kasık agrısının olması kotu yorumlama ıyı olur ınsallah ama bu pembe akıntı ne bende sabah grelmıstı herkesde kahverengı olur bızde pembe ıkımızın aynı gıdıyor ınsalah tutmustur bebıslerımız arkadasım.benım ıçınde beklemek zorlastı artık.korkmaya basladım(((
transferimizin 8.günü bugün bel ağrılarım başladı. regl olmazsam eğer 10.günü yani perşembe günü sabah ilk idrarımla idrar testi yapıcam.
hadi hayırlısı bakalım.Ben tarnsfer gunude sayıyorum hep oyuzden 9 gun dıyorum :) sabah ılaclar ıne pembemsıydı bıraz va arada kahverengi gibi olanlarda vardı ben kormaya basladım arkadasım ya tutmadı dıye ılk zamanlar daha bır umutluydum.Bırde dun ıdrar yaptım cıkmadıya ondan heralde((( gecen defa tes yapmadanmı reglı oldun sen.Bırde duzeldımı senın dun bıraz sıkıntı var dıyodun ya
canım ya...İNŞLH TUTUNURLAR sana herşey gönlünce olsun...ben de dün gittim çarşamba da gidicem cuma günü toplancak inşlh..[/
ağrıların geçtimi pikocu..iyimisin..bol yumurtalar..bol emriyolar demek..inşallah..rabbim hayırlısını versin her ikimiz içinde..5 mayıs test günüm..hadi arkadan da seni bekliyorum inşallah..
Slm arkadaslar bende c.tesi iğnelerime basladim cokk tatli heycanliyimmm,ve bı sorum olucak benim gibi raporsuz olan varmi? Kaca mal oluyorr??
canım ben kan testinden 2 gün sonra regl oldum. ama 10 .gün evde idrar testi yapmıştım negatifti. valla jeli kulanınca yanma ve kaşıntı onunla birlikte kırmızı bişeyelr gelio tabii ama baktım tahriş olmuş orası o yüzden:)
ay herşeyde birşey arıyoruz işte bakalım benim normalde 25 ve 26 regl tarihim dedim ya sana. test gününe gerek bile kalmayabilir:)
ınsallah reglı olmayız arkadasım.benım bır arkadasım var oda tupbebek yaptı gecen hafta dogum yaptı ıkızlerı oldu onunla konustum bugun benım hıc belırtı yok bırde boyle pembemsı gelıyor dıye oda bende olmustu ne kadar olsada ılacın agzı yapıyor dedı ve bende hıc belırtı yoktu ıdararımda hıc cıkmadı kan tahlılınde cıktıgı halde cıkmadı dedı oyle dıyınce bıraz rahatladım ınsallah allahım dedım ve sende geldın aklıma ınsallah bırlıkte ıyı haber alırız canım yaaaa:)
İnşallah. bugün ne düşündüm. dedim benim sonucum kötü olsa bile inşallah senin iyi olur:) hamile kalamasamda seni takip ederim. umarım Allah gönlüne göre verir. ama bu site bana iyi geldi iyiki üye olmuşum yalnız olmadığımı bilmek güzel ( son konuşmalar gibi oldu hahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) senin 2 embriyo konuldu benden daha fazla şansın. benim hem dondurullmuş hem tek. tek şansım blastokist olması 5.güm emb. yani. Allahım herşeyin hayırlısını versin.
kızlar biz de tüp bebek yapcaz mayıs ayında fiyat hakkında bi bilgisi var mı?? özel hastanede(bu arada problem eşimde tutma şansı daha yuksekmiş doğru mu)))
hayırlısı olur ınsallah ben ozel tup bebek merkezınde yaptırdım 3500 merkeze 1500 dr 750 dondurmay 1200 falanda ılaclara verdım canım.cok para vermısım yaaaa:) ınsallah tuttarda ınsanın gozu gormuyo.bızde ıkımızdede promlem yok canım ama olmayınca olmuyor nasıp kısmet arkadasım .
kızlar biz de tüp bebek yapcaz mayıs ayında fiyat hakkında bi bilgisi var mı?? özel hastanede(bu arada problem eşimde tutma şansı daha yuksekmiş doğru mu)))
peki tüpbebek mı yoksa mıkroenjeksıyon mu yapmıştınız??
tuttu mu peki canım??benımde sorun esımdeydı. evet erkeklerde sorun varsa kısırlık dısında problm daha cabuk tedavı edılıyor.
3.000 tl up bbek merkezıne verdım. ssk dan yararlanamadım 3 yıllık evlı olmam gerekıyormus yararlanmam ıcın.
1.450 de ılaclara verdım ama oda arkadasımız ılac fırmasında calısıyor o yardımcı oldu yoksa 2.000 kadar da ılaca verıcekdık. dondurmak ıcınde 350 euro baslangıcta dondurmayı cozmek ıstedıgımız zamanda 350 euro verıcektık.(dondurulcak emrbrıomuz yoktu)
ikimizinde tutsun canım ya allah hepımızın gönlüne göre versin ikimizinde tutsun bırlıkte devam edelı yola:) olumsuz dusunmeyelım.bu nasıp kısmet ısı tutacagı varsa hersekılde tutar tutmayacaksada ıstersen on tane koy nolacak.bende ıyıkı üye olmusum evde oldugum ıcın tek ugrasım oldu nerdeyse:))))
yeni işten geldim idrar testi aldım. yarın sabah ilk idrarımla yapıcam bakalım hayırlısı.
hadı hayırlısı canım banada haber ver olurmu merak ederım sımdı ben gecen yaptım ya cıkmayınca bır hevesım kactı korkuyorum yapmaya artıkama sen bana yaz oldumu sımdıden heyacan yaptım sılıkte olsa cıkar ınsallah:)))
günaydın;
eşim izin vermedi yarın yaparız dedi 9.gün erken kendini üzersin diyo. geçen yaptğımda test negatif çıktı kan testide negatifti o yüzdenyani 10.gün perşembe sabahı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?