Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

hayırlı olsun arkadaşlar işallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım ..tedavide olanlar transferi olanlar allah tamamına erdirsin güzel hayırlı haberlerinizi burdan duyarız işallah hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin işallah darısıda başımıza olsun..benimde ikinci tüp tedavim nisan başı gibi düşünüyorum ...işallah bol bol bi sürü bebişler olsun :)

hayirli olsun canim insallah sana simsiki tutunurlar bu son olur insallah kac tane transfer edildi
bende bugün kan verdim yarin belli olacak
Teşekkür ederim, canım, 2 tane transfer edildi, biz genetik tanı yaptırdık ya ve düzgün sadece 4 tane çıktı, onlardan 2 tane çok iyilermis öbür 2tane ortaymis, geri kalan da embriolar 5 güne kadar geldiler, ama genetiği bozulmuş. İyiki da yaptık biz bu tahlili. Suanda yatıyorum canım huzurluyum, telefondan İnternete girdim:)))

dondurdunuzmu kalanlari bu ne testi hic duymadim biz spermlerde IMSI yapmistik en düzgün spermi kullandilar 10bin kat büyüdüp en iyilerini sectiler spermin ama embiryolara bir test yapmadik.

dondurdunuzmu kalanlari bu ne testi hic duymadim biz spermlerde IMSI yapmistik en düzgün spermi kullandilar 10bin kat büyüdüp en iyilerini sectiler spermin ama embiryolara bir test yapmadik.
Embriolara genetik tanı yapıyorlar, buna biz doktorla beraber karar verdik, çünkü 5 denememiz olduğu için artık böyle bur test olmasını istedik. Embriolarim daha az sayıda olsaydı yapmazdik. Geri kalanı döndürmedik onların genetiği bozuk çıktı onlar ile sağlıklı gebelik olmaz

:))))Canım benim, ben yapardım da telefondan giriyorum buraya, benim esim bana bilgisayar yasakladı valla:)

nasıl yapıldığını söylesen ben yazdım da tablo olarak gözükmüyo eklediğimde o yuzden yapamadım eskiden yaptığım şekilde de olmadı sıradan oldu düz bi yazı gibi çıktı

KIzlar liste yapmamı ister misiniz kim ne durumda takip edelim karıştırmayalım ne dersiniz

eveet bu sitede yıllardır hayalim bi listede adımın karışısında HAMİLE yazması..Şubat da kısmet olmadı ama bu ay inşallah...
belim ağrıdı bu gün çok mutlu olduum:)) bi belirti diye buna bile sevininiyorum.......şafak 7......

ayy işallah hayırlı ugurlu olur listemiz hepimize ugur getirsin işallah bol bebişli olsun :)

kızlaaarrr selaaammmm,,

hastaneden geldim e2 testimin sonuçlarını aldım. sonuçlar gayet güzel çıktı. yumoşlarımı da kontrol ettiler onlarda iyilermiş allaha şükür.
sizlerde ne var ne yok?

yuyocum nasıl gidiyo hamilelik

hadi gözün aydın canım inşallah güzeel bir şekilde devam eder tedavin.ilk transferi yapılan arkadaşımız yuyo sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…