elacımmmmmmmmmm
Elimde 1 adet fazla test vardı yapayım dedim. İlk 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı bu sabahkinden daha belirgin.
yarın sabahda yapcam. öğleden sonrada kan testi. Allahım bu sfer resmen 2.çizgi çıktı ama silik olsunnnnnnnnnnnnnn.
Allahım ümitlerimi boşa çıkarma yinede umutlanmamaya çalışıyorum birde aşırı üşüme var.
elacımmmmmmmmmm
Elimde 1 adet fazla test vardı yapayım dedim. İlk 5 dakika içerisinde silik çizgi çıktı bu sabahkinden daha belirgin.
yarın sabahda yapcam. öğleden sonrada kan testi. Allahım bu sfer resmen 2.çizgi çıktı ama silik olsunnnnnnnnnnnnnn.
Allahım ümitlerimi boşa çıkarma yinede umutlanmamaya çalışıyorum birde aşırı üşüme var.
cok sevındım arkadasım ben sana soylemısdım.Şimdide ben soyleyeyımmı:)))) bende sabah test yaptım benımde cıktı ne sılık ne cok belırgın sok oldum mutlulkta ne yapacagmı bılemedım hemen sana yazayım dedım ben yarın yaptırıcam kan tahlılımı allahım ınsallah degerlerde normaldır :)))) heyacandan usuyorsundur arkadasım :)
Kızlar öğlen kanda gebelik testi yaptırıcam.
dün ve bugüm 3 test yaptım silikde olsa 2. çizgi çıktı. eşim olayı abartmış 20 tlye hassas bir test almış predictor diye. onda çıkmadı. çok moralim bozuldu. gerçi öğlen kana baktırıcam ama ne bilim 3 test yaptım ya onalr yanlışmıydı o zaman. of ya. bu idrar testleri çıkaranınn
dün ve bugüm 3 test yaptım silikde olsa 2. çizgi çıktı. eşim olayı abartmış 20 tlye hassas bir test almış predictor diye. onda çıkmadı. çok moralim bozuldu. gerçi öğlen kana baktırıcam ama ne bilim 3 test yaptım ya onalr yanlışmıydı o zaman. of ya. bu idrar testleri çıkaranınn
Canım benim idrar testlerine kafanı takma lütfen bak rb85 de yapmıştı idrarda negatif çıkmıştı kanda bi baktılar pozitif. Çok şükür hamile şimdi. Lütfen sende sakin ol ve idrar tahlillerine kafanı takma. İnşallah kanda çok güzel çıkacak değerin, hep birlikte sevinicez.
sevgili kk arkadaşlarım;
11.gün değerim 190,30 bugün öğrendim ve hamileyim. 1 adet blastokist dondurulmuş embriyo ve 2.denememdi. Allahıma şükürler olsun. Dlerim sağlıklı ilerler. Allah sizlerinde yüzünü güldürüp kucaklarını sağlıklı ve en önemlisi hayırlı çocuklarla doldursun inşallah.
Sizler beni yalnız bırakmadınız ve buradan çok şey öğrendim. Herşeyi sorabilirsiniz. Sizleri takipteyim bunu sakın unutmayın ve bol bol dua edin şükür namazınızı kılın. Dünya dualar üzerine kurulu bunu sakın unutmayın.
Elacım senin güzel haberlerini bekliyoruz sıra sende hadi bakalım.
sevgili kk arkadaşlarım;
11.gün değerim 190,30 bugün öğrendim ve hamileyim. 1 adet blastokist dondurulmuş embriyo ve 2.denememdi. Allahıma şükürler olsun. Dlerim sağlıklı ilerler. Allah sizlerinde yüzünü güldürüp kucaklarını sağlıklı ve en önemlisi hayırlı çocuklarla doldursun inşallah.
Sizler beni yalnız bırakmadınız ve buradan çok şey öğrendim. herşeyi sorabilirsiniz. sizleri takipteyim bunu sakın unutmayın ve bol bol dua edin şükür namazınızı kılın. Dünya dualar üzerine kurulu bunu sakın unutmayın.
inş.sorunsuz bir hamilelik olur. Benim 21. De transfer oldu her an test yapmak içimden geliyor.ama tutuyorum kendimi. Ama hiç belirtim yok kalçadan iğneler iyice yordu beni bacağımı bile etkliyor zor yürüyorum.inş. Sonucu iyi olur ama pek ümüdüm yok.eşimle çok tartışdım ve çok ağladım transferden sonra sanırım tutmaz.
sevgili kk arkadaşlarım;
Sizler beni yalnız bırakmadınız ve buradan çok şey öğrendim. herşeyi sorabilirsiniz. sizleri takipteyim bunu sakın unutmayın ve bol bol dua edin şükür namazınızı kılın. Dünya dualar üzerine kurulu bunu sakın unutmayın.
inş.sorunsuz bir hamilelik olur. Benim 21. De transfer oldu her an test yapmak içimden geliyor.ama tutuyorum kendimi. Ama hiç belirtim yok kalçadan iğneler iyice yordu beni bacağımı bile etkliyor zor yürüyorum.inş. Sonucu iyi olur ama pek ümüdüm yok.eşimle çok tartışdım ve çok ağladım transferden sonra sanırım tutmaz.
sevgili kk arkadaşlarım;
evet bu dünyada yaşayacağı var ise yaşar .kimsede buna engel olamaz ama insan yinede sebeplere takıyor.ben kendime iyi bakıyorum işe gidiyorum ama yormuyorum kendimi zaten oturuyorum bunun dışında bol bol protein içerikli şeyler yiyorum taze meyve suyu ve bol bol komposto içiyorum çok şükür kabız değilim.bilmiyorum inş.tutar bugün nette bir yazı okudum eşi azosperm olanların başarı şansı %30 ve 40 yazıyordu ama bana doktor 50-60 arası demişti. tabi eşimin azosperm olduğunu bilmedensöyledi bu cümleyi.benimde ağrımıştı çok ama benim dondurulmuş olan yani tutan tedavimde jel kullandım ve hala kullanıcam. en son iğnelee dr lasolin içeren krem yada losyon sür demişti. ben sürmüşrüm ii geldi birde çok yatma dağılsın iğneler kendini yormadan yürü. hepsi geçecek ve sende meleğine kavuşacaksın inşallah. bizi habersiz bırakma ve bol dua et.
eşinle tartışma olayınıda şimdilik düşünme eğer bu dünyaya geleceği var ise amuda kalksan gelir. Herşey Allahtan
sevgili kk arkadaşlarım;
evet bu dünyada yaşayacağı var ise yaşar .kimsede buna engel olamaz ama insan yinede sebeplere takıyor.ben kendime iyi bakıyorum işe gidiyorum ama yormuyorum kendimi zaten oturuyorum bunun dışında bol bol protein içerikli şeyler yiyorum taze meyve suyu ve bol bol komposto içiyorum çok şükür kabız değilim.bilmiyorum inş.tutar bugün nette bir yazı okudum eşi azosperm olanların başarı şansı %30 ve 40 yazıyordu ama bana doktor 50-60 arası demişti. tabi eşimin azosperm olduğunu bilmedensöyledi bu cümleyi.
hayırlı salı günü 1 mayıs tam 10.günüm acaba kan testine mi gitsem diye düşünüyorum.bilmiyorum ama çatlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?