zor gunlerin geride kaldı..yumurtaları toplatmıssın.ee 5 gun sonra transfer yaptırmıcakmısın..
yok canım dr donduralım dedi benim biraz sorunlarım var ..bi sonraki adette inşlh...
ela ve mucıze ıkınızın adınada cok sevındım
kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın olurmu..
hep guzel haberler alalım işallah.
Elacim mucizebekliyorum hayirli olsun canim bebisleriniz imrendim valla insallah darisi bize,yarin yumoslarim toplancak sonrasinda transfer insallah,az önce siteyi gezerken artik tek embrıyo yerlestiriyolarmis diye okudum kanunen öylemi gercekten doktorumlami görüsmeliyim?
o kadar sevindim ki anlatamam kaç gündür seni ve elayı takip ediyorum ne olacak bunların sonuçları diye inş sağlıcakla kucağına alırsın tatlım darısı benim ve tüm olmayanların başına benim de inş 2. deneme olacak inş benim kide tutar.
slm mucizebekliyorum denenmeni hangi merkezde yaptırdın
çok sevindim hamile olan arkadaşlarıma şuan pc başında ağlıyorum hatta allahım inş.5 gün sonra banada yaşatır. moralim bozuk değerim 0 çıktı
bende anlamadım yani bu değer hiç mi virgüllü çıkmaz ya hep aynı merkezde yaptırıyorum hep sıfır hep sıfır ne zaman görücem ben ya tam değerler(
kafam biraz bu merkeze takıldı güvenmiyorum neden hep sıfır.hiçmi virgülü yok bu sayının ya
sizce olsa bile erken diyemi çıkmadı acaba içimden bir ses 4 gün sonra 0 olan bir şeyde ne değişecek sanki diyor ama bilmiyorum çok kafam karışık...
arkadaşlarım testimi dün yapmıştım çok meraklıyım biyorum ama dün değerim 0 çıktı başka bir merkezde tekrarladım 42.63 çıktı bugün transferimin 8.günü. çok ağladım öğrendiğimden bu yana inş.bana sıkı sıkı tutunur. çok mutluyum bunları yazarken bile ağlıyorum Allahım herkeze nasip etsin sağlıklı bir şekilde doğarsa adağım var inş. o yeterki sağlıklı olsun.
ÇOOOOOOOk mutluyummmmmm :):)
slm ben adetin üçüncü günü başladım şimdi devam ediyorum
ben hala çok şaşkınım inanamıyorum :))
Kızlar transferimi oldum, bugün 3. günüm, noluur dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?