Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Canım çok sevindim, umarım kanda da görürsün pozitifi de sımsıkı tutunur mucizen sana. Allah yardımcın olsun

cok sevındım arkadasım ben sana soylemısdım.Şimdide ben soyleyeyımmı:)))) bende sabah test yaptım benımde cıktı ne sılık ne cok belırgın sok oldum mutlulkta ne yapacagmı bılemedım hemen sana yazayım dedım ben yarın yaptırıcam kan tahlılımı allahım ınsallah degerlerde normaldır :)))) heyacandan usuyorsundur arkadasım :)

benimde pozitife yakın bir şekilde çıktı. çok sevindim inşallah kan değerlerimiz güzel olurrrrr. ben öğleden sonra yaptırıcam kanı. ama kan değerini görene kadar inanamıyorum nedense:)

Kızlar öğlen kanda gebelik testi yaptırıcam.

dün ve bugüm 3 test yaptım silikde olsa 2. çizgi çıktı. eşim olayı abartmış 20 tlye hassas bir test almış predictor diye. onda çıkmadı. çok moralim bozuldu. gerçi öğlen kana baktırıcam ama ne bilim 3 test yaptım ya onalr yanlışmıydı o zaman. of ya. bu idrar testleri çıkaranınn

Canım benim idrar testlerine kafanı takma lütfen bak rb85 de yapmıştı idrarda negatif çıkmıştı kanda bi baktılar pozitif. Çok şükür hamile şimdi. Lütfen sende sakin ol ve idrar tahlillerine kafanı takma. İnşallah kanda çok güzel çıkacak değerin, hep birlikte sevinicez.

dığerlerınde cıktıya canım hemde normal testlerle.kanda cıkıcak görürsün bak rahat ol surda ne kaldı sabah verseydın kanı keske .iyi cıkıcak bak görürsün

Ay canim inanma o predictore test gunumden 1 gun once yaptim negatif cikti, cok hassas diyede inandim esimle kan verelimde ilaclari birakalim diye kan testi yaptim ve sukur hamileyim. Kan testi yap, predictor canini sıkmasın sakin, zaten neredeyse kan testiyle ayni fiyat:)

Piraye canim transferin yarinmis, saat kacta dualarim seninle canim o saatte insallah aklimda olsun duacinim insaalah:)

12. gün kan değerim 41 ,kanamam var.çok kan geliyor.iyi gitmeyen gebelik dedi tüp bebek kordinatörü.şuan büyük ihtimal düşük oluyor dedi.Bakalım Allah herşeyin hayırlısını versin..pozitif sonuç alanları da tebrik ederim.Önce bizim sağlığımız çook önemli,bunu bi kez daha anladım.

sevgili kk arkadaşlarım;

11.gün değerim 190,30 bugün öğrendim ve hamileyim. 1 adet blastokist dondurulmuş embriyo ve 2.denememdi. Allahıma şükürler olsun. Dlerim sağlıklı ilerler. Allah sizlerinde yüzünü güldürüp kucaklarını sağlıklı ve en önemlisi hayırlı çocuklarla doldursun inşallah.

Sizler beni yalnız bırakmadınız ve buradan çok şey öğrendim. herşeyi sorabilirsiniz. sizleri takipteyim bunu sakın unutmayın ve bol bol dua edin şükür namazınızı kılın. Dünya dualar üzerine kurulu bunu sakın unutmayın.

Elacım senin güzel haberlerini bekliyoruz sıra sende hadi bakalım.

inş.sorunsuz bir hamilelik olur. Benim 21. De transfer oldu her an test yapmak içimden geliyor.ama tutuyorum kendimi. Ama hiç belirtim yok kalçadan iğneler iyice yordu beni bacağımı bile etkliyor zor yürüyorum.inş. Sonucu iyi olur ama pek ümüdüm yok.eşimle çok tartışdım ve çok ağladım transferden sonra sanırım tutmaz.

ne güzel haberler bunlar yaa..vallahi okuyunca çok mutlu oluyorum...hayırlısı olur ınsallah..rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun. benimde yoktu. o iğneler yokmu o kadar ağrımıştıki tutmazsa ondan tutmayacak demiştim umudunu yitirme . kendine dikkat et bol portakal suyu iç.

ay arkadasım cok sevındım abımlerdeydım ne oldu dıye eve geldım meraktan sımdı gordum ınan cok sevındım ben sana demısdım cıkacak dıye darısı basıma yarında benım ınsallah sonucum ıyı cıkar

benimde ağrımıştı çok ama benim dondurulmuş olan yani tutan tedavimde jel kullandım ve hala kullanıcam. en son iğnelee dr lasolin içeren krem yada losyon sür demişti. ben sürmüşrüm ii geldi birde çok yatma dağılsın iğneler kendini yormadan yürü. hepsi geçecek ve sende meleğine kavuşacaksın inşallah. bizi habersiz bırakma ve bol dua et.

eşinle tartışma olayınıda şimdilik düşünme eğer bu dünyaya geleceği var ise amuda kalksan gelir. Herşey Allahtan

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.darısı evlat hasreti çeken bütün kardeşlerime olsun inşallah...

evet bu dünyada yaşayacağı var ise yaşar .kimsede buna engel olamaz ama insan yinede sebeplere takıyor.ben kendime iyi bakıyorum işe gidiyorum ama yormuyorum kendimi zaten oturuyorum bunun dışında bol bol protein içerikli şeyler yiyorum taze meyve suyu ve bol bol komposto içiyorum çok şükür kabız değilim.bilmiyorum inş.tutar bugün nette bir yazı okudum eşi azosperm olanların başarı şansı %30 ve 40 yazıyordu ama bana doktor 50-60 arası demişti. tabi eşimin azosperm olduğunu bilmedensöyledi bu cümleyi.
hayırlı salı günü 1 mayıs tam 10.günüm acaba kan testine mi gitsem diye düşünüyorum.bilmiyorum ama çatlicam.

Rabbim saglikli bir sekilde bebegini eline almani nasip etsin arkadasim cok sevindim...

Valla Nurseda84 cüm portalakı kendin sık. bende kabız olmadım şükür 1. sinde olmuştum mesela. bende 11.gün yaptım testimi. eninde sonunda alıcan sonucu yaptırabilirsin. ama tabi değer düşük gelebilir. 12.gün tekrar etmen gerekebilir. değer düşük gelirse birde moralini bozma çünkü erken yapıosun ok mi. bende erkek sorunlu sebeplerde daha çok tuttuğunu okumuştum. sonuçta bir sebep varki tüp yaptırıoruz. ( benimki sebepsiz) yani hiçbir tüp bebek merkezi bu yüzdeyi vermemeli bence. benim 1.denememde hiç sorun yoktu herşey mükemmeldi ama dr hiçbirzaman kesin tutar demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…