Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Benm de transferin sekizinci günü idrar testini korkarak denemek istiyorum perşembe benim kantestim yalnız çok korkuyorum yalnızca göğüsler ağrıyor rabbim hepimizin yüzünü güldürsün geçmiyor günler

suan dort kısı olduk yakın tarıhlerde ınsallah hepımızın ıyı olur.ben cıkmayacagını bıldıgım halde denedım cıkmadı cokta takılmadım hayırlısı olsun.11. gunde bıle sılık cıkıyormus cogunda okudum.

zaten idrarda hiç tavsiye edilmiyor baktırmak ben kanda şansımı denemek istedim ama biraz daha bekliycem en iyiysi.idrarda bile tek çizgiyi görmeye dayanamam ben

ewet bir gün fark varmış.sen nasıl memnun musun merkezden

ben dr ma guvenıyorum o ıyı dıyorsa ıyıdır:) dıye dusunuyorum ordada gayet ıyı davrandılar ama işlem olarak nasıllar bılmıyorum embrıyologda yaslı bır bayandı gözleri iyi görmüşmüdür sence :))))) esbırı bır yana ıyı olmalrını umut edıyorum ıkı tanade mebrıyo dondurduk ıyıymıs embıyolarım dr onerdı zaten bende ıstıyordum en azından tutmazsan bır kere daha ılac kulanmdan denerız dedık.transfer ettıklerı de cok guzel saglıklı dedıler bolunmesı 1 kalıteymıs 8 hucrelı bılmıyorum herseyın hayırlısı tek sıkıntı tutunmaları cunku bızde hıcbır sıkıntı yok bırsey cıkmadı.hamıle kalıyorum ama ıkı defa dusuk yaptım.progesteron dusuklugu var dedı dr asılamalarda olmadı.drum 100 de 90 hamıle kalacaksın sıtres yapma dedı ama ınsanın elınde olmuyo ısde.rahat olamıyorsan her ıhtımal gelıyor aklıma

slm arkadaşlar bende evlat hasretiyle yananlardanım neolur bana yardım edin amh testi yaptıran varmı aranızda
benim değerim 0,7 çıktı çok düşük acaba tüp bebekte şansım olurmu..

slm arkadaşlar bende evlat hasretiyle yananlardanım neolur bana yardım edin amh testi yaptıran varmı aranızda
benim değerim 0,7 çıktı çok düşük acaba tüp bebekte şansım olurmu..

o ne testı arkadasım ben yaptırmadım yaptırdıysam dr bakmıs norma dıye bırsey dememıstır bılemedım.....

bana şansımla ilgili bişey söylemediler walla.benimde embriyolarım 1. kalitede bölünmüş öyle demişti embriyolog.ama o kadarda yaşlı değil di sanki ya sarışın bi bayandı.4 tane 1. kalite kalmıştı ben 2 tane transfer ettirdim ve dondurmadım.çünkü 3 tanesinin dondurma taraftarıydı embriyolog çözünürken belki bir belki 2 si kalır deyince bende 2 taneyi dondurmayı mantıklı bulmadım.kısmet işte bakalım sonuçlarımız ne olacak

evet hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

transfer gününü saymazsan 7. gün bugün ama perşembe günü yani 10.gün kanda kesin çıkar. ama ben işte olucam. üstelik benimde regl tarihim 26 falan olabilirimde. bugün kasık ağrılarım başladı elacim. ama başka belirti yok. kasıklarda sağ taraf ağrıo batma oluyor geçiyor. sen hanile kalmıştın sanırım daha önce. sadece sağ taraf kasığı. niye söylüyorum ben regl sancılarımda pek kasıklarım ağrımaz. yada belirti arıyroum bilemiorum

ilaçlar,iğneler,psikoljik şeyler bir şekilde geçiyor. tedavinin en zor kısmı beklemek

Elacim;

sağ tarafımda bir ağrı var kasık ağrısı ve pembe akıntı geldi çok korkuyorum ya regl olucam yada bilmiyorum . benim test gününe kalmaz kaderim belli olur içime öyle doğuyor

Elacim;

sağ tarafımda bir ağrı var kasık ağrısı ve pembe akıntı geldi çok korkuyorum ya regl olucam yada bilmiyorum . benim test gününe kalmaz kaderim belli olur içime öyle doğuyor

panık yapma dr demıs ya tahrısten olur dıye benımde kasıgımda oluyo cok belırtı arama rahat ol arkadasım benımde bugun ıcımde olmadı gıbı bır hıs var moralımı bozuyorum durduk yere hem reglı olmanı ılaclar engellıyor dıye bılıyorum

Elacim;

kasık agrısının olması kotu yorumlama ıyı olur ınsallah ama bu pembe akıntı ne bende sabah grelmıstı herkesde kahverengı olur bızde pembe ıkımızın aynı gıdıyor ınsalah tutmustur bebıslerımız arkadasım.benım ıçınde beklemek zorlastı artık.korkmaya basladım (((

Slm arkadaslar bende c.tesi iğnelerime basladim cokk tatli heycanliyimmm,ve bı sorum olucak benim gibi raporsuz olan varmi? Kaca mal oluyorr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…