ay arkadaşlar acil yardım orgalutran yaparken yaptıgım yerden kan geldi acaba yanlış yere mi yaptım başına boyle bir şey gelen var mı????
yuyo sana bir sorum olacak senin kaçıncı günün ve ultrasona na zaman gireceksin
sen nezaman baslayacaksin ignelere ve sakincasi yoksa hangi merkezde yaptiracaksin?kızlaarrr merhaba yazılarınızı okuyorum çoğunuzun transferi olmuş ben henüz iğnelere bile başlamadım heyecan çok umudumda çok....
kesin değil ama nisanın ilk haftası tahminim haftaya rahim filmi çekinicem henüz tahliller devam ediyor.ben gatada yaptırıyorum canım
Ben ilk ultrasona 29unda gireceğim, transferden 4 hafta sonra olacak
benim ilk tedavim, o yüzden hem cok tecrübesiz hem sabirsiz hem de stresliyim:18: son kararimi verebilirsem alman hastanesinde olacak. hani doktorum programini sunan aytug beye. kendisi iyi bir doktor ama cok yogun. beni korkutan da bu. ama ona gitmemi saglayan öyle tesadüfler oldu ki, bir de baktim ki tüp bebek icin karar vermisim ve ona muayene oluyorum. :26:[/QUOT
anladım canım şimdiden hayırlı olsun Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inş. bende ilk tedavimde senin gibiydim şuan ikinci tabiki ilkine göre daha rahatım.stres yapma derim insanın elinde değil ama rahat olmaya çalış stres ve huzursuzluk insanı çok etkiliyor.birde ben diğerinde 10 gün boyunca yattım daha doğru çevremdekiler sağolsun yat kalkma beni bu strese soktu bunaldım. bu sefer kimseye söylemedim 3 gün yatmayı düşünüyorum fazlası bunaltıyor...
çok teşekkür ederim, darısı sizin basınıza insallah
anladım canım, yok, sen benden önce giriyorsun, Pazartesi'ye az kaldıteşekkür ederim cevapladığın için. benim pazartesi 20 gün olacak ve doktorum ultrasona girmemi söyledi de.benden erken girseydin birşey soracaktım da
dogru söylüyorsun. nekaar cok insan bilirse o kadar daha stres oluyor insan tekrar tekrar hatirliyor sorular soruldukca. benimde sadece kendi ailem biliyor, (onlarada mecburum söylemeye, cünkü tedavi boyunca onlarda kalmak zorundayim).benim ilk tedavim, o yüzden hem cok tecrübesiz hem sabirsiz hem de stresliyim:18: son kararimi verebilirsem alman hastanesinde olacak. hani doktorum programini sunan aytug beye. kendisi iyi bir doktor ama cok yogun. beni korkutan da bu. ama ona gitmemi saglayan öyle tesadüfler oldu ki, bir de baktim ki tüp bebek icin karar vermisim ve ona muayene oluyorum. :26:[/QUOT
anladım canım şimdiden hayırlı olsun Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inş. bende ilk tedavimde senin gibiydim şuan ikinci tabiki ilkine göre daha rahatım.stres yapma derim insanın elinde değil ama rahat olmaya çalış stres ve huzursuzluk insanı çok etkiliyor.birde ben diğerinde 10 gün boyunca yattım daha doğru çevremdekiler sağolsun yat kalkma beni bu strese soktu bunaldım. bu sefer kimseye söylemedim 3 gün yatmayı düşünüyorum fazlası bunaltıyor...
kızlar dün transferim yapıldı.bugun 1. günüm eşim işe gitti bende kahvaltımı kendim hazırlamak zorundayım yanımda kalacak kimse yok.öğlenleride yemekleri ısıtıyorum bişey olurmu daha ilk günden çok tedirginim.yapmasam aç kalıcam(
hayirlisi olsunkızlar dün transferim yapıldı.bugun 1. günüm eşim işe gitti bende kahvaltımı kendim hazırlamak zorundayım yanımda kalacak kimse yok.öğlenleride yemekleri ısıtıyorum bişey olurmu daha ilk günden çok tedirginim.yapmasam aç kalıcam(
kızlar dün transferim yapıldı.bugun 1. günüm eşim işe gitti bende kahvaltımı kendim hazırlamak zorundayım yanımda kalacak kimse yok.öğlenleride yemekleri ısıtıyorum bişey olurmu daha ilk günden çok tedirginim.yapmasam aç kalıcam(
Canım benim ben de az önce cetrotide yaparken ben de kanattım, zaten çok zor yaptım.Bişi olmaz herhalde canım dimi... azcık kan aktı hemen bi damla kadar. Yarın benimde kontrolüm, sen de bugün gidicektin doktora sanırım,ne durumda yumoşların, ne zaman toplanacak belli mi? benim de yarın belli olcak yumurtaların ne zaman toplanacağı. Haber ver canım, seninle peş peşe gidiyor tedavilerimiz.
Bu arada yeni arkadaşlar başlamış, ohh ohhh maaşallah bize, bu ay hepimiz bebeişlerimizi alıp nisian ayında da güzel haberlerimizi veririz umarım.
Offf yaaa cetrotide acayip yaktı, hala acıyo walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?