mrb canım bende izmirdeyım benimde ilk denemem ben irenbede yaptırıyorum doktorun kimdi
Canım hayırlı olsun ilk denemen..inşallah bir seferde kurtulursun..benim dr um Dilek Aslandı.senin kim?
iyi gidiyo canım .hadi hayırlısı şuan tedavinin hangi aşamasındasın?
amin canım inşallah hepimize şans dolu ve uğur dolu bir ay olur.
bizim sorunumuz eşimde sperm düşüklüğü bende de yumurta tembelliği var..
dün ege ünv.nin üroloğu eşime size hiç aşılama yapılmadan direk tüp bebek yapalım demiş.
bakalım artık..kısmet...
iğne korkusunu atlatmana sevindim canım.
ben dün 4. iğnemi oldum 5. gün için e2 testi istemişlerdi bir de muayene olacağım yumoş boyutlarına bakılacak
sabahtan testlerimi yaptırdım, iş çıkışı da muayene olacağım hemde test sonuçlarımı verecek dr.
muayene den sonra sonuçları paylaşırım.
Ilk denememde dilek hanım benim duygularımı çok suistimal etti açıkcası.etkilemek istemediğim için detaylı olarak kendisiyle ilgili görüşlerimi söylemiyeceğim.inşallah sizler memnun kalırsınız.herkesin kısmeti kaderi nerdeyse orası olur sonuç itibariyle.benim olmadı irenbede..(((
banada çok iyi davrandılar ama insan emin olamıyo tabıkı kafam hala karışık desem yeridir.bence yaşadıklarını söyle tongaya düşmeyim bende.irenbe hakkında iyi şeylerde duydum çok kötü şeylerde duydum.memnun olanda var olmayanda.tabıkı merkezin iyi olması çok önemli ama bence asıl önemli olan nasip olması.inş iyi olur sonuç
kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)
Kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)
tamam canım sonuçlar iyi inş önce sen verirsin güzel haberi sonrada ben.sonrada isteyen herkesss....ben 2 kez dış gebelik geçirdim birincisi açık amelıyat oldum ölümden döndüm sol tüpüm alındı.2. side laparoskop.oldum.sağ tupüm açık ama %30 yıne dış gebelik ihtimali var dediler tüp bebek önerdiler ama genede ufacık iğneden korktum.insan o zor günlere tekrar dönecem korkusuyla paniğe kapılıyo heralde.yinede korkuyorum tüp bebekte dış gebelik olucak diye.rinş bu kez şans güler..canım senın sorun ne?
Kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)
transfermi oldu sana canım..tebrik ederim inşallah allah tamamına erdirir.sizde sorun neydi canım?nerde yaptırdın?kaçıncı denemen?
canım hayırlı uğurlu olsun. artık resmen hamilesin,sıkı sıkı tut bebişini, haydi bakalım ilk hamişimiz sen ol.
ayy hadi inşallah canım sonuda güzel olur.bizlerede uğurlu gelirsin.ayağını sürtseydin :) bizde arkandan gelirdik :)bol bol dua et.selavat getir.tefriciye oku.güzel haberlerini bekliyoruz...
Valla hamisim suanda:)inşallah canım inşallah!!!'
inşallah canım hepimiz için herşey güzel olur.dualarım hepimiz için....Çok teşekkür ederim canım! İnşallah dediğin gibi olur, sen de 5 denemeye başlıyorsun, bu da benim 5 denemem, çok rahatım huzurluyum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?