kızlar, bebislerimi aldım eve geldim ve yatıyorum, çok mutluyum ve huzurluyum:) bütün gün uyuyup duruyorum:)
Teşekkür ederim, canım, 2 tane transfer edildi, biz genetik tanı yaptırdık ya ve düzgün sadece 4 tane çıktı, onlardan 2 tane çok iyilermis öbür 2tane ortaymis, geri kalan da embriolar 5 güne kadar geldiler, ama genetiği bozulmuş. İyiki da yaptık biz bu tahlili. Suanda yatıyorum canım huzurluyum, telefondan İnternete girdim:)))hayirli olsun canim insallah sana simsiki tutunurlar bu son olur insallah kac tane transfer edildi
bende bugün kan verdim yarin belli olacak
KIzlar liste yapmamı ister misiniz kim ne durumda takip edelim karıştırmayalım ne dersiniz
Teşekkür ederim, canım, 2 tane transfer edildi, biz genetik tanı yaptırdık ya ve düzgün sadece 4 tane çıktı, onlardan 2 tane çok iyilermis öbür 2tane ortaymis, geri kalan da embriolar 5 güne kadar geldiler, ama genetiği bozulmuş. İyiki da yaptık biz bu tahlili. Suanda yatıyorum canım huzurluyum, telefondan İnternete girdim:)))
canım benim 9 ay boyunca hiç ayrılmasın senden mutlu huzurlu bi 9 ay geçirin inşallah
Embriolara genetik tanı yapıyorlar, buna biz doktorla beraber karar verdik, çünkü 5 denememiz olduğu için artık böyle bur test olmasını istedik. Embriolarim daha az sayıda olsaydı yapmazdik. Geri kalanı döndürmedik onların genetiği bozuk çıktı onlar ile sağlıklı gebelik olmazdondurdunuzmu kalanlari bu ne testi hic duymadim biz spermlerde IMSI yapmistik en düzgün spermi kullandilar 10bin kat büyüdüp en iyilerini sectiler spermin ama embiryolara bir test yapmadik.
ama yapamadım listeyi ya nasıl çizelge yapılıyo ekleniyo ben anlamadım :)
:))))Canım benim, ben yapardım da telefondan giriyorum buraya, benim esim bana bilgisayar yasakladı valla:)
KIzlar liste yapmamı ister misiniz kim ne durumda takip edelim karıştırmayalım ne dersiniz
Valla hamisim suanda:)inşallah canım inşallah!!!'
transferimin 5. günü,şu an da hamile olma işini ben çook sevdim. ben de hamileyim o zaman:)))
kızlaaarrr selaaammmm,,
hastaneden geldim e2 testimin sonuçlarını aldım. sonuçlar gayet güzel çıktı. yumoşlarımı da kontrol ettiler onlarda iyilermiş allaha şükür.
sizlerde ne var ne yok?
yuyocum nasıl gidiyo hamilelik
kızlaaarrr selaaammmm,,
hastaneden geldim e2 testimin sonuçlarını aldım. sonuçlar gayet güzel çıktı. yumoşlarımı da kontrol ettiler onlarda iyilermiş allaha şükür.
sizlerde ne var ne yok?
yuyocum nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?