Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

bayanlar yarın ilk muayne günüm sonra rapor için heyete gircez sonrasında ilaçlara başlıcam önümde uzun bir süreç var
 
bayanlar yarın ilk muayne günüm sonra rapor için heyete gircez sonrasında ilaçlara başlıcam önümde uzun bir süreç var

günaydın canım. allah kolaylıklar versin tedavin hayırlı olsun kucağın bebişle dolsun. pozitif ol sonuçta pozitif olsun e mi? benim de transferimin 4. günü bugün bakalım daha 1 hafta var test günüme zaman geçirmeye çalışıyorum.
 
merhabalar...bende bu ay 2.tüpbebek tedavisine başladım bugün iğnelerimin 4.günü bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlanır...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...
ben ankarada yaptırıyorum sizler nerde yaptıryorsunuz?
 
sanada günaydın prvn,
ben bugun 2. kontrolume gittim yine korka korka çok şükür yolundaymıs ama söz verdim bir daha gerilmicem zaten hava burda yani istanbulda pırıl pırıl insan ister istemez mutlu ve umutlu oluyor=)

gokofigo ay en zor aşamadasın canım oda bekleme inşallah güzel sonucu alırsın aman dikkat et kendine dun foruma yazmıstım ben merdivenlerden düştüm çok ciddi değildi hem daha yumurta buyutme asaması cok sorun degılmıs ama transferden sonra kalkmamayı dusunuyorum bıraz sakarımda=))

bu arada yumurta buyutme asamasında ki arkadaşlar doktora bir tavsiyeniz var mı dedim bugun, bana cık gez dolaş yürü güzel beslen ekstra bişey yapma dedi. paylaşıyım dedim.
 

hayırlı olsun benim de 4. günüm aynı gidiyoruz desene=) bugun kontrolum vardı muhtemelen pazartesi yumurtaları toplarız dedi senin doktorun bir şey dedi miben istanbulda tedavi olıuyorum.
 
gokofigo ne güzel dualar ettin kız ALLAH razı olsun bişey kalmamış hayırlı haberler alırsın inş.Ben Ankara gatada başladım sizler?
 
kızlar benim bu ikinci tüp bebek ilk yaptırdığımda çok iyi hatırlıyorum kasıldım strese girdim ve biliyorum tutmıcak dedim asıl sonrası benim için kötüymüymüş aylarca kendime gelemedim hergün gözyaşı döktüm kimseyi görmek istemedim özellikle çocuk bu bende tam 6 ay sürdü çok şükür sonrasında rahatladım.bu sefer çok farklı rahatım hep olumlu düşünceler olumsuz düşünceler hiç aklımdan geçmiyor.sakın olumsuz düşünmeyin kendinizi rahatlatmaya çalışın.
 
Kızlar merhaba;benimde bugün iğnemin 4. günü, yarın kontrolüm var. Umarım herşey yolundadır :) Yarın sabahtan haberlerimi alıcam bakalım... Benim gibi toplamayı ve transferi bekleyen, hamiş haberini almak isteyen herkese duacıyım kızlar. Allah işlerimizi rast getirsin hepimizin
 
merhaba arkadaşlar ,

Bende 2.tüp bebek denememe nisan ayında başlayacam. Ama sanki ilk defa yaptıracakmış gibi heyecanlı ve acamiyim. Hangi merkezda yaptıracağıma karar verdim ama henüz gidip konuşmadım. Umarım hepimizin kucağına yüze rabbim bebişlerimizi kısmet eder. Bu yolculukda herkese bol şans diliyorum ve asla umutlarını yitirmemelerini diliyorum.Bu olmazsa bi sonraki muhakkak olacaktır.Yılmayalım ve birbirimize destek olalım :)
 

canımm çok geçmiş olsun. aman dikkat et kendine allah korumuş. neyse ki transferin olmamış daha. bizim işyerinde de acaip merdiven var topuklu falan giymiyorum artık tedaviye başladığımdan beri nolur n olmaz diye. bende işte şimdi yatıyorum uyuyorum kalkıyorum yemek yiorum biraz mutfakta sandalyede oturuyorum sonra gene gidip uzanıyorum. bakalım hayırlısı kısmet.
 
gokofigo ne güzel dualar ettin kız ALLAH razı olsun bişey kalmamış hayırlı haberler alırsın inş.Ben Ankara gatada başladım sizler?

amin hepimiz inşallah. dua ederken sadece kendim için değil tüm bebişlerini hasretle bekleyenler için dua ediyorum allahım hepimize ver nolur diyorum. ben bursa acıbadem de yaptırdım canım ilk denememdi.
 
günaydın hanımlar nasılsınız?? yuyo hamilelik nasıl gidiyor

İyim valla ara sıra midem bulanıyor, ama hiç dert değil, çok mutluyum kızlar, her sabah gülerek uyanıyorum hadi kızlar sizi bekliyorum, güzel sonucları alın da yeni topigi acalım: Kasım Aralık anne adayları diye
 
yuyo hayırlı olsun gözün aydın şimdiden .bugun tekrar test yaptırdınız mı yaptırdıysan sonucun kaç çıktı
 
yuyo benım 13. gün 346 çıkmıştı doktor ikiz olabilir demişti sana ne dediler.ne olursa olsun rabbim bu duyguyu nasip etti ya
 
yuyo benım 13. gün 346 çıkmıştı doktor ikiz olabilir demişti sana ne dediler.ne olursa olsun rabbim bu duyguyu nasip etti ya

Maşallah, hayırlı olsun canım!!!! doktor ikiz veya tek gebelik hakkında birsey demedi, ben de sormadım açıkcası. Ultrasonda görürüz inşallah
 
selam kızlarrrrr
transferi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.perşembe transferim olacak hastane ve ev arasında taksiyle yarım saat var ve yollar çok iyı değil taksi sarsmazmı siz nasıl yaptınız eve kaç saat sonra nasıl gittiniz ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…