Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

kizlar merhaba, ben de kismetse nisan ayindaki adetimde tüp bebege basliycam. Allahim insallah hersey yolunda gider de bizde ttedaviye baslayim yüzümüz gülerek sonuc aliriz, biz ve bizim durumumuzdaki herkes insallah. ben bu kadar zor oldugunu bilmiyordum bu tüp bebegin. yani bu asamaya gelene kadar zaten cok zor dönemlerden gectik ama tüp bebege karar verince olup bitecek gibi geliyordu. meger bu asama cok cok daha zormus. hangi merkezi sececegine karar vermek, (ucuz bisey degil sonucta) maddiyati denklestirmek, benim gibi duruma 1-0 maglup baslayip yurtdisindan gelmek zorunda olmak... off varda var yani. icim öyle dolu ki yazsam yazarim yani sabaha kadar. yüregimde kocaman bir tas oturdu sanki ha deyince sizi veriyor. her kafadan bir ses cikiyor, kimi a merkezini kötülerken digeri yok cok iyi diyor. kafam cok karisti. tüm bu asamalardan nasil gecicem bilmiyorum..

evet canım büyük gün inş yarın 2 de olucak.çok heyecanlıyım....bilgiler için çok tşk canım.

tşk ederim canım inş bende ve burdaki herkes senın gibi güzel haber alır.rahat olmaya çalışıcam.bu arada senin bebişinde hayırlı olsun inş.

slm arkadaslar
kafama bırsey takıldı, aranızda fostımon adındakı ıgne ıle tedavı gorenınız varmı? dr bana bu ıgneyı verdı ama ben ılk kez duydum adını...

hayırlı olsun cnm bugün transferin var galiba inşallah sımsıkı tutunur bebişlerinn sana güzel hberlerle gel inşallahhh

günaydııııınnn herkezeeeee

yeni gün yeni umutlarla hepinize günaydın demek istediim.
Bugün taransferimin 4. günü ve ben artık evimee dönüyoruum çoook şükürrrr bir ankara macerasıda burda sona erdi inşallahhh sonu güzel biter bu maceranın

günaydın canım.

ne var ne yok? bebişler nasıllar? selam söyle benden :))))))))))

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ankarada nerde yaptırdın tedaviyi??

kolay değil tabiki canım ne aşamalardan geçiyoruz mutlu sonuç olduktan sonra bu zorlukların hepsii silinir Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

şimdiden hayırlı olsun umarım güzel haberlerini de alırız kendine dikkat et

canım napıyosun nasıl geçiyo günlerin hamılelık nasıl..bende 9 gün rapor alıcam zaman evde nasıl geçecek bilmiyorumçok sıkılacağıma eminim ama :)

iyi gidiyor allaha şükür. bebişle konuşuyorum sürekli karnımı okşuyorum beni bırakmasın sevildiğini hissetsin diye :)

valla canım bende rapor almıştım biliosun ama bugün döndüm işe yeter dedim. evde kafayı yicektim sıkıntıdan. işe geldim. şansıma haftasonuna kadar böyle sakin olacak burası. kimseler yok.
evde hanım kadına programları olsun izdivaç programları olsun hepsini seyrettim. sende seyret, 5. gün dönersin işe benim gibi :))))))
işin masabaşı mı stresli mi? nasıl? kendin daha iyi bilirsin. evde kalmam daha iyi olur dersen sen bilirsin ama bence sürekli eve de kapanmamak lazım ya. yani ilk 4-5 gün yat sonra işe gitmesen bile bi dışarı çık hafif yürüyüş yap. tabi sen daha iyi bilirsin, nasıl iyi olacağını hissedersen öyle davran canım.

kolay değil tabiki canım ne aşamalardan geçiyoruz mutlu sonuç olduktan sonra bu zorlukların hepsii silinir Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.
sonu güzel olduktan sonra her türlü zorluga raziyim ben ama stres oluyorum her durumda. tedaviye baslayinca nasil kendimi stresten uzak tutucam bilmiyorum. sizler benden tecrübelisiniz, umarim destek olursunuz bana da

sizi cok cok tebrik ederim, hic yazismadik sizinle ama yaziniz8 okuyunca dayanamdim hemen yazmak istedim. Allahim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah Darisi bana ve benim gibi bebek hasreti cekenlere olsun insallah...
çok teşekkür ederim, darısı sizin basınıza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…