yaşadıkların kolay bişey değil inş.bebeğini Allah korur.seni anlayabiliyorum bişey olucak diye insanın aklı çıkıyo.bak ne güzel görmüşsün bebişini
bunu düşün mutlu ol hep. bende 18 mayısda kısmetde görücem meleğimi.transferden sonra 12 gün bekledik şimdide 2 hafta görelim diye bekliyoruz :))
herşey kademe kademe sanırım.ben biraz dikkatsizim sanırım cam falan sildim dün evi temizledim ağır ağır dinlenerek yaptım ama yineden sonradan vicdan azabı çektim. siz napiyosunuz ev işi falan yapıyomusunuz ? ben çok mu dikkatsizim ya acaba ?
mucize napıyosun durumun nasıl varmı bır degısıklık bakalım :)
neden üzüntülü oldu....vallahi milletin orkusundan bişey yapamıyorum...yaaa ben hata ettim etrafımdakilere söylemekle...şöyle 2 ay geçecekti öyle söylücektim..üzerimde çok baskı var...bana çok geziyosun yat evde dışarı çıkma diyolar....patlarım ben yaaa..yatmakla...kızlar siz neler yapıyosun çok merak ediyorum.acaba ben gerçekten çokmu geziyorum...
merhaba eloşum; senin maile fotomu yolladım gelmedi mi? sorma o jel hala siyah geliyor. dru aradım endişelenme kanamaya çevirmedikçe bişey olmaz diyor ama burada gelmemiş kimsenin siyah olarak dinlen dedi ama raporda vermedi. gerçi masa başı işim ama nebilim. dr rahat bişey olsa rapor verirdi. keyfinize bakım yok bişey diyor. artık wcye gitmek istemiorum o siyahı görecem diye. canım sıkkın yani.
sen napıosun işe başladın demi
geldı geldı baktım ve begendım :) maıl attım bende sana .endıselenme ya demek cıddı bır sey degıl oyle olsa dr onemserdı sıkıntı yapma ama ınsanında elınde degıl dedıgın gıbı bende her wc ye gııtıgımde tırsıyorum bırsey olacakmıs gıbıişe başladım bende yormamaya calısıyorum kendımı ama benım oyle rahat degıl cocuklar velıler sorunlar bıtmıyor aksam olsada eve gıtsem dıyorum.bugun belım cok agrıyo bırsey olmaz ınsallah yaa cok tedırgın oluyorum allahım hayırlısıyla su rısklı dönemlerı bır atlatsak yaaaaa huzura kavussak demı ama:)
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...acaba aranızda adana başken hastanesinde tedavi olan kimse var mı
arkadaşlar bişiy sorcam benim yumurtalar toplanalı 10 gün oldu ama regl olmadım sizce normal mi....LÜTFEN yardım .........göğüslermdeki ağrılar hiç geçmedi dokunulmuyıo bile.....
keseyi görmeye gitmeden önce kahve lekelnmem oldu ağlayarak gördüm keseyi korkudan:) benim sadece 2 arkadaşım bilio aileden hiçkimse bilmiyorç bu süreçte bana sadece eşim destek oldu. sorularla ve nasihatlarala vede psikolojimi kdüşünerek kimseye demedim. insan unutıyor hem. ev işi yapmıyorum. masa başı işte çalışıyorum gezsemde dinleniyorum. bol sebze et balık taze portakal suyu. eğilirken otutarak eğil ağır kaldırma çok uzanma.
bana doktor bol yürüyüş yap dedi ayrıca çalışıyorum öğle arası bile yürüyorum benım vücudum kilo almaya elverişli o yüzden yatmıyorum, işte yapmıyorum ama geziyoruz sorun olsa doktor söylerdi kafanı takma yatarak vakıt nasıl geçer
pikocu..arkadasını tebrik etmiyorsun..aşkolsun yaniii..teyze olmak kolay değill
Herkese günadın
doktoruna güven bence..vallahi bizim streslerimiz bitmez artık böyle heralde...bunlara alışık olmamaız lazım..lekelenme biter..yok o test bu test onun sonucu bunun sonucu 9 ay geçer inşallah hayırlısı ile...mucize benim bugun 2.testim 770 çıktı yaptırdığım merkezden aradılar..iyi dediler..ama 2 hafta sonraya randevu verdiler çok geç değilmi?..bende ebe arkadaşım var..onu aradım..daha erken doktora gideyimmi dedim..git bence dedi..kesenin yapısına göre düşük olup olmayacağını anlaşılıyor dedi..ama içindeki oluşumu 6 haftadan önce göremez dedi...benim merkezim..istanbulda..ben kocaelideyim..burdan başka doktorla sürekli bağlantıda olmayı planlıyoruz....bu durumda senin keseyi gördüler iyi demekki...korma bence...
Herkese günadın[/
GÜNAYDINNNNNN..........
ah canım ya tebrikler...çok mutlu oldum inşlh RABBİM tamamına erdirir....darısı başımıza.....regl konusuna gelin ce ben 3 4 gün geçince olurdum da ondan takıldım ..haklısın tabi...senin durumun nasıl bebişini hissetme ye başladın mı....[/Q
İNŞALLAH SENİNDE BAŞINA GELİR:)) AMA DAHA KESEYİ VE KALP ATIŞLARINI DUYMADAN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM..21 MAYISTA RANDEVUM VAR KESEYİ GÖRMEK İÇİN ..HAYIRLISI BAKALIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?