Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Ay ne hoş ya burada ne çok bebiş haberi alıyoruz inşallah bir ay sonra bende sıkıntısız bir şekilde tedavimi bitirmiş olurum.:::)))

arkadaslar sonucumu aldım..300 çıktı.cok çok şükür..ama asıl stres şimdiden sonra kese ve kalp atışlarını gördükten sonra hamileyim diye bilicem..

hayırlı olsun bende bugün o keseyi görme i,şini hallettim şükür. biraz üzüntülü oldu ama gördüm şükür. kalp atışı kaldı 21 mayıstada o inşallah. Allah sanada nasip etsin kendine çok dikkat et ve iyi bak

arkadaslar sonucumu aldım..300 çıktı.cok çok şükür..ama asıl stres şimdiden sonra kese ve kalp atışlarını gördükten sonra hamileyim diye bilicem..

gözünaydın inş günler gecer ve keseyi sonrada kalp atışlarınıda duyarsınben kalp atışlarını duyana kadar hep korkuyla geçirdim hamileyım bıle dıyemedım ama inan stres hiç bitmiyor.

sonunda iğnelerimiz jellerimiz bitti artık vitaminlerdee sıra yaşasın 12. haftaya giriyoruz bebişimiz büyüyor .rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu

gözünaydın inş günler gecer ve keseyi sonrada kalp atışlarınıda duyarsınben kalp atışlarını duyana kadar hep korkuyla geçirdim hamileyım bıle dıyemedım ama inan stres hiç bitmiyor.

inşallah bende o günleri görürüm...yaaa bana sitede arkadaşlarım çok kızıyo..yat artık hiç kalkma diye..herkezle bunun polimiğine giriyorum...doktorum bana yatacaksın demedi diyorum inanmıyolar.sen günlerini nasıl geçiriyorsun..

neden üzüntülü oldu....vallahi milletin orkusundan bişey yapamıyorum...yaaa ben hata ettim etrafımdakilere söylemekle...şöyle 2 ay geçecekti öyle söylücektim..üzerimde çok baskı var...bana çok geziyosun yat evde dışarı çıkma diyolar....patlarım ben yaaa..yatmakla...kızlar siz neler yapıyosun çok merak ediyorum.acaba ben gerçekten çokmu geziyorum...

canim benim bilgilerin icin cokk sağolll ilk denemem bu 22 yasindayim 4 yillik eliyim esimde hareketlilik sorunu var,dün transferim oldu bugun ikinci günüm ben cok değisik duygular icindeyim bende 4.gün banyo olmayi düsünüyorumm 17.si test günüm,dün yattim hep annem gil yemek yaptilar bı yemeğe ve lavobaya kalktimm bugünde öyle oturuyorumda arada yürüyorumda evin icinde,ananas tutunabilmesi icin iyi diyolar öylemi gercekten duydunuzmu?

sonunda iğnelerimiz jellerimiz bitti artık vitaminlerdee sıra yaşasın 12. haftaya giriyoruz bebişimiz büyüyor .rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu

ne güzel bende 6.haftama yeni girdim ama jel çok canımı sıkıyo birde göbekten clexane kullanıyorum iğne kan sulandırıcı göbeğim mosmor. jelim 2 gündür simsiyah çok korkuyorum.
,

Aranızda böye olan var mı?

bana doktor bol yürüyüş yap dedi ayrıca çalışıyorum öğle arası bile yürüyorum benım vücudum kilo almaya elverişli o yüzden yatmıyorum, işte yapmıyorum ama geziyoruz sorun olsa doktor söylerdi kafanı takma yatarak vakıt nasıl geçer

iğneyi bende kullandım sürekli karından yaptırdım şimdi bitti ama jelın o şekılde olması çok ilginç benim hiç olmadı keşke arayıp sorsaydın için rahatlardı

Eloş jeim simsiyah geliyor 2 gündür dr endişenlenme dedi ama benim cnm çok sıkkın. sende varmı böyle bir durum. iğne vurulsam popomun üstüne oturamoprum acıdan jelde böyle oluyor

mucıze benımde oyle olmuyor hattal dr bıre dusurelı artık jelde gelmıyor gıbı akıntım basladı kavrengı olması kan bır ıkı gun kalınca kahverengı oluyor daha önce hafıf kanaman olmus olabılır vucudun onu atıyor ama yınede doktora sor canım ya

darısı basımıza bende 12. haftaya bır gırebılsem taktım sımdı kalp atıslarını duyabılıcemmı dıye

yaşadıkların kolay bişey değil inş.bebeğini Allah korur.seni anlayabiliyorum bişey olucak diye insanın aklı çıkıyo.bak ne güzel görmüşsün bebişini
bunu düşün mutlu ol hep. bende 18 mayısda kısmetde görücem meleğimi.transferden sonra 12 gün bekledik şimdide 2 hafta görelim diye bekliyoruz :))
herşey kademe kademe sanırım.ben biraz dikkatsizim sanırım cam falan sildim dün evi temizledim ağır ağır dinlenerek yaptım ama yineden sonradan vicdan azabı çektim. siz napiyosunuz ev işi falan yapıyomusunuz ? ben çok mu dikkatsizim ya acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…