Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

kızlaarrr merhaba yazılarınızı okuyorum çoğunuzun transferi olmuş ben henüz iğnelere bile başlamadım heyecan çok umudumda çok....

ay arkadaşlar acil yardım orgalutran yaparken yaptıgım yerden kan geldi acaba yanlış yere mi yaptım başına boyle bir şey gelen var mı????

Canım benim ben de az önce cetrotide yaparken ben de kanattım, zaten çok zor yaptım.Bişi olmaz herhalde canım dimi... azcık kan aktı hemen bi damla kadar. Yarın benimde kontrolüm, sen de bugün gidicektin doktora sanırım,ne durumda yumoşların, ne zaman toplanacak belli mi? benim de yarın belli olcak yumurtaların ne zaman toplanacağı. Haber ver canım, seninle peş peşe gidiyor tedavilerimiz.
Bu arada yeni arkadaşlar başlamış, ohh ohhh maaşallah bize, bu ay hepimiz bebeişlerimizi alıp nisian ayında da güzel haberlerimizi veririz umarım.
Offf yaaa cetrotide acayip yaktı, hala acıyo walla

kesin değil ama nisanın ilk haftası tahminim haftaya rahim filmi çekinicem henüz tahliller devam ediyor.ben gatada yaptırıyorum canım

negüzel gatada yaptiriyorsun sanslisin.. umarim hersey yolunda gider.. sanirim suan en son yaptiracak olan benim.. tahmini 13-14 nisan gibi ama bana tahlil falan yapilmadi henüz, sadece muayene edildi.

kesin değil ama nisanın ilk haftası tahminim haftaya rahim filmi çekinicem henüz tahliller devam ediyor.ben gatada yaptırıyorum canım

senin ilk tedavinmi sen nerde yaptırıyosun canım?? geç olsun sonunda bebişimiz olsun biz insanoğlu sabredemiyoruz işte...

benim ilk tedavim, o yüzden hem cok tecrübesiz hem sabirsiz hem de stresliyim:18: son kararimi verebilirsem alman hastanesinde olacak. hani doktorum programini sunan aytug beye. kendisi iyi bir doktor ama cok yogun. beni korkutan da bu. ama ona gitmemi saglayan öyle tesadüfler oldu ki, bir de baktim ki tüp bebek icin karar vermisim ve ona muayene oluyorum. :26:

kızlar dün transferim yapıldı.bugun 1. günüm eşim işe gitti bende kahvaltımı kendim hazırlamak zorundayım yanımda kalacak kimse yok.öğlenleride yemekleri ısıtıyorum bişey olurmu daha ilk günden çok tedirginim.yapmasam aç kalıcam (

hayırlı uğurlu olsun canım. sende hamişsin artık :)))) bebeğin senle olsun ömür boyu inşallah. bence bişi olmaz yemeğini yiyip yatarsın hemen geri.
o kadar da değil yani wc ye giderken kalkcaksın yemek yerkende hemen 10 dak. kalkarsın yersin yatarsın. istersen yemeği bi tepsiye koyup yattığın yerden de yiebilirsin. takma bu kadar kafana. relax ol.

hayirlisi olsun insallah hersey gönlüne göre olur..

Canım ilk önce hayırlı olsun inşallah sonucu güzel olur canım bende kalkıp yemekleri kendim yaptım, benim esim de calisiyor, korkma birsey olmaz, sadece zor birsey pişirme

canım ben de seni merak ediyordum, dün giremedim nete malum istanbula gelmişken bekar arkadaşlarla görüşüp onlarda kaldım yani 2 gün süreyle unuttum tedaviyi=) yeni eve geldim ancak cevap yazıyorum. hiçç bir sey olmazmıs çıkartırken elin titreyince olurmus hatta benm orası morardı=(
muhtemelen pazartesi toplanacak benmki yani yarın son kontrolum olcakmıs benm puregon 150 ye kadar düşürdüler.pazartesi toplanırsa memlekete donmeyi planlıyorum hemencecik, her sey yolunda gider 5. güne kadar gidilirsede cumartesi transfer...
seninde bugun kontrol vardı neler dedi doktor inşallah her sey yolundadır

ay canım hayırlı uğurlu olsun.allah hamileliğini tamamına erdirsin ve bizlerede tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh..cuma vakti yazdıklarında dua yerine geçsin inşallah=))

burda okadar kızız seni aç bırakırmıyız canım yakın olan yollasın canın ne istiyorsa, yormayalım yeni hamileyi=))

birde için rahat etsin diye söylüyorum ben istanbulda yaptırıyorum tedaviyi ama amasyalıyım transferden sonra doktor 24 saat sonra ucağa bile binebilirsin dedi ama ben en az 3 gün kalıp gideceiğim tabii ki her sey yolunda gider ve transfer olursa hayırlısıyla. ayyy bize de dua et canım yattıgın yerde bende insallah sana ve hepimize dua edeceğim mubarek cuma günü.

korkma cnm bişeycik olmaz ters bir hareket yapmıyorsun sonuçta hem böylece kafanıda dağıtmış olursun arta kalan zamanda bolca dinlenirsin bol sıvı tüket aç kalmaki kan şekerin düşmesin hayırlısı ile kucağına alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…