende pko var ama kilo problemi olmadığı için diyet ya da beslenme programı vermedi,ben de sağdan soldan araştırdıklarımla bişiler yapıyorum. Zaten birsürü vitamin kullanıyoruz :) Bizim gibi pko olup ilk denemesinde hamile kalan çok kişi var. Umarım bizimde sonucumuz güzel olur.

çok haklısın en güzeli kimse bilmeden sessizce inş. sonuçlarla mutlu oluruz ailelerimizede süprz olmuş olur.benim sorun eşimde sprm hareketliliği düşük

aynen hem ben hem esşim bolş bol ceviz badem fındık yiyoruz ama kavrulmamıs. sütü ve yogurdu hatırlattıgın iyi oldu. birde doktor vitamin vermişti bak daha gidip almadım hemen alıp bu akşam başlayayım. aynen benm de kilo problemim yok ama bu kadar beslenmeye oacak diye korkuyorum. birde açık hava 45 dk yürümeliyiz diye düşünüyorum. inşallah sonuclar güzel olur her seyi yapmak kolayda sonucu beklemek cok zor olcak gibime geliyor

Aynen canım, şimdi bir şekilde geçiyor zaman ama sonucu beklemek gerçekten çok zor olacak. Stres yapmadan sakin kalmayı bir başarabilsek

Canım, çok teşekkür ederim senin transferin de hayırlı olsun, kendini artık çok yorma, bol bol yat, kendine çok iyi bak ve umutlu ol!! Senden güzel haberler bekliyorum

Aynen canım, şimdi bir şekilde geçiyor zaman ama sonucu beklemek gerçekten çok zor olacak. Stres yapmadan sakin kalmayı bir başarabilsek

bunları düşünecek daha vaktimiz var şimdilik kaliteli yumurta üretmeye odaklanmalıyız=)ben inşallah yapabilirsem tefriciye cekmek istiyorum bu tedavinin hayırla sonuclanması için. hem huzur veriyor dua okumak hem de birşeyler yapıyormussun hissi=)

Canım, çok teşekkür ederim senin transferin de hayırlı olsun, kendini artık çok yorma, bol bol yat, kendine çok iyi bak ve umutlu ol!! Senden güzel haberler bekliyorum

merhaba yuyo hamileymişssin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin, darısı bizlere..

sanırım topiğin ilk hamilesi sensin ne güzel, problem neydi canım senin ve kaçıncı denemendi..

bizler yeni başladık tedavimize önerebileceğin birşeyler var mı vede bizlerede dua et karnındaki bebeğinin hatrına allah inşallah kabul eder

Ya bak çok üzüldüm canım benim, çok gecmis olsun, nasip kısmet iste, çok zor bir şey, bir de bu topigi sen actın canım her iste bir hayir vardır mutlaka, inşallah gelecek sefer yumurtaların güzel güzel gelişecekler.

canım hiç moralini bozma herşeyde bir hayır vardır. rabbim daha sağlıklısını nasip edecek inşallah. gene burda haberlerini bekleyeceğiz canım benim. stres hakkaten de başa bela bişi. 2 ay tatil yap kendine cvanım gez toz kafanı dağıt ama sakın bu ay olmadı tedavi diye kafana takma e mi?

ayyy canım benim çooook sevindm.ALLAH tamamına erdirsin.benimde yumurtalarım toplandı bugün.darısı bize inş.

Canım çok teşekkür ederim! İnşallah senin de tedavin başarılı olur!! Benim tavsiyem tek sakın huzurlu ve umutlu olun!! Moral çok çok önemli!
Hadi tek tek güzel haberler gelsin sizden!!

Çok geçmiş olsun, ne tavsiye edilir ki bilemedim. Bence mutlaka doktorunla konuşmalısın. Çok geçmiş olsun. Mutlaka buz koy ağrıyan yerine...çabuk iyileşmeye bak

canım benim daha önceki denemelerimde böyle bişey olmamıştı.genelde ohss olduğun durumlarda bu şikayetler yaşanıyor.bolca su içmelisin.

BUgün doktora gittim, ohss olmuşum. Eğer yarına kadar karın boşluğumdaki sıvı azalmazsa tranferi yapmayacağını söyledi. ( moralim çok bozuldu. Nette okudum, ananas su toplamasını çekiyormuş...şimdi de ananas yiyorum...yarına kadar iyileşeyim:))

yuyo tebrikler hamileymişsin allah tamamına erdirsin darısıda başımıza olsun işallah tez zamnda..negatif sonuç alan arkadaş lütfen üzelme çok zor ama demekki vakti saati var bir dahakine işallah hayırla sağlıkla gelir işallah bebişin yada bebişlerin...tedavide olan ardaşlar hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..gelişmelerinizi lütfen yazın..yuyo sende ne gibi belirtiler oldu hissettinmi gebeliğini anlat bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…