Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Arkadaşlar transferimin 4.gübü bitti ve ben dün gece eşimin telefonunda başka bir kadına atılan mailleri yakaladım.
Yok senden elektriklendim falan filan şok oldum bir ara ağlama krizine girdim karşıma geçti korkudan ne yapacağı bilemedi.
Ne yapıcam ben dünyam başıma yıkıldı. Kadınla konuştum çok rahat tam esnek bir tip yani konuşmalardan yollu olduğu kesin
allahım ne yapayım ne olur bebek olsa bile dün akşam zarar görmüştür diye düşünüyorum belkide aldırıcıcam kafam çok karışık bildiğim tek şey varki güvenimi alıp götürdü beraberinde sevgimide.
Ben daha hergün bu acıları çekerken bebeğimiz için şu balıma gelenlere bak. Değmezmiş ona kesinlikle şuan kan testi tarihime kadar beklem aşamasındayım dedim bugün eğer negatifse ki inş. Bu durumda boşanmayı düşünüyorum.

Bana yadım edin ne olur bir akıl verin kafayı yicem...

nursedacım inan okuyunca çok kötü oldun canım benim. benimde 9.günüm bugün. ya internette falan mı? dalga geçmek için falan yapmıştır belki ciddi birşey değildir. belki eşinde senin gibi psikolojik olarak sıkıldı. sadece nette görüştüler ise ve yeniyse hemen evham yapma sakın. peki eşin kendini savundu mu. inanılmaz üüldüm tüylerim diken diken oldu canım benim ya

sen kadınla karısıyım diye mi konuştun niye muhatap oluyorsun o.... ya afedersin çok sinirlendim

nursedacım bi sürü hormon tedavisi aldın psikolojin alt üst oldu..normalden çok çok fazla hassas dönemindesin...tam olarak anlatırmısın??aldatma değildir belkide hemen evhamlanma,öyle rahat kadın devri bu devir kendini nie üzesin bu hayatta böle arsızlarla birlikte yaşıoruz die lütfennn...kıyamam ben sana

Canim belki ahkam kesmek kolay ama kesinlikle simdilik bebegini riske atacak bir sey yapma normal sekillde beklemeye calis sonucta o suanda bir canli ve korunmayi hakediyor. Gun gelir her sey acikliga kvusursa cok uzulursun. Kendimden pay biciyorumda sakin o kadinla muhattap olma, ve mumkunse bir sure uzaklas ailenin yanina git bakalim nasil bir aciklamada bulunacak o zamana kadar yuzunu bile gorme. Allah yardimci olsun.

kızlar merhaba bugun 2. ignemi oldum ben de beni yalnız bırakmayınnnn (( arkadasım senın ıcın dua edıyorum ınsallah cıddı diildir esının mesajları ((

çok üzülürek yazıyorum bu sabahın erken saatlerinde ama kesinlikle atılan telefondan mailleri okudum hayatım altüst oldu. Progeston iğne kullanıyorum sabah iğne yapıyomusun diye bana kutuyu uzattı elinden alıp firlattım deliye döndü.sevgimin azaldığını hissediyorum bu şekilde ne kadar devam ederim bilmiyorum ama.çok moralim bozuk hiçbirşeyden tat almıyorum...

elacim yarın sabah sende yapıcakmısın test. eğer benim yrn negatif çıkarsa kan testine öylesine giderim. 1.de yanılmadım çünkü

bırazdan saglık ocagına gıdıcem raporum bıttı ıkıgun daha lıcam hersey bellı olsun oyle gıdeyım dedım ıse sımdı herkes sorucak esım dun gıdıp kan tahlılı yapalım ben arastırdım cıkarmıs dıyor ama ben bırturlu cesaret edemıyrum gunu gelınce yapıcam dedım cok umutsuzum.belkı ıdrar alır yaparım bılmıyorum sen ne yaptın testı reglı olmadın demı

Elacim;

Bu sabah eşimle test yaptık ama çok çok silik yada biz öyle görmek istedik sonuç : emin değiliz yarın sabah tekrar yapıcaz. Ayrıca; benim bugün pembe akıntım var ve regl sancıları. çünkü bu tarihler regl günüm. bence olmadı

karmakarışığım

ay cok sevındım valla sılık olsada ıkınızde ayı seyı gorecek degılsınız ya ınsallah arkadasım pembe akıntı normalmıs ılac yapıyormus dedım ya :) bence oldu aksam bır daha yap :)

ay cok sevındım valla sılık olsada ıkınızde ayı seyı gorecek degılsınız ya ınsallah arkadasım pembe akıntı normalmıs ılac yapıyormus dedım ya :) bence oldu aksam bır daha yap :)

kız sevinme hemen ben kötüyüm. dedim ya belkide biz öle görmek istedik. sabah idrarı en garantisi imiş yarın sabah gene yapıcam bakalım Allahtan ümit kesilmez.

kız sevinme hemen ben kötüyüm. dedim ya belkide biz öle görmek istedik. sabah idrarı en garantisi imiş yarın sabah gene yapıcam bakalım Allahtan ümit kesilmez.

yok yok kotu olma ıyı olucak ınsallah.yarın daha belırgın cıkar ınsallah sakın reglı olayım deme ben cıkıyorum gorusuruz :)

ben hiçkimseye söylemedim. olunca söylicem.

doktorla konuştum. böyle böyle pembe şeyler gelio diye. yarın için yaptırmamı söyledi. yarın öğleden sonra yaptırmaya gidecem olumsuz oluırsa bir daha şirkete dönmem. o yüzden öğlen izin aldım. yrn akşam sonucu yazarım hepinize.

İnşallah hayırlı haberler veririm.

ben mecburen bırkac kısye soylemek zorunda kaldım 12 gun rapor olunca.bır degısıklık yok demı reglı olmadın.sabah saglık ocağına gıttım rapor ıcın dr um gel tahlıl yapalım dedı bende kan sandım olur dedım ıdrarda bakalım dedı once ben sabah tuvalete gıtmıstım zaten ıyı madem dedım sonra evde yapılan testlerden yaptı tabıkı cıkmadı sonrada dıyokı kandada yapsak cıkmazdı ıdrarda cıkmadıgı ıcın olurmu dedım ya bır cok kısının onuncu gunde bıle bellı oluyor asıl kanda ılk cıkar anlayacagın degısık bır tıpdı bende tahlıl aldım yarın sabah denıyıcem ((((

insallah canım benım ınsallah ıyı cıkar hepımızın zaman nasıl geldı ve ben cok korkuyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…