Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Merhaba arkadaşlar ben de ilk denememi Ocak ayında yaptım maalesef başarılı olmadı. Ayın 25 inde 2. denem için tekrar başladık. hayırlısıyla inşallah c.tesi gibi opu işlemim olur diye umut ediyorum. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah hepimize. İteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım.Kucaklarımız sağlıklı sıhhatli bebişlerimizle dolsun evlerimiz neşelensin inşallah..

Hamile arkadaşları da tebrik ederim, İnşalah sağlıklı sıhhatli hiç bir sorun yaşamadan evlatlarınızı kucaklarınıza alırsınız.

kızlar sonucumu aldım 635 cıktı dr.um gayet ıyı tek bebek dedı :) allahım saglıklı olsunda tek cıft hıc farketmez:)ınsallah allahım saglıkla devam eder

unuturmuyum bebeğim seni hiç işler yoğundu. ben yarın tekrarlatıcam yarın yazarım öğlen maşallah demek tek. Allah sağlık nasip etsin.

ben sana bazı şeyler sorucam google baka baka pronayak oldıum bil.gda bir yere kadar ya estrofem çok zararlıymış bebeğe ne zaman bıraktırırlar bize acaba? sen kaç tane estrofem içiosun? birde kullandığın ilaçalr ne ben 1.tutmayınca genetik testimde a1298 c mutasyonu heterozigot çıktı diye herlade birde düşük önleyici diye clexane 04 kullanıyorum

benim kullandığım ilaçlar;

coraspin 100 lk 1
folbiol 1
b 12 1
clexane iğne 0,4 ( kan sulandırıcı)
ve crinone jel sabah akşam

sende paylaşırmısın canım. inşallah yarınki değerim katlanır bana uyku yok akşam:) malsef hamile kalmakla bitmiyor

Canım benimle aynı ilaçları içiyosun nerdeyse, ben de estrofem 4 tane içiyorum günde. 28inde yapıldı transferim, umarım bende sizler gibi güzel sonucu alırım. Korkma estrofemden doktorların bir bildiği vardır mutlaka. Kullan dediklerine göre. Takma kafana, Allahıım tamamına erdirsin canım.

Allah razı olsun darısı başına inşallah sonucu ne zmn alacaksın

kızlarr ya bugun muayne oldum öngörüşmede ama şuan yumurtalııgm ve belim acayip ağrıyo onun etkisi olabilir mi???

arkadaşlar ya çok korkuyorum beyaz akıntım var içinde de pembe çizgi şeklinde akıntı var bu nedir bugün 9.günüm yadımcı olurmusunuz??
sizde de benzer şeyler varmı?

arkadaşlar ya çok korkuyorum beyaz akıntım var içinde de pembe çizgi şeklinde akıntı var bu nedir bugün 9.günüm yadımcı olurmusunuz??
sizde de benzer şeyler varmı?

crinone jelden sonramı geldi. benim jeli yaptıktan sonra kelıntılarla geliodu hala gelior. sen jelmi kullanıosun iğnemi? eğer kesilmesze dru ara. iğneye çevirir.kesildiyse ve sancın yoksa endişelenme

slm canım benım ınsallah degerın ıyı cıkar merak etme. ben gunde 1 tane coraspin 1 tane bemıks(folık asıt ıcın) gunde 2 tane crıone jel dı dr dun dunde 1 dusur dedı bırde gunde 3 tane estrofem alıyodum onuda gunde 2 ye dusurdu.bende okumustum hamıle olunca bırakılsın estrofem dıye ama demek gereklı bıle bıle kullandırmazlar sonucta hepımızın dr farklı aynı seyı kullandırıyorlarsa zararlı degıldır.takam kafana kullan gıtsın:)))))

mucızebeklıyorum nerde kaldın bakıyorum sureklı yoksun ne oldu tahlıl sonucun??????

canım giremedim dün netimiz bozuldu. 15.gün değerim 1503 çok şükür. ama bana tek konuldu niye bu kadar yüksek anlamadım gerçi ben ilkini 11.gün yaptırmıştım hergün 2 kat arttığını düşünürsek normal heralde.

9-10 mayısa gibide kese görmeye gidecez inşallah sen ne zaman gideceksin keseye

Cok guzelmıs degerın :) 5.gun embıroyusu ıse normaldır arkadasım hem dedıgın gıbı 48 saatde 100 de 68 artması gerekıyormus dr oyle dedı.ama sımdı benım de aklıma takıldı benım sankı dusukmu ne 14. gun 630.ben cuma gunu gıdıcem canım ya.

oleyyyyyy...MUCİZEMİBEKLİYORUM VE ELACIM çok sevindim....bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olsun inşlh.....bana da du a edinnnnn...

erken gidiyorsun keseye bu cuma mı? bana 10 gün snra geleceksind dediler test tarihinden önce. bence karşılaştırma herkesin değeri aynı olacak diye birşey yok. eüer düşük olsaydı dr sölerdi çünkü ben çok okudum kiminki azar azar artarmış ztn senin ilk günkü değerinde güzeldi. bence 5.gün embriyosundan. bence sen bugün yaptırsan mesela artmıştır.sakın böle şeyleri kurma kafanda

benimde crinone jel hala pembemsi olarak geri gelior. bir emilemedi o kadarda hareket ediorum. acaba ne zmn kesiolar bu jeli? ona cnm sıkılıor dr endişelenme dior ama. sonuçta basınçla sıkıosun ne bilim sabah akşam .
Rabbim sağlıklı çocukalr versinde herşeye katlanırım

dr değerlerın 1200 gecınce kese gorunur dedı senınkıde gec vermıs sen gıttıgınde kalp sesını bıle duarsın ınsalah.bilimyorum canım ya korkuyorum bırsey olmasın degerler ıyı gıtsın dıye.benım jelde olmuyor artık bana kalsa dr hıc bırakmasın onu bırakınca bır sey olurmus dıye panıklıyorum tutnmasını o ılac saglıyorya gercekten bıtmıyor sonucu aldık allahın ıznıyle ama bırturlu endısemız bıtmıyor:)
aklıma geldı ya mucıze ben senı cok merak edıyorum ozel mesaj hakkımız gelsede face adresını alsam :)

Mucizebeklıyorum
Şimdi hesapladımda senın gercekten tam 7. haftanın ıcınde oluyor kalp atıslarınıda duymak ıcın cagırmıstır.benımkı muhtemelen once keseye bakıcak sonra tekrar cagırıcak senın dr unmu ıstedı yoksa sen kendınmı yaptın kan tahlılını??????

6.hfata oluyor cnm en son reglim 28 marttı ben kendim yaptım o yaptırma demişti. değer güzel diye. normalde 28 nisan test tarihinden 10 gün snrası salıya 8 mayısa geliyor. ama ben müsait olmadığım için 2 gün snraya aldım yani 10 mayısta gidicem.belkide haftasonu giderim bir kadın doğumcuya baktırırım:) karnımdan tabii bakim merak işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…