iyiyim canımmm sen nasılsın? dinleniyorum yiyorum içiyorum yatıorum uyuyorum. vakit geçirmeye çalışıyorum ama pek geçmiyor ya. test günüme tam 1 hafta kaldı.
senin nasıl gidiyorbebişler nasıllar? mide bulantın falan başladı mı canım?
sıkıntı yapma canım rahat ol hayırlısıyla hiçbirşey olmadan atlatırsın.kızlar ben bugün gittim hastaneye kan tahlili verdim haftaya perşembe rahim filmi çekicekler tek korktuğumda bu sizlerde çektirdinizmi?ben ilk tedavimde çektirdim berbat bişey yine aynısını yaşamaktan korkuyorum
yoyoo merakla haberini bekliyorum mutlu haberlerle inşallah:))ohh ne güzell keyifine bakk canın ne istiyosa onu ye iç benim o günlerime biraz daha var...
bilmiyorum bende filmi çektireli 5 sene oldu 3 seneye kadar kabul ediyorlarmış yenisini istediler.
inş. canım bu sefer çok umutluyum benicanımı sıkan herşey çok yavaş ilerliyor gatada birsürü tahlil istediler benim transfer mayıs sonunu bulucak galiba(
rb58 ben eski filmi kabul ederler diye düşünmüştüm çünkü çok zor bu filmi çekinmek(gerekli veya gereksiz herşeyi istiyorlar ve zaman kaybına yol açıyorlar ben bu tahlillerden sonra heyete giricem rapor için birde onu beklicem hayırlısı bakalım ben bayaaa beklicem (senin durumun nedir canım??
ay arkadaşlar acil yardım orgalutran yaparken yaptıgım yerden kan geldi acaba yanlış yere mi yaptım başına boyle bir şey gelen var mı????
Merhaba arkadaslar,
Bende bu ay tup bebek tedavisine basladim.
Merhaba arkadaslar,
Bende bu ay tup bebek tedavisine basladim.
hayırlı uğurlu olsun, inşallah hep beraber güzel haberler alırız bu ay, hangi aşamadasın?
Hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider.
sizi cok cok tebrik ederim, hic yazismadik sizinle ama yaziniz8 okuyunca dayanamdim hemen yazmak istedim. Allahim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallahKızlar!!!! Size güzel bir haberim var! Sabah esimle kahvaltıya gittik, ondan sonra bir arkadasinın gaza geldik ve gittik kan verdik:) veeee sonuc pozitifdegeri 260, bugün 11 gün . Çok mutluyum! Darısı sizin basınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?