Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

sabah kan verdım 1 bucukta sonucu alıcam kalbım durucak heyacandan korkuyorum da allahım degerım ınsallah ıyı cıkar dualarımı bosa cıkarmaz ınsallah rabbım ......

sabah kan verdım 1 bucukta sonucu alıcam kalbım durucak heyacandan korkuyorum da allahım degerım ınsallah ıyı cıkar dualarımı bosa cıkarmaz ınsallah rabbım ......

hayırlısı olsun canım yüreğini ferah tut .inşallah pozitif sonuç alacaksın

kızlar sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 330.5 cıktı allahım herkese bu duyguyu yasatsın :)

elacım ve mucizebekliyorum ikiniz adınada çok sevindim insallah yavrularınızı kucagınıza hayırlısıyla alırsınız.benim tedavim daha baslamadı ama inşallah sonucum sizinki gibi olur.

kızlar sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 330.5 cıktı allahım herkese bu duyguyu yasatsın :)

eloşummmmmmmmmmmmm gözünaydın Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin tabii senin 2 tane konmuştu demi o yüzden yüksek. tekrarlayacakmısın testi 2 gün sonra?

bana gerek yok değerin güzel dediler ama benim içim rahat değil tekrarlatıcam

merhaba arkadaşlar.bende mayıs adetimle umut da ulun beyle tedavye başlayacağım inş. ben 21 eşim 25 yaşında.sorunumuz sperm hareketliliği ve sayısı yani çok normal değil... valla korkuorum olurmu die ben biras karamsar brym:)bu arada 2 yıllık evlym.ayrıca sağlık çalışanı olmama rağmen yada aslında bildiğim için bu yumurta toplama işlemnden korkuyorum. sizin nasıl oldu yumurta toplama işlemi anestezi aldınızmı?uyandıktan snra neler hssettnz bi sıkıntınız oldumu bide en büyük sorunn kilo vermem gerekiodu ama vermedm buda brs işten sanırım 85 kiloyum ama boyum 170 uzun olduğum içn çok aşırı durmuo ama bu kiloylada hamle kalınırmı akıl verinn canlarım ablalarımmmm

çok sevindim hamile olan arkadaşlarıma şuan pc başında ağlıyorum hatta allahım inş.5 gün sonra banada yaşatır. moralim bozuk değerim 0 çıktı
bende anlamadım yani bu değer hiç mi virgüllü çıkmaz ya hep aynı merkezde yaptırıyorum hep sıfır hep sıfır ne zaman görücem ben ya tam değerler (
kafam biraz bu merkeze takıldı güvenmiyorum neden hep sıfır.hiçmi virgülü yok bu sayının ya
sizce olsa bile erken diyemi çıkmadı acaba içimden bir ses 4 gün sonra 0 olan bir şeyde ne değişecek sanki diyor ama bilmiyorum çok kafam karışık...

o kadar sevindim ki anlatamam kaç gündür seni ve elayı takip ediyorum ne olacak bunların sonuçları diye inş sağlıcakla kucağına alırsın tatlım darısı benim ve tüm olmayanların başına benim de inş 2. deneme olacak inş benim kide tutar.

arkadaşlar cuma yumoşlarım toplandı...10 adt 3tanesi dolu çıkmış...2 si döllenmeye başladı pazartesi tekrar arıycaklr ona göre dondurcazz...dondurulmuşlar da şsns ne dir lütfen yardımmm..

oncelıkle bbek sahıbı olmak ıstıyosan gozunu yum arkadasım ve yumurta toplama ıslemınden hıc korkma
zaten anestezı alıcaksın hıcbısey hıssetmıyosun uyanıncada kotu olmuyosun cunku yuksek dozda olmuyor anestesı.
sonrasnda regl olcakmıs gıbı agrın oluyo bır kac gun oda gecıyo. transfer ıslemınde anlık bı acı hıssedıyosun oda 5 dk bıle surmuyor.
kılona doktor cok demedıyse sıkıntı olmaz.tabı az kıloyla hamıle kalırsan senın ıcın ıyı olur.
ben 1.74 boyunda 67 kılo ıle basladım tedavıye 1 ayda 1.5 kılo aldım ısterse 100 kılo oluyum umrumda degıl bebek sahıbı oluyumda.
bu ılaclar kıloda yapıyo ama takma kafana sadece anne olmayı dusun.:)
ablam 3 tup bebek tedavıısı gordu sımdı 80 kılo falan boyuda 1.60.
sımdı ıkızlerı var hm cektıgı acıları unuttu kıloları hala onunla ama o ck mutlu
anne demelerı yetıyor dıyor
rabbım bızede nasıp eder işallah
rabbım yardımcın olsun ısallah bızlere guzel haberler verırsın..

ela ve mucıze ıkınızın adınada cok sevındım
kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın olurmu..
hep guzel haberler alalım işallah.

arkadaşlar cuma yumoşlarım toplandı...10 adt 3tanesi dolu çıkmış...2 si döllenmeye başladı pazartesi tekrar arıycaklr ona göre dondurcazz...dondurulmuşlar da şsns ne dir lütfen yardımmm..

zor gunlerin geride kaldı..yumurtaları toplatmıssın.ee 5 gun sonra transfer yaptırmıcakmısın..

elacım sen ile mucizeyi.. takip ediyordum..testleriniz..2 çizgi çıktı silik çıktı vs.derken massallah..iyi bir değer..ikiz olma ihtimali olabilirmi...tebriklerr...ay çok güzell

elacımmm...tebriklerrrrrrrrrrr.RABBİM TAMAMINA erdirsin....çok sevindim ..darısı bizlerin başına
tesekkur ederım canım.insallah senınde guzel haberlerını alırız.allahım ısteyen herkese versın
ela ve mucıze ıkınızın adınada cok sevındım
kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın olurmu..
hep guzel haberler alalım işallah.
insallah canım hep bırlıkte alalım guzel haberlerı.tesekkur ederım
elacım sen ile mucizeyi.. takip ediyordum..testleriniz..2 çizgi çıktı silik çıktı vs.derken massallah..iyi bir değer..ikiz olma ihtimali olabilirmi...tebriklerr...ay çok güzell

evet canım ya beklemek en zoru ınsallah bundan sonrada hersey yolunda gıder. bu degere bakınca ıkız gıbı ama pazartesı test yapıcam tekrar ona göre ıyıce bellı olur ınssallah.

sagol canım benım ya insallah allahım onuda nasıp eder okadar cok dua ettımkı evet canım ıkı tane ama dr suan bırsey dıyemem dıyecegım tek sey 100 de 100 hamılesın pazartesı tekrar yapıcam test bır kac gun olucakmıs değerler bın kusur olmadan kese gorunmez dedı tabı benım ıkız olursa teyzesı ıkıbın olucak heralde :)))))bence sende yap ıkı gun sonra ıkıye katlaması gerekıyor en azından sen bakarsın degerıne arkadasım

bebeğin muhtemel doğacağı tarih şeklini nasıl yaptın? ben bilmiyorum

bendekı o yazının altında katılman ıcın lınk var onu tıklıyıcan once profılınde bebegın dogum tarıhı var onu gırıyosun .ama bendekı yazının altını tıkla o sen ı yonlendırıyor arkadasım.

Elacim mucizebekliyorum hayirli olsun canim bebisleriniz imrendim valla insallah darisi bize,yarin yumoslarim toplancak sonrasinda transfer insallah,az önce siteyi gezerken artik tek embrıyo yerlestiriyolarmis diye okudum kanunen öylemi gercekten doktorumlami görüsmeliyim?

mart ayında tüp bebek yaptırıpta olumlu sonucu alan ve şuan bebekleriyle bekleyen arkadaşlarım nerdesınız olumlu sonucu alanlar kayboluyor sanırım .ne durumdasınız hamilelik nasıl gidiyor paylaşalım birlikte ilerleyelim olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…