Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Merhaba;

ben 29 yaşındayım 1 ve 2.deneme tek 3 ve sonrası 2. 35 yaş üstü 2 tane . benim1 ve 2.denemede tek konuldu. sakın tek çift diye canını sıkma. benim 2. tuttu hemde dondurulmuş. senin kaçıcı denemen?

nurseda erken olabilir? senin kaçıncı denemendi? sakin ol bakiyim test günün ne zamandı?

arkadaşlarım testimi dün yapmıştım çok meraklıyım biyorum ama dün değerim 0 çıktı başka bir merkezde tekrarladım 42.63 çıktı bugün transferimin 8.günü. çok ağladım öğrendiğimden bu yana inş.bana sıkı sıkı tutunur. çok mutluyum bunları yazarken bile ağlıyorum Allahım herkeze nasip etsin sağlıklı bir şekilde doğarsa adağım var inş. o yeterki sağlıklı olsun.
ÇOOOOOOOk mutluyummmmmm :):)

Son düzenleme:

hayırlı olsun inş sağlıklı olur kucağına alırsın demek ki o emrkezde yanlış ölçmüşler canım bol dua et bbize de bende mayısta yaptıracağım.sende kendine de dua et bol çok sevindim

Mucize bekliyorum nerdesın benı unuttun tekrardan test yaptınmı ben bugun yaptım ıkıncısını allahım ınsallah ıyı cıkar saat 2:30 da cıkıcıcak.

kızlar sonucumu aldım 635 cıktı dr.um gayet ıyı tek bebek dedı :) allahım saglıklı olsunda tek cıft hıc farketmez:)ınsallah allahım saglıkla devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…