sabah kan verdım 1 bucukta sonucu alıcam kalbım durucak heyacandan korkuyorum da allahım degerım ınsallah ıyı cıkar dualarımı bosa cıkarmaz ınsallah rabbım ......
kızlar sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 330.5 cıktı allahım herkese bu duyguyu yasatsın :)
elacım ve mucizebekliyorum ikiniz adınada çok sevindim insallah yavrularınızı kucagınıza hayırlısıyla alırsınız.benim tedavim daha baslamadı ama inşallah sonucum sizinki gibi olur.
kızlar sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 330.5 cıktı allahım herkese bu duyguyu yasatsın :)
amin canım ınsallah senınde ıyı olur :)
sevgili kk arkadaşlarım;
11.gün değerim 190,30 bugün öğrendim ve hamileyim. 1 adet blastokist dondurulmuş embriyo ve 2.denememdi. Allahıma şükürler olsun. Dlerim sağlıklı ilerler. Allah sizlerinde yüzünü güldürüp kucaklarını sağlıklı ve en önemlisi hayırlı çocuklarla doldursun inşallah.
Sizler beni yalnız bırakmadınız ve buradan çok şey öğrendim. herşeyi sorabilirsiniz. sizleri takipteyim bunu sakın unutmayın ve bol bol dua edin şükür namazınızı kılın. Dünya dualar üzerine kurulu bunu sakın unutmayın.
Elacım senin güzel haberlerini bekliyoruz sıra sende hadi bakalım.
elacımmm...tebriklerrrrrrrrrrr.RABBİM TAMAMINA erdirsin....çok sevindim ..darısı bizlerin başınakızlar sonucumu aldım allahıma şükürler olsun 330.5 cıktı allahım herkese bu duyguyu yasatsın :)
merhaba arkadaşlar.bende mayıs adetimle umut da ulun beyle tedavye başlayacağım inş. ben 21 eşim 25 yaşında.sorunumuz sperm hareketliliği ve sayısı yani çok normal değil... valla korkuorum olurmu die ben biras karamsar brym:)bu arada 2 yıllık evlym.ayrıca sağlık çalışanı olmama rağmen yada aslında bildiğim için bu yumurta toplama işlemnden korkuyorum. sizin nasıl oldu yumurta toplama işlemi anestezi aldınızmı?uyandıktan snra neler hssettnz bi sıkıntınız oldumubide en büyük sorunn kilo vermem gerekiodu ama vermedm buda brs işten sanırım 85 kiloyum ama boyum 170 uzun olduğum içn çok aşırı durmuo ama bu kiloylada hamle kalınırmı akıl verinn canlarım ablalarımmmm
arkadaşlar cuma yumoşlarım toplandı...10 adt 3tanesi dolu çıkmış...2 si döllenmeye başladı pazartesi tekrar arıycaklr ona göre dondurcazz...dondurulmuşlar da şsns ne dir lütfen yardımmm..
tesekkur ederım canım.insallah senınde guzel haberlerını alırız.allahım ısteyen herkese versınelacımmm...tebriklerrrrrrrrrrr.RABBİM TAMAMINA erdirsin....çok sevindim ..darısı bizlerin başına
insallah canım hep bırlıkte alalım guzel haberlerı.tesekkur ederımela ve mucıze ıkınızın adınada cok sevındım
kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın olurmu..
hep guzel haberler alalım işallah.
elacım sen ile mucizeyi.. takip ediyordum..testleriniz..2 çizgi çıktı silik çıktı vs.derken massallah..iyi bir değer..ikiz olma ihtimali olabilirmi...tebriklerr...ay çok güzell
sagol canım benım ya insallah allahım onuda nasıp eder okadar cok dua ettımkı evet canım ıkı tane ama dr suan bırsey dıyemem dıyecegım tek sey 100 de 100 hamılesın pazartesı tekrar yapıcam test bır kac gun olucakmıs değerler bın kusur olmadan kese gorunmez dedı tabı benım ıkız olursa teyzesı ıkıbın olucak heralde :)))))bence sende yap ıkı gun sonra ıkıye katlaması gerekıyor en azından sen bakarsın degerıne arkadasımeloşummmmmmmmmmmmm gözünaydın Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin tabii senin 2 tane konmuştu demi o yüzden yüksek. tekrarlayacakmısın testi 2 gün sonra?
bana gerek yok değerin güzel dediler ama benim içim rahat değil tekrarlatıcam
bebeğin muhtemel doğacağı tarih şeklini nasıl yaptın? ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?