Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

bizimki normal bir gebelik değilki hemen çıksın idrarda. hani reglimizde gecikipte yapsak ok yani. saçmalamış çocuk bile bilir kanda garanti olduğunu erken kanda çıkıormuş ama değer düşük çıktığı için 12. günü veriolar bize. yoksa biz 10.günü yapsakda kanda çıkar yani.

yarın sabah ben yinede idrar yapıcam sabah ama yazarım sana. yazarım sana sabah. bak negatifi görsen bile üzülme idrarda negatif görüpte kanda pozitif görmüş. ( diyene bak :)

ben kan testi yaptırdım 41 cıktı ama bende ıkı gündür koyu kahve pelte ve kırmızı renkte bulanık akıntı oldu düşük olma olasılığı var mı?

ben kan testi yaptırdım 41 cıktı ama bende ıkı gündür koyu kahve pelte ve kırmızı renkte bulanık akıntı oldu düşük olma olasılığı var mı?

Canım doktoruna sordun mu, dinlenmen ya da ilaç kullanman gereken bi durum olabilir, sonuçta kanama olmuş. Benim net bir bilgim yok ama kesinlikle doktoruna sorman ve dinlenmen gerekir canım. Geçmiş olsun

bende yarın sabah yapıcam :)))) dr umu aradım kan tahlılını yarın yapsam ne olurkı dedı bırde bende hıc bır belırtı falan yok dedım oda bır belırtı olmazkı zaten cunku bız erken gebelıge bakıyoruz yarın degıl denılen gunde yapıyosun dedı ((((( bende sana sabah yazarım sende moralını bozma sakın kurtulus yok her sekılde sonucla karsılasıcaz :)

Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler.bloğu varya oraya gır..sana fıkır verır..hamıle kalan arkadasların.değerlerı gun gun yazılı..hayırlı olsun...

berru_bugra;24299875]
..allah eşlerimize güç kuvvet versin..bizede sabır..nered yaptırıyosun?

Son düzenleme:
Canım doktoruna sordun mu, dinlenmen ya da ilaç kullanman gereken bi durum olabilir, sonuçta kanama olmuş. Benim net bir bilgim yok ama kesinlikle doktoruna sorman ve dinlenmen gerekir canım. Geçmiş olsun

dr beni muayene etmedi.zaten gittiğim yerde hemşireler bu olayı götürüyo.ctesi tekrar tehlil istiyolar.hemşire düşükte dahil herşey olabillir,dedi

Kızlar anca girebildim dün kan tahlili yaptırdım 142 çıktı hamileyim yarın tekrar yaptıracağım katlamasına bakcak doktorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün daha hala inanamıyorum

Kızlar anca girebildim dün kan tahlili yaptırdım 142 çıktı hamileyim yarın tekrar yaptıracağım katlamasına bakcak doktorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün daha hala inanamıyorum

cok sevındım canım ya darısı bızım basımıza:) saglıkla devam eder ınsallah:)))

elacımmmmmmmmmm

Elimde 1 adet fazla test vardı yapayım dedim. İlk 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı bu sabahkinden daha belirgin.

yarın sabahda yapcam. öğleden sonrada kan testi. Allahım bu sfer resmen 2.çizgi çıktı ama silik olsunnnnnnnnnnnnnn.

Allahım ümitlerimi boşa çıkarma yinede umutlanmamaya çalışıyorum birde aşırı üşüme var.

arkadaşlar size bir şey danışacağim bugün transferimin 9. günü ve ben kanda beta hcg baktırdım 0.25 çıktı.gebe olma ihtimalim yok biliyorum ama.bazı arkadaşlar sonradan tutunabilir diyorlar yükselir mi sizce pazartesi test günüme kadar.Allahtan umut kesilmez ama kan sonucu da ortada yani ne yapmalıyım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…