selam kızlarrrrr
transferi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.perşembe transferim olacak hastane ve ev arasında taksiyle yarım saat var ve yollar çok iyı değil taksi sarsmazmı siz nasıl yaptınız eve kaç saat sonra nasıl gittiniz ?
günaydııın kızlarrrr
bi kaç gündür giremedim daha doğrusu yazamadım okuyup telefondan hemen çıktım yasak vardı çünkü kaçamakgirdim.Umarım hepiniz iyisinizdir benim transferin 3. günü zamaan geçmek bilmiyo vallaa düşünmiyim diyosun 2 saat düşünmesen 3. saat yine aklında ,3. denememdeyiim daha zor daha kaygılı oluyosun birde doktorum çok iç acıcı şeyler söylemedi,o biraz beni yordu sonra toparlamam lazımdı güvenmem gerekiyo embriyolarıma onlarala konuşuyorum kuvvetlenmeleri için besin değeri şeyler yiyorum herşey güzel deseydi doktor belkide daha rahat olucaktım ama kaygım yüksek ama şansım bitmiş değil umdum da yüksek yarı yolda bırakamam onları diye düşünüyorum işte duygularımı anlatmak istedi sizlereee bu yolda ne olusa olsun pes etmicemm....
hepiniziii çoook öpüyoruuum hep güzel haberler alarak bu ayı kapatmayı diliyoruuuummmm
selam kızlarrrrr
transferi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.perşembe transferim olacak hastane ve ev arasında taksiyle yarım saat var ve yollar çok iyı değil taksi sarsmazmı siz nasıl yaptınız eve kaç saat sonra nasıl gittiniz ?
günaydııın kızlarrrr
bi kaç gündür giremedim daha doğrusu yazamadım okuyup telefondan hemen çıktım yasak vardı çünkü kaçamakgirdim.Umarım hepiniz iyisinizdir benim transferin 3. günü zamaan geçmek bilmiyo vallaa düşünmiyim diyosun 2 saat düşünmesen 3. saat yine aklında ,3. denememdeyiim daha zor daha kaygılı oluyosun birde doktorum çok iç acıcı şeyler söylemedi,o biraz beni yordu sonra toparlamam lazımdı güvenmem gerekiyo embriyolarıma onlarala konuşuyorum kuvvetlenmeleri için besin değeri şeyler yiyorum herşey güzel deseydi doktor belkide daha rahat olucaktım ama kaygım yüksek ama şansım bitmiş değil umdum da yüksek yarı yolda bırakamam onları diye düşünüyorum işte duygularımı anlatmak istedi sizlereee bu yolda ne olusa olsun pes etmicemm....
hepiniziii çoook öpüyoruuum hep güzel haberler alarak bu ayı kapatmayı diliyoruuuummmm
selam kızlarrrrr
sıkıntı yapma canım rahat ol hayırlısıyla hiçbirşey olmadan atlatırsın.kızlar ben bugün gittim hastaneye kan tahlili verdim haftaya perşembe rahim filmi çekicekler tek korktuğumda bu sizlerde çektirdinizmi?ben ilk tedavimde çektirdim berbat bişey yine aynısını yaşamaktan korkuyorum
canım benim transferimden sonra 2 saat hastanede yattım sonra hastaneden çıkışta eşim arabayla eşimin kardeşinin evine gittik ben arka koltukta boydan boya uzandım yatarak gittik. eşimde fazla sarsılmasın araba diye yavaş gitti. ertesi gün sabahtanda memlekete geri döndük
arkadaslar bana transferın nasıl yapıldıgını anlatırmısınız zorbır ıslemmı?
İlk yapacaksın herhalde, hadi hayirlisiyle. Zor bir işlem değil, 10 dakkika süren bir işlem, sadece sıkışık olman gerekiyor, rahim daha net gözüksün diye, tek bu beni azcik zorladı, ama hızlı sürdüğü için sorun yok
gökyüzü anesteziyi yumurta toplamada kullanıyorlar transferde olmıcak transfer çok kısa bir işlem...
Canım nasılsın?ne hissediyorsun? Umarım iyisin!!
anladım canım herkezin bünyesi farklı ama dayanılmıcak gibi değilki dediğim gibi çok kısa sürüyor.hani anestezi almak vücut için çokda sağlıklı değil...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?