Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

ev işini eşim yapıyor. yemeklerimi ablam getiriyor. ben yapmıyorum sadece toz alma ne bilim sofra hazırlma gibi. sakın yapma ev işi falan boşver ya. birde camsilmiş kızdım sana şimdi

mucize napıyosun durumun nasıl varmı bır degısıklık bakalım :)

merhaba eloşum; senin maile fotomu yolladım gelmedi mi? sorma o jel hala siyah geliyor. dru aradım endişelenme kanamaya çevirmedikçe bişey olmaz diyor ama burada gelmemiş kimsenin siyah olarak dinlen dedi ama raporda vermedi. gerçi masa başı işim ama nebilim. dr rahat bişey olsa rapor verirdi. keyfinize bakım yok bişey diyor. artık wcye gitmek istemiorum o siyahı görecem diye. canım sıkkın yani.

sen napıosun işe başladın demi

keseyi görmeye gitmeden önce kahve lekelnmem oldu ağlayarak gördüm keseyi korkudan:) benim sadece 2 arkadaşım bilio aileden hiçkimse bilmiyorç bu süreçte bana sadece eşim destek oldu. sorularla ve nasihatlarala vede psikolojimi kdüşünerek kimseye demedim. insan unutıyor hem. ev işi yapmıyorum. masa başı işte çalışıyorum gezsemde dinleniyorum. bol sebze et balık taze portakal suyu. eğilirken otutarak eğil ağır kaldırma çok uzanma.

geldı geldı baktım ve begendım :) maıl attım bende sana .endıselenme ya demek cıddı bır sey degıl oyle olsa dr onemserdı sıkıntı yapma ama ınsanında elınde degıl dedıgın gıbı bende her wc ye gııtıgımde tırsıyorum bırsey olacakmıs gıbı işe başladım bende yormamaya calısıyorum kendımı ama benım oyle rahat degıl cocuklar velıler sorunlar bıtmıyor aksam olsada eve gıtsem dıyorum.bugun belım cok agrıyo bırsey olmaz ınsallah yaa cok tedırgın oluyorum allahım hayırlısıyla su rısklı dönemlerı bır atlatsak yaaaaa huzura kavussak demı ama:)

öğretmenmisin? eşimde öğretmen:) ay evet o 3 ay var ya geçsin başka şey istemiorum. bende estrofemi 1 tane içiyorum dr 2 devam et dedi ama zararı var ya 1 tane içiorum ama bir yandan da içim içimi yior bişey olmasın die.

mucizemibekliyorum....tebrikler canım..biraz canın sıkkın gibi takılma bebilşini düşün oda sana sımsıkı tutunsun...DUA larımız seninle.....

arkadaşlar bişiy sorcam benim yumurtalar toplanalı 10 gün oldu ama regl olmadım sizce normal mi....LÜTFEN yardım .........göğüslermdeki ağrılar hiç geçmedi dokunulmuyıo bile.....

pikocu benimde normal zamanda göğüselerim cok ağrıyor ve acıyordu..onun için doktora gittim..hormanlarla alakalı bir durum dedi..korkulacak bir şey yok demişti.. yumurta toplama da okadar çok hormon alıyoruz kı geçikmesini etkiliyo olabilirmi acaba?adet olacağın günü beklediğin için, stres de geçiktiriyo olabilir..aekamızdan sende geliyorsun inşallah.

Son düzenleme:

doktoruna güven bence..vallahi bizim streslerimiz bitmez artık böyle heralde...bunlara alışık olmamaız lazım..lekelenme biter..yok o test bu test onun sonucu bunun sonucu 9 ay geçer inşallah hayırlısı ile...mucize benim bugun 2.testim 770 çıktı yaptırdığım merkezden aradılar..iyi dediler..ama 2 hafta sonraya randevu verdiler çok geç değilmi?..bende ebe arkadaşım var..onu aradım..daha erken doktora gideyimmi dedim..git bence dedi..kesenin yapısına göre düşük olup olmayacağını anlaşılıyor dedi..ama içindeki oluşumu 6 haftadan önce göremez dedi...benim merkezim..istanbulda..ben kocaelideyim..burdan başka doktorla sürekli bağlantıda olmayı planlıyoruz....bu durumda senin keseyi gördüler iyi demekki...korma bence...

benim vucudum kilo almaya çok müsait valhhi..çok kilo almaktan korkuyorum..hamileliğim devam edersen inşallh..diyetisyene görünsemmi acaba kontrollü bir şekilde devam ederim...serapcım ya sen bizden öndesinya..benim sol yumurtalıkmı desem kasıkmı desem oralar yanı ve sol bel boşluğum sık sık ağrıyo...özellikle jeli ve hapı esterofemi kullandıktan sonra...gerçi sen artık bıraktın ama...sende oluyormuydu böyle şeyler.

pikocu..arkadasını tebrik etmiyorsun..aşkolsun yaniii..teyze olmak kolay değill

ah canım ya tebrikler...çok mutlu oldum inşlh RABBİM tamamına erdirir....darısı başımıza.....regl konusuna gelin ce ben 3 4 gün geçince olurdum da ondan takıldım ..haklısın tabi...senin durumun nasıl bebişini hissetme ye başladın mı....

ben 27 nisanda sonucumu aldım. 8 mayısta çağırdılar keseye ama işte bende lekeleenme olunca 5 mayısta gördüm keseyi vajinal muayene ile. 12.haftaya kadar vajinal bakıcaz dediler. sanırım vajinal muayenede sorunlar görülebilior.yani sonucundan 10 gün snra çağırıyorlar. istersen şöyle yap. sonucundan itibaren say 10 gün sonraya al randevunu yaptırdığın yerden. 2 hafta oldu dersin bişey derseler:) bol sıvı al. şimdi biz tüp bebek yaptırdığımız için 12. haftaya kadar kendi doktorlarımıza görünsek daha iyi bence herşeyimizi biliyorlar çünkü. başka gideceğin dr olaylara farklı bakıp farklı yorum yaparsa moralin bozulur biz ilaç kullanıyoruz neticede ve alttan muayene oluoruz. normak gebeliklerde keseyi görmek için alttan bakmıolar bile. karından bakmak için değerlerin yükselmesini bekliolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…