bayanlar yarın ilk muayne günüm sonra rapor için heyete gircez sonrasında ilaçlara başlıcam önümde uzun bir süreç var
merhabalar...bende bu ay 2.tüpbebek tedavisine başladım bugün iğnelerimin 4.günü bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlanır...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...
ben ankarada yaptırıyorum sizler nerde yaptıryorsunuz?
sanada günaydın prvn,
ben bugun 2. kontrolume gittim yine korka korka çok şükür yolundaymıs ama söz verdim bir daha gerilmicem zaten hava burda yani istanbulda pırıl pırıl insan ister istemez mutlu ve umutlu oluyor=)
gokofigo ay en zor aşamadasın canım oda bekleme inşallah güzel sonucu alırsın aman dikkat et kendine dun foruma yazmıstım ben merdivenlerden düştüm çok ciddi değildi hem daha yumurta buyutme asaması cok sorun degılmıs ama transferden sonra kalkmamayı dusunuyorum bıraz sakarımda=))
bu arada yumurta buyutme asamasında ki arkadaşlar doktora bir tavsiyeniz var mı dedim bugun, bana cık gez dolaş yürü güzel beslen ekstra bişey yapma dedi. paylaşıyım dedim.
gokofigo ne güzel dualar ettin kız ALLAH razı olsun bişey kalmamış hayırlı haberler alırsın inş.Ben Ankara gatada başladım sizler?
günaydın hanımlar nasılsınız?? yuyo hamilelik nasıl gidiyor
yuyo hayırlı olsun gözün aydın şimdiden .bugun tekrar test yaptırdınız mı yaptırdıysan sonucun kaç çıktı
Yaptırdım canım aslında doktorum istemedi ama ben yaptırdım ve güzel sonuc aldım 590
maşallah canım maşallah :) Allahım bizede göstersin bu günleri.inşallah ikizdir :)
yuyo benım 13. gün 346 çıkmıştı doktor ikiz olabilir demişti sana ne dediler.ne olursa olsun rabbim bu duyguyu nasip etti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?