dr değerlerın 1200 gecınce kese gorunur dedı senınkıde gec vermıs sen gıttıgınde kalp sesını bıle duarsın ınsalah.bilimyorum canım ya korkuyorum bırsey olmasın degerler ıyı gıtsın dıye.benım jelde olmuyor artık bana kalsa dr hıc bırakmasın onu bırakınca bır sey olurmus dıye panıklıyorum tutnmasını o ılac saglıyorya gercekten bıtmıyor sonucu aldık allahın ıznıyle ama bırturlu endısemız bıtmıyor:)
aklıma geldı ya mucıze ben senı cok merak edıyorum ozel mesaj hakkımız gelsede face adresını alsam :)
:) özel mesaj hakkı nasıl veriliyor bilmiyorum onu ben daha acemiyim ben face kullanmıyorum ki:)
:))))) face dedıgım facebook genelde herkesın uyelıgı var ondan dedım neyse madem yok görüşemeyız :))) yada bılen bırı acsın sana resmınıde koysun:) özel mesaj hakkıda bu formda 100 tane ıletı yazınca boyle kısıye sadece onun gorecegı seklınde mesaj atıyorsun hotmail gıbı.benım neden dusukku bhcg acababıraz merak ettım ama dedıgın gıbı herkseın farklı benzer deger bulamadım hıc....
resim gönderirim ya. özel mesaj hakkı olduğunda. ay şimdide betaya mı taktın. ah biz tabii zor elde ettiğimiz için 9 ay boyunca sorularla boğuşacağız.madem içine sinmio yaptır yrn yükselmişmi bak ztn cuma gitmeyeckmisin sakın habersiz bırakma beni çatlarım valla. bende bugün hastene ve dr aradım e malum 10.haftada falan bırakırım bu doktoru hem çok yoğun hemde normal gebe olacağız artık. ailemde bilmiyor değiştirmem lazım hastane ve dr arıyışına başladım şimdiden.
yok yaptırmıyıcam cuma gıdıcem zaten neden bırakıyorsun dr ona devam etmıyormusun ben allah nasıp ederse dogumakadar aynı dr gıdıcem cok memnunum.senın drun necı sadace tup bebekmı yapıyor anlamadımkı ben.:)
evet cnm sadece tüp bebekle ilgileniyor 12.haftadan itibarende isterseniz bırakın diomuş yada devam edenlerde var tabii. ama doğuma başka yere gider heralde ücretli. benim yaptırtığım özel tüp bebek merkezi doğum yapılmıo orada ztn
BUGÜN 12.GÜNÜM TESTİ YENİLEDİK ÇOK ŞÜKÜRDEĞERİM 335 OLMUŞ :)
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA .ALLAH SAĞLIKLA DOĞURMAYI NASİP EDER İNŞ.HERKEZİN BEBEĞİNİ ÇOK MUTLUYUM YA
ANNE OLMAK ONU İÇİNDE BİLMEK NE KADAR GÜZEL BİŞEYMİŞ :):)
DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA .ALLAH SAĞLIKLA DOĞURMAYI NASİP EDER İNŞ.HERKEZİN BEBEĞİNİ ÇOK MUTLUYUM YA
NURSEDA adina cok sevindim canim hayirli olsun darisi bize insallah cumartesi transferim var nasil hareket ettiniz kizlar bilgi verin bizlere mucizebekliyorum elacim eksik etmeyin :)
merhaba arkadaşlar;gözün aydın canım hayırlısı olsun :) ilk testın nezamandı degerın kactı????????
merhaba arkadaşlar;
ilk testimi dayanamadım yaptım 7.gün değerim 16
2.testimi 8.gün 43 olmuş çok sevindim bunu duyunca
son olarak doktorun istediği 12 gün yani bugün yaptım 335 olmuş :))
yukarıda transferden sonra neler yaptığımızı sormuş bir arkada ben neler yaptığımı yazayım;
transferden sonra 5 saat yatırdılar kafamı bile kaldırmadan akşam eve geldik temizliğim yarım kalmıştı eşimle tamamladık ben tarif ettim o yaptı başında bekledim yaparken biraz tedirgin oldum ama napim içim rahat etmedi.
ertesi gün sabahın körü diyorum yeşillik bir yerde kahvaltı yapmak istedim evden çıktım sonra teyzeme gittim ordada bir güzel gözümden yaş gelene kadar köpekden korktum :)) aslında evcil ama üzerime zıpladı çok korktum ve ağladım bişey oldu bebeğime diye. yani bebeğin 24 saati sokakta doldu :)) ablam annem bana çok kızdı neden yatmadım diye .bende pişman oldum sonra ama oldu bi kere.
sonrasında bol bol taze meyve suyu,komposto,bol bol et ,yumurta,süt,taze meyve,çok sevdiğim tatlılar :)) yedim özellikle et ağırlıklı beslen dedi hemşire bana.
hiç temizlik yapmadım 2 hafta boyunca eşime yaptırdım yine öyle olacak mesela yarın temizlik günü :)) ama o yapacak.
ağır hiç bişey kaldırmadım bol bol gezdim asla yatmadım bitek akşam işden dönünce yemek masasını topaldım ayaklarımı uzatıp yattım uyudum haliyle erkenden :))
böyle onunla konuştum ayetel kürsi okudum ona üfledim sürekli :)) bu duanın hikmeti çok .
transferden sonra masada yatarken hemşire bana bişeyler soruyor ben dua okuyorum bir yandan :)) çok okudum her dk. Allah herkezin yüzünü güldürür inş.
merhaba arkadaşlar;
ilk testimi dayanamadım yaptım 7.gün değerim 16
2.testimi 8.gün 43 olmuş çok sevindim bunu duyunca
son olarak doktorun istediği 12 gün yani bugün yaptım 335 olmuş :))
yukarıda transferden sonra neler yaptığımızı sormuş bir arkada ben neler yaptığımı yazayım;
transferden sonra 5 saat yatırdılar kafamı bile kaldırmadan akşam eve geldik temizliğim yarım kalmıştı eşimle tamamladık ben tarif ettim o yaptı başında bekledim yaparken biraz tedirgin oldum ama napim içim rahat etmedi.
ertesi gün sabahın körü diyorum yeşillik bir yerde kahvaltı yapmak istedim evden çıktım sonra teyzeme gittim ordada bir güzel gözümden yaş gelene kadar köpekden korktum :)) aslında evcil ama üzerime zıpladı çok korktum ve ağladım bişey oldu bebeğime diye. yani bebeğin 24 saati sokakta doldu :)) ablam annem bana çok kızdı neden yatmadım diye .bende pişman oldum sonra ama oldu bi kere.
sonrasında bol bol taze meyve suyu,komposto,bol bol et ,yumurta,süt,taze meyve,çok sevdiğim tatlılar :)) yedim özellikle et ağırlıklı beslen dedi hemşire bana.
hiç temizlik yapmadım 2 hafta boyunca eşime yaptırdım yine öyle olacak mesela yarın temizlik günü :)) ama o yapacak.
ağır hiç bişey kaldırmadım bol bol gezdim asla yatmadım bitek akşam işden dönünce yemek masasını topaldım ayaklarımı uzatıp yattım uyudum haliyle erkenden :))
böyle onunla konuştum ayetel kürsi okudum ona üfledim sürekli :)) bu duanın hikmeti çok .
transferden sonra masada yatarken hemşire bana bişeyler soruyor ben dua okuyorum bir yandan :)) çok okudum her dk. Allah herkezin yüzünü güldürür inş.
kızlar selam hrkese bende mayısta gideektim tüp bebek için ama rahimde yara çıkınca p.tesi yaramı dondurdu doktorum sonraki ay hsg çekilcem ardından aşılama yada tüp bebek nasıl bi süreç neler yaşadınız bana özelden yazar mı yaşayan biri mecbur değilsinşiz tabi ama merak ediyorum canınızı yakan bişi oldumu yada korku duyduğunuz bi an yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyo göbekten mi yoksa vajinadan mı hepsini merak ediyorum benim ertelenmemde vardır bi hayrı diyipüzülmedim zaten pco varbende bu yara sayesindede hamiş kalamadım 21 aydır 3 yıllıkda evliyim 1 kez düşük yaptım sonra hep boş geçti zaman hayırlısı rabbim bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.... allaha emanet olun...
herkese gunaydın:))))))) dun kımse yazmıyor nerdesınız dedım bugun bır baktım herkes gırmıs forma bensız((( bebısı olanların gozu aydın baslayacaklarından ınsallah allahım gonullerıne gore versın gobıslerı sıssın :))))))
MUCİBEKLIYORUM; sen napıyosun varmı sende bır degısıklık ben yıne hıcnırsey hıssetmıyorum kuzum goguslerım bıraz sısdı bırde sureklı uyuyorum uyumam psıkolojıkte olabılır:)))) bırde şu jelden sıkıldım canım cok acıyor artık yara gıbı oldu sankı bugun dr gıdıcem ya onuda soylıyıcem evet ya bugun dr a gıdıcem allahım sağlıkla bebısım görürüm insallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?