Günaydın, canım! Yarın büyük bir gün o zaman!! Canım, benim hastanem ve evim arasında yarım saat yol var ve yollar da çok iyi diyemem. Ben transferden sonra yarım saat yattım ve ara sıra uyudum bile, çok uyku basıyordu, ondan sonra kalkıp tuvalete gittim, sonra yarım saat daha yattım, kalktım ve esimle hastaneden çıktık. On koltuğu biraz yatırdım ve yavaş eve gittik. Sen fe koltuğunu biraz yattir ve fazla hızlı gitmeyin
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN HİÇ TELAŞ YAPMA .seninki yarım saatlikmiş ben boluda oturuyorum ve ankarada yaptırdım 2 saat yatırdılar 2 saat de biz oturarak ilaçların gelmesi ödeme derken hastanede bekledik hatta karnımız cok açtı alışveriş merkezine gittik yemek yedik 3saat yol geldım bolunun içi de çok kötüydü ama çok şükür rabbim yardım etti 3gün önce pozitif sonucu aldık.sen benden de şanslısın şehirdışında oturmuyorsun hiç kasma rahat ol .rabbim ol dedikten sonra oluyor.
canım benim transferimden sonra 2 saat hastanede yattım sonra hastaneden çıkışta eşim arabayla eşimin kardeşinin evine gittik ben arka koltukta boydan boya uzandım yatarak gittik. eşimde fazla sarsılmasın araba diye yavaş gitti. ertesi gün sabahtanda memlekete geri döndük[/QUO
bilgilendirdiğin için tşk ederim canım.inş heyecan yapmam ...
Kızlar slm bugün yeni katıldım aranıza 13, unde transfer yaptırdım Allah yardımcımız olsun inşallah
selam kızlarrrrr
transferi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.perşembe transferim olacak hastane ve ev arasında taksiyle yarım saat var ve yollar çok iyı değil taksi sarsmazmı siz nasıl yaptınız eve kaç saat sonra nasıl gittiniz ?
canım benim transferimden sonra 2 saat hastanede yattım sonra hastaneden çıkışta eşim arabayla eşimin kardeşinin evine gittik ben arka koltukta boydan boya uzandım yatarak gittik. eşimde fazla sarsılmasın araba diye yavaş gitti. ertesi gün sabahtanda memlekete geri döndük[/QUO
bilgilendirdiğin için tşk ederim canım.inş heyecan yapmam ...
şimdiden hayırlı uğurlu olsun hamileliğin canım benim..
Kızlar slm bugün yeni katıldım aranıza 13, unde transfer yaptırdım Allah yardımcımız olsun inşallah
günaydııııınnn herkezeeeee
yeni gün yeni umutlarla hepinize günaydın demek istediim.
Bugün taransferimin 4. günü ve ben artık evimee dönüyoruum çoook şükürrrrbir ankara macerasıda burda sona erdi inşallahhh sonu güzel biter bu maceranın
Bugün taransferimin 4. günü ve ben artık evimee dönüyoruum çoook şükürrrrbir ankara macerasıda burda sona erdi inşallahhh sonu güzel biter bu maceranın
kizlar merhaba, ben de kismetse nisan ayindaki adetimde tüp bebege basliycam. Allahim insallah hersey yolunda gider de bizde ttedaviye baslayim yüzümüz gülerek sonuc aliriz, biz ve bizim durumumuzdaki herkes insallah. ben bu kadar zor oldugunu bilmiyordum bu tüp bebegin. yani bu asamaya gelene kadar zaten cok zor dönemlerden gectik ama tüp bebege karar verince olup bitecek gibi geliyordu. meger bu asama cok cok daha zormus. hangi merkezi sececegine karar vermek, (ucuz bisey degil sonucta) maddiyati denklestirmek, benim gibi duruma 1-0 maglup baslayip yurtdisindan gelmek zorunda olmak... off varda var yani. icim öyle dolu ki yazsam yazarim yani sabaha kadar. yüregimde kocaman bir tas oturdu sanki ha deyince sizi veriyor. her kafadan bir ses cikiyor, kimi a merkezini kötülerken digeri yok cok iyi diyor. kafam cok karisti. tüm bu asamalardan nasil gecicem bilmiyorum..
hayırlı olsun cnm bugün transferin var galiba inşallah sımsıkı tutunur bebişlerinn sanagüzel hberlerle gel inşallahhh
amin canım hepimizin inşallah. benimde transferimin 6. günü bugün. 28 mart test günüm.
canım napıyosun nasıl geçiyo günlerin hamılelık nasıl..bende 9 gün rapor alıcam zaman evde nasıl geçecek bilmiyorumçok sıkılacağıma eminim ama :)
sonu güzel olduktan sonra her türlü zorluga raziyim ben ama stres oluyorum her durumda. tedaviye baslayinca nasil kendimi stresten uzak tutucam bilmiyorumkolay değil tabiki canım ne aşamalardan geçiyoruz mutlu sonuç olduktan sonra bu zorlukların hepsii silinir Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.
çok teşekkür ederim, darısı sizin basınıza insallahsizi cok cok tebrik ederim, hic yazismadik sizinle ama yaziniz8 okuyunca dayanamdim hemen yazmak istedim. Allahim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallahDarisi bana ve benim gibi bebek hasreti cekenlere olsun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?