bende de yok o yuzden bende aynısını dıyorum ama olmadıysada yapacak bırsey yok cok kısı var belırtı olmadan hamıle oldugunu öğrenen belkı bızımde oyledır.senın kacıncı denemen ?????
benim bu ilk denemem o yüzden çok heyecanlıyım.dediğin gibi olmadıysada yapacağımız bişey yok ama insan hevesleniyor ya hamileysem diye.
Benm de transferin sekizinci günü idrar testini korkarak denemek istiyorum perşembe benim kantestim yalnız çok korkuyorum yalnızca göğüsler ağrıyor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün geçmiyor günler
benim bu ilk denemem o yüzden çok heyecanlıyım.dediğin gibi olmadıysada yapacağımız bişey yok ama insan hevesleniyor ya hamileysem diye.
benımde ılk ınsallah son olur :) nerde yaptırdın sen.ben aydındayım ama ızmırde yaptırdım smrayda
suan dort kısı olduk yakın tarıhlerde ınsallah hepımızın ıyı olur.ben cıkmayacagını bıldıgım halde denedım cıkmadı cokta takılmadım hayırlısı olsun.11. gunde bıle sılık cıkıyormus cogunda okudum.
benımde ılk ınsallah son olur :) nerde yaptırdın sen.ben aydındayım ama ızmırde yaptırdım smrayda
aaa gerçekten mi bende smyrnada yaptırdım salı günü beraber ordaydık demek ki
aaa gerçekten mi bende smyrnada yaptırdım salı günü beraber ordaydık demek ki
ewet bir gün fark varmış.sen nasıl memnun musun merkezden
slm arkadaşlar bende evlat hasretiyle yananlardanım neolur bana yardım edin amh testi yaptıran varmı aranızda
benim değerim 0,7 çıktı çok düşük acaba tüp bebekte şansım olurmu..
ben dr ma guvenıyorum o ıyı dıyorsa ıyıdır:) dıye dusunuyorum ordada gayet ıyı davrandılar ama işlem olarak nasıllar bılmıyorum embrıyologda yaslı bır bayandı gözleri iyi görmüşmüdür sence :))))) esbırı bır yana ıyı olmalrını umut edıyorum ıkı tanade mebrıyo dondurduk ıyıymıs embıyolarım dr onerdı zaten bende ıstıyordum en azından tutmazsan bır kere daha ılac kulanmdan denerız dedık.transfer ettıklerı de cok guzel saglıklı dedıler bolunmesı 1 kalıteymıs 8 hucrelı bılmıyorum herseyın hayırlısı tek sıkıntı tutunmaları cunku bızde hıcbır sıkıntı yok bırsey cıkmadı.hamıle kalıyorum ama ıkı defa dusuk yaptım.progesteron dusuklugu var dedı dr asılamalarda olmadı.drum 100 de 90 hamıle kalacaksın sıtres yapma dedı ama ınsanın elınde olmuyo ısde.rahat olamıyorsan her ıhtımal gelıyor aklıma
bana şansımla ilgili bişey söylemediler walla.benimde embriyolarım 1. kalitede bölünmüş öyle demişti embriyolog.ama o kadarda yaşlı değil di sanki ya sarışın bi bayandı.4 tane 1. kalite kalmıştı ben 2 tane transfer ettirdim ve dondurmadım.çünkü 3 tanesinin dondurma taraftarıydı embriyolog çözünürken belki bir belki 2 si kalır deyince bende 2 taneyi dondurmayı mantıklı bulmadım.kısmet işte bakalım sonuçlarımız ne olacak
benım kasıntı falna olmadı ama yınede bılmıyorum oyledır ınsallah ayın 1 de olmustum 28 gunde oluyorum tam test gunu yanıama benım ısım bellı olmaz erkende olabırım aksılık degılmı :)))) belım arada bır agrıyo goguslerım bır bakıyorum agrıyo sabha kalkıyorum geçmiş ilaçlardan oda heralde.Bugun sabah test yaptım cıkmadı tabıkı....cıkmayacagını bıle bıle yaptım ya cıkarsa dıye
Elacim;
sağ tarafımda bir ağrı var kasık ağrısı ve pembe akıntı geldi çok korkuyorum ya regl olucam yada bilmiyorum . benim test gününe kalmaz kaderim belli olur içime öyle doğuyor
Elacim;
sağ tarafımda bir ağrı var kasık ağrısı ve pembe akıntı geldi çok korkuyorum ya regl olucam yada bilmiyorum . benim test gününe kalmaz kaderim belli olur içime öyle doğuyor
canım ya...İNŞLH TUTUNURLAR sana herşey gönlünce olsun...ben de dün gittim çarşamba da gidicem cuma günü toplancak inşlh..Herkeze selamlar.bügün transferim gerçekleşti.acaba benimle birlikte bügün transfer olan arkadaşlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?