Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah.. Benim de 5 gün kaldı test günüme bana da dua et :18:
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin
yok vermedı canım benım ben bemıks ıcıyorum folık asıtolarak
arkadaslar sonucumu aldım..300 çıktı.cok çok şükür..ama asıl stres şimdiden sonra kese ve kalp atışlarını gördükten sonra hamileyim diye bilicem..
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah.. Benim de 5 gün kaldı test günüme bana da dua et :18:
eloş mesjını okudum benim daha 71 tane. şu an messengerım çalışmıyor ama sana mail atıcam verdiğin adresten hemde resmimi sende at olur mu:)
arkadaslar sonucumu aldım..300 çıktı.cok çok şükür..ama asıl stres şimdiden sonra kese ve kalp atışlarını gördükten sonra hamileyim diye bilicem..
gözünaydın inş günler gecer ve keseyi sonrada kalp atışlarınıda duyarsınben kalp atışlarını duyana kadar hep korkuyla geçirdim hamileyım bıle dıyemedım ama inan stres hiç bitmiyor.
hayırlı olsun bende bugün o keseyi görme i,şini hallettim şükür. biraz üzüntülü oldu ama gördüm şükür. kalp atışı kaldı 21 mayıstada o inşallah. Allah sanada nasip etsin kendine çok dikkat et ve iyi bak
Hadi bakalım Allah hayırlısını versin. ilk önce bol dua ederek girdim transfere:) sonrası ilk 2 gün dikkat ettim sonra işe başladım. masabaşı iş. sana tavsiyem çokda yatma kan akışıda olmalıymış yatsan bile hep aynı poziyonda yatma. ilaçlarını eksik etme bol c vitamini bol su. hemen banyo yapma ben 4 gün snra yaptım çok sıcak suyla banyo yapma . çok banyoda kalma. ben korkumdan upuzun saçlarımı bile kestirdim:) temizlik süpürge falan açma sakın.
ama süreklide yatma arada kalk evin içinde yürü kan akışı olsun. dua et. ve bebişinin geleceğini düşün. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. ve hayırlı olsun. kaçıncı denemem ve ka. adet konulacak biliomusun cnm
sonunda iğnelerimiz jellerimiz bitti artık vitaminlerdee sıra yaşasın 12. haftaya giriyoruz bebişimiz büyüyor .rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu
tamam canım face olan bırı varsa o adresten benım sayfamı gorebılırsın :)
inşallah bende o günleri görürüm...yaaa bana sitede arkadaşlarım çok kızıyo..yat artık hiç kalkma diye..herkezle bunun polimiğine giriyorum...doktorum bana yatacaksın demedi diyorum inanmıyolar.sen günlerini nasıl geçiriyorsun..
ne güzel bende 6.haftama yeni girdim ama jel çok canımı sıkıyo birde göbekten clexane kullanıyorum iğne kan sulandırıcı göbeğim mosmor. jelim 2 gündür simsiyah çok korkuyorum.
,
Aranızda böye olan var mı?
Eloş jeim simsiyah geliyor 2 gündür dr endişenlenme dedi ama benim cnm çok sıkkın. sende varmı böyle bir durum. iğne vurulsam popomun üstüne oturamoprum acıdan jelde böyle oluyor
sonunda iğnelerimiz jellerimiz bitti artık vitaminlerdee sıra yaşasın 12. haftaya giriyoruz bebişimiz büyüyor .rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu
canım çok sevindim.Allah kucağımıza almayı nasip etsin. sorma başıma gelenleri. dün gece sancım vardı çok. sabah bir kalktım kahve lekelenme ödüm koptu ağla ağla öldüm hemen doktora gittik bu sabah betaya bakıldı 4.414. 19.gün .snra vajinal ultrasona bakıldı. ve bebişimi 3 gün önceden gördüm. gayet ii dedi kanamaya çevirmedikçe korkma dedi. ama ömrümden ömür gitti. Allahım içinde olduktan snra çok farklı inanki tutmadığı zmn bu kadar ağlamamıştım. stresten ne milimini ne haftasını sorabildim.resmini aldık ağladık zaten.bana ilaçlara aynen devam dedi. değiştirmedi 12. haftaya kadarda vajinal muayene malesef. ama benim gittiğim merkez çok yoğun zonguldaktan bile geliolar. öyle oturup 1 saat ilgilenmio ne yiyeceğin yemiyeceğin diye. senin kadar şanslı değilim yani.
Eğer yorulmazsan bana yazarmısın nelere dikkat etmen gerektiğini neler dedi. benim için çok kötü bir gündü bugün aklımdaki bütün srular gitti. 21 mayısta tekrar gideceğim ama kese ve içinde bebek gözüktü şükürler olsun. o zmn eşimle birbirimize dedikki biz bu çocuğu kacağımıza alana kadar böyle olucaz.ben ağladım o ağladı kötü bir gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?