Elacim;
hafiften regl sancılarım var. sende var mı birşey? beklemek ne zor birşey yarabbim sabır versin bize Allahım
Arkadaşlar transferimin 4.gübü bitti ve ben dün gece eşimin telefonunda başka bir kadına atılan mailleri yakaladım.
Yok senden elektriklendim falan filan şok oldum bir ara ağlama krizine girdim karşıma geçti korkudan ne yapacağı bilemedi.
Ne yapıcam ben dünyam başıma yıkıldı. Kadınla konuştum çok rahat tam esnek bir tip yani konuşmalardan yollu olduğu kesin
allahım ne yapayım ne olur bebek olsa bile dün akşam zarar görmüştür diye düşünüyorum belkide aldırıcıcam kafam çok karışık bildiğim tek şey varki güvenimi alıp götürdü beraberinde sevgimide.
Ben daha hergün bu acıları çekerken bebeğimiz için şu balıma gelenlere bak. Değmezmiş ona kesinlikle şuan kan testi tarihime kadar beklem aşamasındayım dedim bugün eğer negatifse ki inş. Bu durumda boşanmayı düşünüyorum.
Bana yadım edin ne olur bir akıl verin kafayı yicem...
nursedacım inan okuyunca çok kötü oldun canım benim. benimde 9.günüm bugün. ya internette falan mı? dalga geçmek için falan yapmıştır belki ciddi birşey değildir. belki eşinde senin gibi psikolojik olarak sıkıldı. sadece nette görüştüler ise ve yeniyse hemen evham yapma sakın. peki eşin kendini savundu mu. inanılmaz üüldüm tüylerim diken diken oldu canım benim ya
Benm de transferin sekizinci günü idrar testini korkarak denemek istiyorum perşembe benim kantestim yalnız çok korkuyorum yalnızca göğüsler ağrıyor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün geçmiyor günler
bugun hafıften belım agrıyoümitsizleşmeye basladım bende
Arkadaşlar transferimin 4.gübü bitti ve ben dün gece eşimin telefonunda başka bir kadına atılan mailleri yakaladım.
Yok senden elektriklendim falan filan şok oldum bir ara ağlama krizine girdim karşıma geçti korkudan ne yapacağı bilemedi.
Ne yapıcam ben dünyam başıma yıkıldı. Kadınla konuştum çok rahat tam esnek bir tip yani konuşmalardan yollu olduğu kesin
allahım ne yapayım ne olur bebek olsa bile dün akşam zarar görmüştür diye düşünüyorum belkide aldırıcıcam kafam çok karışık bildiğim tek şey varki güvenimi alıp götürdü beraberinde sevgimide.
Ben daha hergün bu acıları çekerken bebeğimiz için şu balıma gelenlere bak. Değmezmiş ona kesinlikle şuan kan testi tarihime kadar beklem aşamasındayım dedim bugün eğer negatifse ki inş. Bu durumda boşanmayı düşünüyorum.
elacim yarın sabah sende yapıcakmısın test. eğer benim yrn negatif çıkarsa kan testine öylesine giderim. 1.de yanılmadım çünkü
Elacim;
Bu sabah eşimle test yaptık ama çok çok silik yada biz öyle görmek istedik sonuç : emin değiliz yarın sabah tekrar yapıcaz. Ayrıca; benim bugün pembe akıntım var ve regl sancıları. çünkü bu tarihler regl günüm. bence olmadı
karmakarışığım
ay cok sevındım valla sılık olsada ıkınızde ayı seyı gorecek degılsınız ya ınsallah arkadasım pembe akıntı normalmıs ılac yapıyormus dedım ya :) bence oldu aksam bır daha yap :)
kız sevinme hemen ben kötüyüm. dedim ya belkide biz öle görmek istedik. sabah idrarı en garantisi imiş yarın sabah gene yapıcam bakalım Allahtan ümit kesilmez.
bırazdan saglık ocagına gıdıcem raporum bıttı ıkıgun daha lıcam hersey bellı olsun oyle gıdeyım dedım ıse sımdı herkes sorucakesım dun gıdıp kan tahlılı yapalım ben arastırdım cıkarmıs dıyor ama ben bırturlu cesaret edemıyrum gunu gelınce yapıcam dedım cok umutsuzum.belkı ıdrar alır yaparım bılmıyorum sen ne yaptın testı reglı olmadın demı
tedaviniz hayırlı olsun...ne raporu?yani bende rapor falan olmadı ama..1 sene önce yumurtalarım toplanmıstı..cok ara verdım..dun dondurulmus tansferım oldu..2.100 odedık..biraz masraflı bir tedavi..[/QUOT heyet raporu canim bende raporsuzum ve 1.600 ilaclara ve 4.000 hastaneye ödücem özel de yaptiriyorum ve cok pahalima geliyo ama hayirlisi olsun insallah benim yarin gene muyanem var hersey yolunda,pazar felan yumurtalarim toplanir snr kismetse transfer insallah,sanada hayirli olsun canim..
ben hiçkimseye söylemedim. olunca söylicem.
ben hiçkimseye söylemedim. olunca söylicem.
doktorla konuştum. böyle böyle pembe şeyler gelio diye. yarın için yaptırmamı söyledi. yarın öğleden sonra yaptırmaya gidecem olumsuz oluırsa bir daha şirkete dönmem. o yüzden öğlen izin aldım. yrn akşam sonucu yazarım hepinize.
İnşallah hayırlı haberler veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?