insallah canım benım ınsallah ıyı cıkar hepımızın zaman nasıl geldı ve ben cok korkuyorum yaaaa
ben mecburen bırkac kısye soylemek zorunda kaldım 12 gun rapor olunca.bır degısıklık yok demı reglı olmadın.sabah saglık ocağına gıttım rapor ıcın dr um gel tahlıl yapalım dedı bende kan sandım olur dedım ıdrarda bakalım dedı once ben sabah tuvalete gıtmıstım zaten ıyı madem dedım sonra evde yapılan testlerden yaptı tabıkı cıkmadısonrada dıyokı kandada yapsak cıkmazdı ıdrarda cıkmadıgı ıcın olurmu dedım ya bır cok kısının onuncu gunde bıle bellı oluyor asıl kanda ılk cıkar anlayacagın degısık bır tıpdı bende tahlıl aldım yarın sabah denıyıcem ((((
ben kan testi yaptırdım 41 cıktı ama bende ıkı gündür koyu kahve pelte ve kırmızı renkte bulanık akıntı oldu düşük olma olasılığı var mı?
ben kan testi yaptırdım 41 cıktı ama bende ıkı gündür koyu kahve pelte ve kırmızı renkte bulanık akıntı oldu düşük olma olasılığı var mı?
bizimki normal bir gebelik değilki hemen çıksın idrarda. hani reglimizde gecikipte yapsak ok yani. saçmalamış çocuk bile bilir kanda garanti olduğunu erken kanda çıkıormuş ama değer düşük çıktığı için 12. günü veriolar bize. yoksa biz 10.günü yapsakda kanda çıkar yani.
yarın sabah ben yinede idrar yapıcam sabah ama yazarım sana. yazarım sana sabah. bak negatifi görsen bile üzülme idrarda negatif görüpte kanda pozitif görmüş. ( diyene bak :)
tedaviniz hayırlı olsun...ne raporu?yani bende rapor falan olmadı ama..1 sene önce yumurtalarım toplanmıstı..cok ara verdım..dun dondurulmus tansferım oldu..2.100 odedık..biraz masraflı bir tedavi..[/QUOT heyet raporu canim bende raporsuzum ve 1.600 ilaclara ve 4.000 hastaneye ödücem özel de yaptiriyorum ve cok pahalima geliyo ama hayirlisi olsun insallah benim yarin gene muyanem var hersey yolunda,pazar felan yumurtalarim toplanir snr kismetse transfer insallah,sanada hayirli olsun canim..
vucudun atmaya baslamıs olabılır dr gıtseydın benım ılk oyle olmusdu ..
Canım doktoruna sordun mu, dinlenmen ya da ilaç kullanman gereken bi durum olabilir, sonuçta kanama olmuş. Benim net bir bilgim yok ama kesinlikle doktoruna sorman ve dinlenmen gerekir canım. Geçmiş olsun
Kızlar anca girebildim dün kan tahlili yaptırdım 142 çıktı hamileyim yarın tekrar yaptıracağım katlamasına bakcak doktorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün daha hala inanamıyorum
tebrikler canım....ne mutlu sana RABBİM kucağına almanı da nasip etsinn...Kızlar anca girebildim dün kan tahlili yaptırdım 142 çıktı hamileyim yarın tekrar yaptıracağım katlamasına bakcak doktorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün daha hala inanamıyorum
kızlar yarın yumoşlarım toplancak nolur dua edin....çok heycanlıyım.......
Kızlar anca girebildim dün kan tahlili yaptırdım 142 çıktı hamileyim yarın tekrar yaptıracağım katlamasına bakcak doktorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün daha hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?