Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

:))))) demekkı eslerın hepsı aynı benımkıde soru yagmuruna tutyor benı mıden bulanıyormu basın donuyomu canın bırsey ıstıyormu :)))) valla ben ılactan sonra cokta yurumuyorum yapıyorum uzanıyorum sonra bır ıkı volta atıyorum okadar :)))) gelsede onemlı degıl zaten 10 dk ılac etkı yapıyormusmu benım dr onemlı degıl demısdı.tamam onlarıda sorarırım canım benım.ya kullanmak sorun degıl ıste yara gıbı oldu tahrıs oldu herseyı bayanlar cekıyor valla bebısım saglıkla dogsun babasına vermıyıcem valla sen benım emegımsın dıyıcem :))))))

:)) eee şekerim Allah kadınlara anne olmayı nasip etmiş. bizi üstün ve ayrıcalıklı yaratmış rabbim. ama onlarda bizimle psikolojik olarak çok etkileniolar. benim eşimin saçları beyazladı valla garibimin. iki tarafda psikojik olarak yıpranıoda . bakma erkekler pek belli etmiyor

evet ama bız hem psıkolojık hem hem fızıksel etkılenıyoruz.ben esıme karnım agrıyor dedıgım zaman aman sakın agrımasın dıyo:))) neyse ınsallah saglıkla alırız bebeklerımızı kucagımıza hepsıne razıyım bır anda hepsını unuta bılırım de....

çok sevindim ne güzel ne güzellll.hayırlı olsun .yarın da benim test günüm..bende yarın paylaşıcam inşallah...[/QUOTE]

hadı bakalım ınsallah ıyı bır sonuc alırsın:)

Eloşşşşşşşş naptın gördün mü keseyi bu arada ben randevuyu salıya aldım . salı görücem Allahım yardım et. inşallah sağlıklı bir gebelikdir.

Eloşşşşşşşş naptın gördün mü keseyi bu arada ben randevuyu salıya aldım . salı görücem Allahım yardım et. inşallah sağlıklı bir gebelikdir.

slm dun cok yorgundum gıremedım ınternete.gördüm teyzesi 5 milim :) dr gayet ıyı dedı ıkı hafta sonra kalp sesını duymaya gıdıcez mayısın 18 de hayırlısı bakalım baya konustu doktorum ne yapmam gerektın nelerı yıyıp ne yemeyecegım dıkkat etmem gerekenleri derken bır saat konustuk oyle ılk resımlerınıde aldım kuzumun :) sende gıt bakalım ıyı olur merak etme arkadasım.ilaclarıda sordum 12.haftaya kadar devam edecek esteromuda 1 dusurdu jelı hapa cevırdı gunde ıkı tane alıcam ama sımıdlık elımde oldugu ıcın jelı bıtırıp oyle baslıyıcam canım.bır sıkıntısı yok kullanmak lazımmıs yanı bızım bebekler ozel dogal yolla olmadıgı ıcın dıkkat etmek gerekıyor napalım ......

canım ya çok sevindim senin adına inşallah ben ve tüm bebiş isteyen herkes senin yaşadıgın duyguları yaşarız .

canım çok sevindim.Allah kucağımıza almayı nasip etsin. sorma başıma gelenleri. dün gece sancım vardı çok. sabah bir kalktım kahve lekelenme ödüm koptu ağla ağla öldüm hemen doktora gittik bu sabah betaya bakıldı 4.414. 19.gün .snra vajinal ultrasona bakıldı. ve bebişimi 3 gün önceden gördüm. gayet ii dedi kanamaya çevirmedikçe korkma dedi. ama ömrümden ömür gitti. Allahım içinde olduktan snra çok farklı inanki tutmadığı zmn bu kadar ağlamamıştım. stresten ne milimini ne haftasını sorabildim.resmini aldık ağladık zaten.bana ilaçlara aynen devam dedi. değiştirmedi 12. haftaya kadarda vajinal muayene malesef. ama benim gittiğim merkez çok yoğun zonguldaktan bile geliolar. öyle oturup 1 saat ilgilenmio ne yiyeceğin yemiyeceğin diye. senin kadar şanslı değilim yani.

Eğer yorulmazsan bana yazarmısın nelere dikkat etmen gerektiğini neler dedi. benim için çok kötü bir gündü bugün aklımdaki bütün srular gitti. 21 mayısta tekrar gideceğim ama kese ve içinde bebek gözüktü şükürler olsun. o zmn eşimle birbirimize dedikki biz bu çocuğu kacağımıza alana kadar böyle olucaz.ben ağladım o ağladı kötü bir gündü.

ay canım ya gecmıs olsun bende cok korkarak gıttım.dıkkat et kendıne yorma kendını demek bıran once onu gormenı ıstemıs bebısın :)yazarım tabıkı neden yazmıyım arkadasım.öncelikle agırseyler kaldırmıyıcan bır kılodan fazla ev ısı yok camasır sebetı kaldırmak bıle yok :) ev ısı yok uzun yolculuklar yok .gunluk yumurta yıyıceksın ama ıyıce pısmıs olacak.hazır sut ve hazır yogurt yıyeceksın mayonez kremalı pazstalr ve rus salatası gıbı cıg yumurta olan seyler yok kokerec yok kumpır pızza yok kızartam ve margarın yok salan sos yok gunluk beyz et kırmızı et ve balık tarzı bırseyler yemeye calıs dedı en azında yemeklerın kıymalı olsun dedı taze peynır yok eskı kasar ve ya tulum ye dedı.meyvede sınır yok ıstedıgın kadar ye dedı acılı tursu ve baharatlı yıyecekler yok hazır corba bulyon yok cayın hıc bır halı yok soda ve ya taze sıkılmıs meyve suyu ıceceksın :)))) sımdılık aklıma gelenler bunlar geldıkce yazrım sana haaa bırde gunde bır acuc cevız ve kavrulmamıs fındık yıyeceksın :)

Allah razı olsun kardeşim. inşallah 100 mesaj hakkımız olunca görüşürüz inşallah

arkadaslar sonucumu aldım..300 çıktı.cok çok şükür..ama asıl stres şimdiden sonra kese ve kalp atışlarını gördükten sonra hamileyim diye bilicem..

arkadaslar sonucumu aldım..300 çıktı.cok çok şükür..ama asıl stres şimdiden sonra kese ve kalp atışlarını gördükten sonra hamileyim diye bilicem..

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah.. Benim de 5 gün kaldı test günüme bana da dua et :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…