Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

iyi gidiyo canım .hadi hayırlısı şuan tedavinin hangi aşamasındasın?

iğne korkusunu atlatmana sevindim canım.
ben dün 4. iğnemi oldum 5. gün için e2 testi istemişlerdi bir de muayene olacağım yumoş boyutlarına bakılacak
sabahtan testlerimi yaptırdım, iş çıkışı da muayene olacağım hemde test sonuçlarımı verecek dr.

muayene den sonra sonuçları paylaşırım.

derinciğim bence şansın yüksek, inşallah tedavinin sonucu pozitif olur, aşılamayla vakit kaybetmediğiniz iyi olmuş. bende 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonra tüp e geçtim şimdi pişmanım keşke direk tüp e başlasaydım diye.

Ilk denememde dilek hanım benim duygularımı çok suistimal etti açıkcası.etkilemek istemediğim için detaylı olarak kendisiyle ilgili görüşlerimi söylemiyeceğim.inşallah sizler memnun kalırsınız.herkesin kısmeti kaderi nerdeyse orası olur sonuç itibariyle.benim olmadı irenbede..(((

tamam canım sonuçlar iyi inş önce sen verirsin güzel haberi sonrada ben.sonrada isteyen herkesss....ben 2 kez dış gebelik geçirdim birincisi açık amelıyat oldum ölümden döndüm sol tüpüm alındı.2. side laparoskop.oldum.sağ tupüm açık ama %30 yıne dış gebelik ihtimali var dediler tüp bebek önerdiler ama genede ufacık iğneden korktum.insan o zor günlere tekrar dönecem korkusuyla paniğe kapılıyo heralde.yinede korkuyorum tüp bebekte dış gebelik olucak diye.rinş bu kez şans güler..canım senın sorun ne?

ben fransada yasiyorum. 16 martta 3. asilamam yapilacak.
1 nisanda da istanbul bruksel tup bebek merkezinde ilk tup bebek tedavimize baslayacagiz insallah. gectigimiz kasim ayinda yucel hoca ile ilk gorusmemizi muayenemizi yaptik. hayirlisi artik. allah herkese nasip etsin hayirlisiyla insallah.
esimde sperm sekil bozuklugu ve spermde ileri hareket azligi problemi var. imsi teknigi ili mikroenjeksiyon yapilacagini soyledi. boyle rahatsizliklar icin ozellikle uygulaniyormus bu teknik.
sizden yorumlarinizi bekliyorum kizlar
lutfen benide bilgilendirin. forumda yeniyim.ama tum topikleri tum yorumlari okudum yaladim yuttum :)

banada çok iyi davrandılar ama insan emin olamıyo tabıkı kafam hala karışık desem yeridir.bence yaşadıklarını söyle tongaya düşmeyim bende.irenbe hakkında iyi şeylerde duydum çok kötü şeylerde duydum.memnun olanda var olmayanda.tabıkı merkezin iyi olması çok önemli ama bence asıl önemli olan nasip olması.inş iyi olur sonuç

Kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)

kısmet canım..dilek hanımı çok samimi bulmuorum ben..bunu sonucum çıktıktan sonra daha iyi anladım..kişisel görüşümdür.kimse yanlış anlamasın lütfen..

kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)

transfermi oldu sana canım..tebrik ederim inşallah allah tamamına erdirir.sizde sorun neydi canım?nerde yaptırdın?kaçıncı denemen?

amin inşallah hepimize canım. hiç korkma kötü günler geri de kaldı, bizi çok güzel mutlu günler bekliyor.
bizde sebepsiz infertilite var. bilemiyorum. bir de benim yumurtalar çok inatçı ilaçlara istenen cevabı vermiyor. bakalım kısmet allahım nasip eder inşallah.

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun.ALLAH ım sonunu hayır etsin.Bende regli olmayı bekliyorum 5. deneme için start verceğiz.sebebi bilinmeyen grubundayız.daha önceki denemelerimde 2 kez hamile kaldım ancak devam etmedi.brüksel tüp bebekde tedavi görceğim bu sefer.10 gün önce histeroskopi oldum.rahimde hafif şekil bozukluğu olduğunu ama düzelttiğini söyledi doktorum.gelişmeleri yine yazacağım sizlere.inşallah hepimiz için hayırlı olur....

Kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)

ayy hadi inşallah canım sonuda güzel olur.bizlerede uğurlu gelirsin.ayağını sürtseydin :) bizde arkandan gelirdik :)bol bol dua et.selavat getir.tefriciye oku.güzel haberlerini bekliyoruz...

transfermi oldu sana canım..tebrik ederim inşallah allah tamamına erdirir.sizde sorun neydi canım?nerde yaptırdın?kaçıncı denemen?

Evet, transfer yapıldı , bizim soru esimin spermi kötü, bu bizim 5ci denememiz, bu sefer Antalya Gelecek tüp bebek merkezindeyiz

ayy hadi inşallah canım sonuda güzel olur.bizlerede uğurlu gelirsin.ayağını sürtseydin :) bizde arkandan gelirdik :)bol bol dua et.selavat getir.tefriciye oku.güzel haberlerini bekliyoruz...

Çok teşekkür ederim canım! İnşallah dediğin gibi olur, sen de 5 denemeye başlıyorsun, bu da benim 5 denemem, çok rahatım huzurluyum!

Çok teşekkür ederim canım! İnşallah dediğin gibi olur, sen de 5 denemeye başlıyorsun, bu da benim 5 denemem, çok rahatım huzurluyum!
inşallah canım hepimiz için herşey güzel olur.dualarım hepimiz için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…