Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

İyi canım bol bol dinlen, valla ben de aynı senin gibi dinleniyorum uyuyorum iciyorum yiyorum, artık evden çalışıyorum. Hava da o kadar guzelki burada, disariya çıkıyorum, denizin kenarında yürüyorum, balkonda oturuyorum. Çok mutluyum valla. midem bulantilarim başladı canım, zaten 1 hafta gibi var, bazı yemeklerinden tiskindim:))

bilmiyorum bende filmi çektireli 5 sene oldu 3 seneye kadar kabul ediyorlarmış yenisini istediler.

yoyoo merakla haberini bekliyorum mutlu haberlerle inşallah:))ohh ne güzell keyifine bakk canın ne istiyosa onu ye iç benim o günlerime biraz daha var...

Sen de o günleri görürsün, az kaldı, canım!!!
Artık ben sizden güzel haberleri bekliyorum! inşallah

inş. canım bu sefer çok umutluyum benicanımı sıkan herşey çok yavaş ilerliyor gatada birsürü tahlil istediler benim transfer mayıs sonunu bulucak galiba(

inş. canım bu sefer çok umutluyum benicanımı sıkan herşey çok yavaş ilerliyor gatada birsürü tahlil istediler benim transfer mayıs sonunu bulucak galiba(

pervn umarım formaliteleri tez zamanda halledip asıl kısma gecersin canım,
benden film istemediler tüp bebeklte tüplerle işimiz yok direk rahme yerlestirileceği için dediler.

rb58 ben eski filmi kabul ederler diye düşünmüştüm çünkü çok zor bu filmi çekinmek(gerekli veya gereksiz herşeyi istiyorlar ve zaman kaybına yol açıyorlar ben bu tahlillerden sonra heyete giricem rapor için birde onu beklicem hayırlısı bakalım ben bayaaa beklicem(senin durumun nedir canım??

pervincim gatanın prosedürleri seni belki biraz sıkıyor ama çok şanslısın gata her alanda çok başarılı hiç canını sıkmadan yaptır testlerini
bugun 5. iğnemi alıyorum artı olarak orgalutran yumurta koruyucuya başladık.yarında kontrolum var bakalım.2 iğne bir vitamin bir seker hapı yani günde 4 ilaç kullanıyorum, normalde ağrı kesici bile almam bu kadar ilaç korkutuyor insanı=))

:)) hiç ilaç kullanmıyorsun ve şimdi günde 4 ilaç Allah yardımcımız olsun meleklerimiz bizlerle olsunda bu günlerimizi yaşamaya razıyım...

ay arkadaşlar acil yardım orgalutran yaparken yaptıgım yerden kan geldi acaba yanlış yere mi yaptım başına boyle bir şey gelen var mı????

ay arkadaşlar acil yardım orgalutran yaparken yaptıgım yerden kan geldi acaba yanlış yere mi yaptım başına boyle bir şey gelen var mı????

cannım geçmiş olsun. tam olarak nereye yaptın? iğnelerin takriben göbek deligının 2-4 parmak sagına ya da soluna yapmak gerekiyor. iğne batmasından dolayı kanama olduysa hafif onemlı değıldır. yani normal o kadarcık. dıkıs dıkerken mesela ıgne parmagımıza batsa kanamaz mı? kanar. o tipse telaş yapmana gerek yok bence

gokofigo allah razı olsun canım ne muradın varsa versin=) doktoruma hemşirelerime ulaşamadım aksi gibi cok telaşlandım,
aynen göbeğimin 3 parmak sağına yaptım ve dediğin gibi iğne batmasından cıkar gibi bir kan çıktı birazcık kalın ama selpakle bir veye iki kere silince geçti devam etmedi anlıcan. ilk kez yaptım ve korktum. inşallah dediğin gibidir zaten sabaha kontrolum var en azından daha rahatladım. sağol canım

sizi cok cok tebrik ederim, hic yazismadik sizinle ama yaziniz8 okuyunca dayanamdim hemen yazmak istedim. Allahim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah Darisi bana ve benim gibi bebek hasreti cekenlere olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…