Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

selam kızlarrrrr
transferi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.perşembe transferim olacak hastane ve ev arasında taksiyle yarım saat var ve yollar çok iyı değil taksi sarsmazmı siz nasıl yaptınız eve kaç saat sonra nasıl gittiniz ?

Günaydın, canım! Yarın büyük bir gün o zaman!! Canım, benim hastanem ve evim arasında yarım saat yol var ve yollar da çok iyi diyemem. Ben transferden sonra yarım saat yattım ve ara sıra uyudum bile, çok uyku basıyordu, ondan sonra kalkıp tuvalete gittim, sonra yarım saat daha yattım, kalktım ve esimle hastaneden çıktık. On koltuğu biraz yatırdım ve yavaş eve gittik. Sen fe koltuğunu biraz yattir ve fazla hızlı gitmeyin

günaydııın kızlarrrr

bi kaç gündür giremedim daha doğrusu yazamadım okuyup telefondan hemen çıktım yasak vardı çünkü kaçamak girdim.Umarım hepiniz iyisinizdir benim transferin 3. günü zamaan geçmek bilmiyo vallaa düşünmiyim diyosun 2 saat düşünmesen 3. saat yine aklında ,3. denememdeyiim daha zor daha kaygılı oluyosun birde doktorum çok iç acıcı şeyler söylemedi,o biraz beni yordu sonra toparlamam lazımdı güvenmem gerekiyo embriyolarıma onlarala konuşuyorum kuvvetlenmeleri için besin değeri şeyler yiyorum herşey güzel deseydi doktor belkide daha rahat olucaktım ama kaygım yüksek ama şansım bitmiş değil umdum da yüksek yarı yolda bırakamam onları diye düşünüyorum işte duygularımı anlatmak istedi sizlereee bu yolda ne olusa olsun pes etmicemm....
hepiniziii çoook öpüyoruuum hep güzel haberler alarak bu ayı kapatmayı diliyoruuuummmm

inşallah güzel haberler alırsın, sakın moralını bozma stres cok önemli

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN HİÇ TELAŞ YAPMA .seninki yarım saatlikmiş ben boluda oturuyorum ve ankarada yaptırdım 2 saat yatırdılar 2 saat de biz oturarak ilaçların gelmesi ödeme derken hastanede bekledik hatta karnımız cok açtı alışveriş merkezine gittik yemek yedik 3saat yol geldım bolunun içi de çok kötüydü ama çok şükür rabbim yardım etti 3gün önce pozitif sonucu aldık.sen benden de şanslısın şehirdışında oturmuyorsun hiç kasma rahat ol .rabbim ol dedikten sonra oluyor.

Günaydın, canım!! kaç gündür seni düşünüyorum, aklimdasin, birden kayboldun, anladım ki bol bol yatıyorsun. Hiç moralini bozmadan hep pozitif ol, pozitif duşun! Senin güzel haberini bekliyorum burada!!

canım benim transferimden sonra 2 saat hastanede yattım sonra hastaneden çıkışta eşim arabayla eşimin kardeşinin evine gittik ben arka koltukta boydan boya uzandım yatarak gittik. eşimde fazla sarsılmasın araba diye yavaş gitti. ertesi gün sabahtanda memlekete geri döndük

sıkıntı yapma canım rahat ol hayırlısıyla hiçbirşey olmadan atlatırsın.kızlar ben bugün gittim hastaneye kan tahlili verdim haftaya perşembe rahim filmi çekicekler tek korktuğumda bu sizlerde çektirdinizmi?ben ilk tedavimde çektirdim berbat bişey yine aynısını yaşamaktan korkuyorum

Canım, niye 2 defa çektiriyorlar, ne degisebilirki? Ben de bir defa yaptılar, o da 6 yıl önce, bir daha hiç bir hastane istemedi, o yeterliydi

Canım nasılsın? ne hissediyorsun? Umarım iyisin!!

arkadaslar bana transferın nasıl yapıldıgını anlatırmısınız zorbır ıslemmı?

İlk yapacaksın herhalde, hadi hayirlisiyle. Zor bir işlem değil, 10 dakkika süren bir işlem, sadece sıkışık olman gerekiyor, rahim daha net gözüksün diye, tek bu beni azcik zorladı, ama hızlı sürdüğü için sorun yok

tsk ederım yuyo. Evet ilk denemem kabus gibi geliyor bana. sıkısık olmak gerekıyor dedın ama ben anestezı alıcam bu durumda nasıl olur kı?

gökyüzü anesteziyi yumurta toplamada kullanıyorlar transferde olmıcak transfer çok kısa bir işlem...

Canım nasılsın? ne hissediyorsun? Umarım iyisin!!

iyiyim canımmm sen nasılsın? dinleniyorum yiyorum içiyorum yatıorum uyuyorum. vakit geçirmeye çalışıyorum ama pek geçmiyor ya. test günüme tam 1 hafta kaldı.
senin nasıl gidiyor bebişler nasıllar? mide bulantın falan başladı mı canım?

anladım canım herkezin bünyesi farklı ama dayanılmıcak gibi değilki dediğim gibi çok kısa sürüyor.hani anestezi almak vücut için çokda sağlıklı değil... (

yoyoo merakla haberini bekliyorum mutlu haberlerle inşallah:))ohh ne güzell keyifine bakk canın ne istiyosa onu ye iç benim o günlerime biraz daha var...

anladım canım herkezin bünyesi farklı ama dayanılmıcak gibi değilki dediğim gibi çok kısa sürüyor.hani anestezi almak vücut için çokda sağlıklı değil... (

hayırlısıyla bıtsede test gunu gelse ... yoruldum artık ama bu kez cok umıtlıyım olucak ınsallah...ALLAH ım herkese nasıp etsın ınsallah...o mısss bbek kokusunu tattırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…